forum.gif
Stiklam - error 99
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Stiklam - error 99
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.06.09 01:06
 citēt
Sveiki blogā,

Kādu laiku forumā nav bijis suject par error 99. Nesen man izmeta šādu Canon stikls 17-85. Nočekoju stiklu ar citu bodiju, tas pats:(, kad iezūmē, tad katrs otrais knipsis nostrādā, kad uz - 17 mm - vispar nešauj. Pameklēju forumā jūsu pieredzi un tagad štukoju, kur nest činīt (garantijas nav). Atsauksmes par Maskavas ielu - so-so. Varbūt ir kāds labs ietikums un cik tāds errors sit pa kabatu?

Paldies jau iepriekš.

Happy shooting! un Priecīgus Jāņus

raic
Publicēts: 16.06.09 01:11
 citēt
99% ka diafragma saka ka ir spraagoniitis. Kad iemet taadu 99to, paskaties, redzeesi ka diafragma pilniibaa ciet aizlekusi. Pasham bij taads stikls, vaina shitiem viena.
Remonteet to joku sanaak daargaak kaa jaunu to pashu stiklu nopirkt.
Publicēts: 16.06.09 01:13
 citēt
Publicēts: 16.06.09 01:15
 citēt
stiksl tak veikalā pie 4 sotakiem, vai tiešam remots - tik dārgs? Tad jau jāmēģina pašam labot - ar āmuru!
Publicēts: 16.06.09 01:20
 citēt
Laurelz - www.richardsnotes.org...

nelīdz, izmēģināju visus kontaktsu tīrīšanas trikus utt, ko i-nets piedāvā. Man jau diagnoze skaidra, Jonatans ar apstiprināja. Tagad jādomā - nest činīt, vai slīcināt! grrrrrrrr
Publicēts: 16.06.09 01:21 labots
 citēt
kaadreiz maksaaja daargi, tagad bik virs 200 var dabuut jaunu.

Nesliicini, labaak man uzdaavini. ;)
Publicēts: 16.06.09 01:21
 citēt
hmm, te nu tu vari izpausties, taa teikt paraadit tam stiklam uz ko esi speejiigs :D
Publicēts: 16.06.09 02:14
 citēt
Gadas ka sleipe paluzusi vai kads kontakts svaks. Drizak sleipe.
Publicēts: 16.06.09 10:50
 citēt
nu vaks..man ar garajam stiklam sak shito mest araa.. ;(((
Publicēts: 16.06.09 18:18
 citēt
yep, Lunim taisnība. Aizstiepu pie spečuka, ko ieteica viens profs (Briānu (Barbisa) ielā 12) - kaut kur šleipe pušū. Ar atvērtu diafragmu vēl varu šaut (visā zoom garumā), bet ar pievērtu - tikai galajā galā. Rezumē - jāliek plauktā! Nu moins 250 Ls - plauktā!!! grrrrr

Parunājos ar Ivaru (spečuku):
Canon stikliem tā esot slimība (Jonatanam - žetons), (šeit Nikon, Pentax ieliek kloķi Canonam). Arī L stikiem tādas pašas ķibeles. Viss izturīgākais (vizmazāk problēmu novērots) Canon 70-200, bez IS. Tā kā uz priekšu - jākrāj nauda!

Ivars šo teātri esot vērojis no malas, ka kāds cenšas tos stiklus remontēt,... bet garantijas nekādas. Kādu laiku šancē...bet...
Kā rezerves daļas arī īsti nevarot izmantot, jo vaina ta visiem gandrīz viena un tā pati...apburtais loks...:(

Paldies visiem par atsaucību.

Happy shooting!

raic
Publicēts: 22.06.09 11:50
 citēt
man bija tada pati problema, tagad stav puteklojas plaukta nekam nevajadzigs, diafragma at ata..
Publicēts: 22.06.09 13:02
 citēt
Ironia, negribi no ta stikla atbrivoties? :)
Publicēts: 22.06.09 13:12
 citēt
tas pieder darbam, atbrivoshos,kad ieshu nodot apliecibu.
Publicēts: 22.06.09 14:35
 citēt
Man bija līdzīgi ar Sigma 24-70/2,8- 3 mēneši gaidīja detaļu un pa 30 Ls saremontēja (Gaļina, Canon serviss)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):