forum.gif
Microsoft fotokonkurss
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Microsoft fotokonkurss
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.06.09 17:04
 citēt
Piedalies Windows 7 ekrāntapešu konkursā par tēmu "Latvija"!
Jau šogad dienas gaismu ieraudzīs latviskota Windows 7 operētājsistēma, kurā lietotājam būs iespēja uzstādīt personalizētus dizainus, t.sk. ekrāntapetes. Vēlamies ikvienam dot iespēju piedalīties oficiālo Latvijas dizainu izstrādē, tāpēc aicinām iesūtīt mums bildes, kas simbolizē Latviju, tās dabu, arhitektūru, pilsētas, tradīcijas u.c. Dizaini ar tajos iekļautajām bildēm būs pieejami jebkuram Windows 7 lietotājam gan Latvijā, gan ārzemēs, tāpēc tā ir lieliska iespēja parādīt, ka skaistas ainavas ir arī pie mums. Nosūtot mums savas bildes, jūs piekrītat, ka Microsoft drīkst tās bez atlīdzības neierobežoti izmantot visā pasaulē. Ja autoram ir vēlēšanās, mēs varam iekļaut viņa vārdu un uzvārdu bildes rekvizītos. Daži no kritērijiem:
• Bildes izmēram jābūt vismaz 1920x1200 pikseļiem;
• Fotogrāfijās nedrīkst būt redzami cilvēki, kā arī tai ir jārada patīkami pārdzīvojumi
Bildes tiks gaidītas dotnet.lv... līdz 2009. gada 1. jūlijam. Microsoft patur tiesības izvēlēties labākos attēlus un sazināsies tikai ar izvēlēto fotogrāfiju autoriem.

no savas puses: ja ir kadi jautajumi, rakstiet tepat foruma, apkoposhu, pajautaashu. taka ir krize, tad balvaa ir atziniba un popularitate ;)
Publicēts: 16.06.09 17:08
 citēt
Shis skaitaas cilveks?
Publicēts: 16.06.09 17:09
 citēt
baigi iss terminjsh. shodien sho no rita jau sanjeemu.
Publicēts: 16.06.09 17:09
 citēt
a vīrusu, kad vindoze par linuxu paliek drīkst bildē iešūt? :D
Publicēts: 16.06.09 17:13
 citēt
Nu te jau Andri Eglīti uzreiz vadzej gast apkart :):)
Publicēts: 16.06.09 17:14
 citēt
sasar, nav! ;)
Publicēts: 16.06.09 17:36
 citēt
Gh, sasar, atkal jau Tu man liec pasmaidīt :D
Publicēts: 16.06.09 21:02
 citēt
ja nu kads neizlasija. viss, vairak uz pirmo lapu necelshu :D
Publicēts: 16.06.09 21:14
 citēt
Shadow:taka ir krize, tad balvaa ir atziniba un popularitate ;)
tā labuma netrūkst! ar lielu "paldies!" būs daudz par daudz, pietiks ar 100-li! (joke! - priekš MS jau nebūtu žēl!)
Publicēts: 16.06.09 21:16
 citēt
ms jau tāds trūcīgs. jāatbalsta :D
Publicēts: 16.06.09 21:17
 citēt
khm, tak kursh vispaar izmanto taas defltaas ekraantapetes, 99% tak taapat uzliek ko savu.
bet vispaar, shis ir pirmais windowz kas man patiik. :)
Publicēts: 16.06.09 21:19
 citēt
kā vispār var lietot tādu sū%^ kā latviskotu , krieviskotu vai citu valodu portētu Win :(
Publicēts: 16.06.09 21:19
 citēt
ja bils pats personīgi atbrauks pie manis uz māju un manā kompī izvēlēsies, var droši ņemt jebkuras 7tiņas. ;) visos citos variantos - no fun without money. :)
Publicēts: 16.06.09 21:20
 citēt
p.s. īpaši jau pieminētās krīzes laikā (nevis otrādi)!
Publicēts: 16.06.09 21:27 labots
 citēt
Piedalies Mana datora programmatūras konkursā par tēmu "Haļava"!
Jau šogad dienas gaismu ieraudzīs Mans jaunais dators, kurā Man ,kā tā lietotājam būs iespēja uzstādīt jebkuru programmatūru. Vēlos ikvienam programmatūras ražotājam dot iespēju piedalīties Mana datora programmnodrošinājuma izstrādē, tāpēc aicinu iesūtīt Man programmatūru, kas simbolizē Haļavu.Programmatūra būs pieejami jebkuram datora lietotājam gan Latvijā, gan ārzemēs, tāpēc tā ir lieliska iespēja parādīt,cik labu un noderīgu programmnodrošinājumu jūs mākat uzrakstīt. Nosūtot Man savu programmatūru, jūs piekrītat, ka Es drīkstu to bez atlīdzības neierobežoti izmantot visā pasaulē. Ja autoram ir vēlēšanās,ES varu iekļaut viņa firmas nosaukumu torentu rekvizītos. Daži no kritērijiem:
• Programmatūrai jābūt savietojamai ar Mac Os 10.4 un jaunāku.
• Programmatūra nedrīkst kārties, kā arī tai ir jārada patīkami pārdzīvojumi
Programmatūra tiks gaidīta dotiet.net.lv... līdz 2009. gada 13. jūlijam. Es paturu tiesības izvēlēties labāko programmnodrošinājumu un sazināsies tikai ar izvēlētās programmatūras izstrādātājiem.

