man jau šķiet, ka ebay varētu būt labākais - nav jau ikdienišķākā prece, ko visi iegādājas + LV jau visi gribēs vēl uz pasākumu nopelnīt. Ebay visādi varēutu būt labākais varinats - vienīgais laiks (jāgaida piegāde)!
Ar ebay piegādi visādi var gadīties. Aprīļa sākumā pasūtīju visādus sīkumus, tais skaitā trigeri 2 zibeņiem. Šis tas pirms kādas nedēļas atnāca, citi sīkumi vēl tikai nāk, kaut gan ir jau jūnija vidus...
Es gan dotu priekšroku (ir vērts par to piemaksāt) tādam variantam, ka var izprovēt pirms pirkšanas. Jo ar tiem čainīzeriem ir tā, ka neko nevar zināt. Es pasūtīju vienu tādu, baigi labais, viss strādā, viss super. Radās nepieciešamība pēc vēlviena. Pasūtīju IDENTISKU, a ņifiga, viņš uzregulēts uz citas frekfences, un, lai piespiestu viņu strādāt, vajadzēja ne pa jokam nočakarēties. Par to, ka var viņu iztestēt pirms pirkšanas, desmit latus TOČ IR VĒRTS piemaksāt.
Lutums:Pašiem trigeriem toč nav ne vainas Vienīgi ar to radio viņiem kkas gļučī - 3 vienādi trigeri uzregulēti uz 1iens 1iens kanālu un kāds no viņiem neiet.
GLUŠĪ viens otru Bet jautrākais ja telpā vairāk par 3-4 Mob telefoniem tad vispar ČAU
es takš saku, paņemiet gatavos labus moduļus, ielieciet iekšā tur taj sūdā un piemontējiet normālu antenu. RC-fanātiķi (RC modelīšu hobijisti) tač nežēlojās!! Jo pareizi - viņim ir normālas antenas izvilktas. Jebkurš transm/reciev ar iebuveto mazo antenu būs riktīgs sūds.
Mandalay, ja Tev ir pieejama TIK liela studija, kurā nepieciešama ANTENA viļņa pastiprinātai pārraidīšanai (un droši vien uz aparāta vienmēr uzskrūvēts kaut kāds 400mm stikls), tad par Tevi jāizsakās, citējot "Briljanta roku" - sovetskije ljudji tak njezhivut!
alvils - zato krieviem viss ir caur ž*pu... uztaisa konkrētam gadījumam i vsjo.. nikam vairs neder... nu uztaisīs bez antenas, nu šaus telpās... aizies kaut kur, kur lieli traucējumi i neķers nifiga...