Braukāju regulāri , kā saulāinā dzimtenē tā gan Sapņupilis gan Panku ezeri gan Visadi pazemes udenskritumi man topā uz pedāļmišanu Parasti pa ceļam daudz bildējamu vietu un atrums reti virs 10-15km/h RELAXS ne gonkas
Jap, Luni, es tieši par relax izbraucieniem domāju. ideālā varinatā ar fočuku kaklā/kabatā/somā Tak jau foršāk nekā sēdēt mājās pie tē vē pults un gānīt politiķus
Hmm, man ir padomā pieveikt Rīga-Lielupe ceļa gabaliņu, bet tad laicīgi jāizbrauc. Un ja riņķī daudz Fotoblogeru, tad jau tas Babīte-Priedaine posms vispār bez bailēm
Riiga-Lielupe vienkaarshi minamais gabals, apkaart tur ko skatiit ar ir taa pamaz.. bet nju kaa izkusteeshanaas super marshruts. Babiite- Priedaine tak pavisam mieriigs posms, nez no kaa tur cilveeki baidaas..
O jaaa Babīte priedaine tas jav jokss , kads bars pa tauri dabujusji un bez feleriem palikusji Vel viens bars tais Priedanes likumos koka vai purns purna ielikusji
Lunis: Vel viens bars tais Priedanes likumos koka vai purns purna ielikusji
es pat tiku pie mugurkaula nopietnas traumas ,uz pusem parlocita ritenja un saurshautu celja locitavu,kuru man gribeja bulduru slimnicaa amputet.. zajebis bij brauciens muguru joprojam smagi arsteju.. tadaa.. lai dzivo priedaines liikumi!
nju tais liikumos jau ir pilns ar idiotiem kas nesaas cik speej i neskataas i nedomaa.. liikumi tur pavisam vienkaarshi - nepaarredzami, taapeec ar var gadiities kaads crash.
nu tur kur es ielidoju kokos ir celja no Priedaines uz rigas pusi, tur tads tipa forsh vieglilikumains celiņš kuraa gribas forshi atri pavilkt u ntad ir fiksi uz leju un tad strauji strauji pa labi un atkal pa kreisi,lai neaizlidotu uz sliedem.
es minos atri atri, skatijos cik forsh idaudz rada spidometrs un tad kad pienaca laiks tam atrumaa neizbraucamam likumam vienigais ko pa visu mezhu vareju nobljauties bl...... un ielidot tieshi kokos, atduroties ar riteni un parlaužot dakšu, normali nobremzeju ar sprandu un nobeidzu visu sho pasakumu ar piezemeshanos uz metallužniem.. vispar normala trajektorija bij.. a tas bija nemobilo telefonu laiks.. iesapejas tiko viss
paveicaas ka ar saviem 30kmh liikumaa nesaskreejies ar kaadu kursh ar ar taadu pat aatrumu pretii brauktu. matemaatika vienkaarsha - divi taadi brauceeji saskrienaas, i rezultaataa trieciens sanaak kaa maucot uz 60it.
Mjā - diez kas nav šitā maukties... Atceros joku, kad Siguldā var braucot lejā no kalna forši apdzīt mašīnas, jo tur tajā nobraucieniņā viņiem max ātrums 40, a ar ričuku mierīgi 50+ uzripini un laid garām šoferētājiem Bet nu tur jau nekādi asie pagriezieni nav, tā ka mierīgi.
ironia:nu tur kur es ielidoju kokos ir celja no Priedaines uz rigas pusi, tur tads tipa forsh vieglilikumains celiņš kuraa gribas forshi atri pavilkt u ntad ir fiksi uz leju un tad strauji strauji pa labi un atkal pa kreisi,lai neaizlidotu uz sliedem.
Tā ir super vieta, labi atceros (bet nenomaucos, caur kokiem, krūmiem savācos un pāri grāvim atpakaļ uz ceļa, čoms tik galvu nogrozīja
Man ričāgs (BMX) Siguldā pagaidām, tā jau var pamīt.. tik ar foto-piederumiem bīstami līdzi vazāt. Tā jau labprāt - bet nu vairāk viens vai otrs, abi reizē neparko
Jonatans:paveicaas ka ar saviem 30kmh liikumaa nesaskreejies ar kaadu kursh ar ar taadu pat aatrumu pretii brauktu. matemaatika vienkaarsha - divi taadi brauceeji saskrienaas, i rezultaataa trieciens sanaak kaa maucot uz 60it.
Sēdies, divi! (vispār tās lietas apspriež fizikas stundās )
Tukshi pamuldeeji i neko nepateici, toties gudri izceelies..
Tiem kam patiik aatri braukt - iesaku padomaat par bremzeem. aatri ieskrieties nav liela maaka, bet toties aatri apstaaties, gan ir jaamaak, i labas bremzes vajag.
Taisnība, taisnība... Atceros, kad vajadzēja vienreiz uz veloceliņa pie Ķīpsalas gribēju bik pabiedēt div pavecākus krabjus, kas braši vilkās tieši pa priekšu - bik uzminu un domāju glauni sabremzēšu, nu spiedu vienlaicīgi priekšējās un pakaļējās, bet par nelaimi pakaļējās bija pamatīgi nodilušas - rezultātā lidojums pār ragiem Laikam gan šoreiz vairāk vietā teiciens: Kas citam bedri rok, pats tajā iekrīt
Jonatans:Tiem kam patiik aatri braukt - iesaku padomaat par bremzeem. aatri ieskrieties nav liela maaka, bet toties aatri apstaaties, gan ir jaamaak, i labas bremzes vajag.
Negribas piekrist par to ieskriešanos. Nemaz nav tik vienkārši iesēsties astē Redzēju kā džeki iesēdās astē autobusam. Nevaru dabūt šito triku gatavu Es ar varētu pievienoties kādā izbraucienā.