no savas puses: ja ir kadi jautajumi, rakstiet tepat foruma, apkoposhu, pajautaashu. taka ir krize, tad balvaa ir ATZINĪBA un POPULARITĀTE torentu lapās.
Publicēts: 16.06.09 21:31 labots
 citēt
Jonatans:khm, tak kursh vispaar izmanto taas defltaas ekraantapetes, 99% tak taapat uzliek ko savu.
bet vispaar, shis ir pirmais windowz kas man patiik. :)

++ par windowzu. lietoju kopš pirmās dienas, kad palaida beta versiju plašākai pieejai :)

a defoltais man labi tīk, uzmauc, lai mainās un ir pavisam okeij.

bet logs, cepuri nost :)

bija gan no sākuma problēmas ar kīborda draiveriem,
printeri, arī grafisko tableti, bet caur to fītbeku ātri vien atrisinājās :)
Publicēts: 16.06.09 21:59
 citēt
Man jau taa sajuusma visvairaak par to, ka lai ar ko esmu sleedzis klaat un licis iekshaa, viss ir shanceejis un atradies. gljuku vispaar nav bijis, nokaaries ar nav, shancee toch 2x aatraak kaa XP vai vista
Publicēts: 16.06.09 22:04
 citēt
nu beta versijā bija gļuki, pa kādam
šamājā gan nav nācis vēl saskarties,
tphu,tphu
Publicēts: 16.06.09 22:25
 citēt
es reiz vinnēju Microsoft Latvia sponsorētu konkūru ERfoto - neko dabūju drausmīgi sarežģītu Qtek smartfOnu - uzsitu otrā dienā gaisā tuvu pie 300Ls. (toreiz LMT nenodrošināja ne pusi no tā daikta iespējām), piemetu vēl bišku un nopirku ZZK veļļuku - braucu vēl šodien un pieminu Microsoft Latvia a labu vārdu - veļļuks - sapnis
Publicēts: 16.06.09 22:32
 citēt
Jonatans:khm, tak kursh vispaar izmanto taas defoltaas ekraantapetes, 99% tak taapat uzliek ko savu.

dažā portālā pacienti ieliek savā albūmā vai kā profila bildi, draugos (?) dažām "FOTO" grupām stāv par loguci! :)
JRJ:kā vispār var lietot tādu sū%^ kā latviskotu , krieviskotu vai citu valodu portētu Win :(
sadalu viedokli! :) norvēģiskotu lietoju. nekas. varbūt aiz tam, ka necik nesaprotu norsk! :)
Publicēts: 16.06.09 22:46 labots
 citēt
Maris:es reiz vinnēju Microsoft Latvia sponsorētu konkūru ERfoto - neko dabūju drausmīgi sarežģītu Qtek smartfOnu - uzsitu otrā dienā gaisā tuvu pie 300Ls. (toreiz LMT nenodrošināja ne pusi no tā daikta iespējām), piemetu vēl bišku un nopirku ZZK veļļuku - braucu vēl šodien un pieminu Microsoft Latvia a labu vārdu - veļļuks - sapnis

BILDE bija superiga ja kas , MS Ofisa karajas !!
Publicēts: 16.06.09 23:37
 citēt
Lunis:
BILDE bija superiga ja kas , MS Ofisa karajas !!

nevar būt - tak lielo failu nepaprasīja - no 1200xciktur pix nodrukājuši ? :D
Publicēts: 16.06.09 23:38
 citēt
kautgan tur jau viss tāds vienkārš bija - mok var dragāt lielu i tāpat
Publicēts: 16.06.09 23:56
 citēt
Maris:kautgan tur jau viss tāds vienkārš bija - mok var dragāt lielu i tāpat

netur sveci zem pūra! :) parā bild :)
Publicēts: 17.06.09 07:21
 citēt
sasar:Shis skaitaas cilveks?

Nē, šis ir SLAVENS cilvēks
Publicēts: 17.06.09 10:16
 citēt
Oh mein Gott!
Tagad Mazmīkstā produkti nobruks divreiz biežāk, toties trīsreiz ātrāk.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):