SMALKI aluminiju var sametinat tikai Automats , tas ta no pieredzes. UN VISPAR sai jautajuma UZREIZ vari pērt pie MARIS , vins mums spicss dzelzju veciss IKDIENA
Mini-prese: divas metāla plaknes konkrētā leņķīs, virsū loksne, no augšas spieš taisna leņķa tēruda laikam kvadrātstienis biezais. Nu un asais gals kāreiz iepresēs normāli, lai atpakaļ nelocītos. vajadzētu būt precīzi. Tik jaūztaisa tāda iekārta
jā ir man TIG un impulsa MIG/MAG invertori pusautomāti, tīrs argons, teflona šļuka, specdīzes ar, bet alumīnija drāti pērk tik uz konkrētu pasūtījumu (tā jāglabā hipersausumā un vienalga iet postā) un godīgi sakot es labi metinu tikai puslīdz tīru alumīniju - tas nav bieži sastopams - parasti zem koda ''alumīnijs'' cilvēki saprot baisus Al–Mg–Si un nedodies vēl kādus kokteiļus - pret kuru metināšanu onānisms vēl ir tik pumpuri
rupji sakot Al bāzes metāla ārējā virskārta ir pārklāta ar oksīdu kurš kūst pie 2500 grādiem, bet pats metāls pie 570-590 grādiem - ar baisu strāvu ir jāpārsit oksīds un jāturpina ar nesalīdzināmi zemāku
tāpēc Al lej, loka no gatavām plāksnēm/sagatavēm, līmē un ļoti reti metina
ja ir interese varu pakonsultēt, bet visa šī lieta ir līdzīga ofseta drukai - mazās partijās vājprātā neizdevīga
skaidrs, tad laikam palikšu pie tā, ka salocīšu un iekšā vai nu līmēšu vai/un tiks sastuķēts pie pamatnes un sānu paneļiem. Vienā forumā biju iemetis ideju par iztermisko pulveri no ALU+C+KMnO4 (pieļauju, ka daudzi bērnībā ar to spēlējās ).
Maris, ko saki? ja uzber uz šuves, aizdedzina un tad slīpē. Neizēdīs pārāk daudz tas pulveris? Minimāli tā uzbert... Es zinu, ka ideja ir traka, bet man nav paraugu lai notestētu.
Nu gan mītus stāstiet, tāpat kā par Al hromēšanas neiespējamību. Ja esi Rīgā, uzsit w. auto 1.lv, atradīsi. Ja tuvāk Ogrei, tad w.ramoto.lv ,Lapu ielā. Visu, ieskaitot vcecos špialtera karburatorus. Jā, šis vīrs, vārdā Juris, vienīgais uzņēmās savākt Mildas zvaigznes, kad restaurācija bija. Pietecās jau daudzi...
Voldemorts nejauc varu ar Al un 0.5 loksni ar biezajiem leejumiem. Visveiklakie planu loksnju metinataji ir piena kombinata darbnicas (pienjem halturas no malas), bet planaku par 1.5 nenjems - 0,5 metina TIGu liekot robotaa A/S Dambis tads ir, bet ar zemam izmaksam (mazos apjomos) ne sim vietam ne pardauzito karteru lapitajam Jurim nav sakara. Pulveris tak savienojas ar skaabekli Al lielakais posts ir oksids a te tads katalizators - bet Al ir viegli lokams un tam pieejamas teicamas liimes - a un vel bija vecis kas piedavaja lodalvu ar flusu preksh Al - ja nav milzu plaknes, kam mesties, tad var meginat salodet
Voldemorts - Al hrome vienkarshi - noslipe, nopule, nokaparo, nopule, nonikele, nopule, nohrome, nopule - visu 3 galvanizaciju kjimijas ir kapitali indigas un divi pedejie pulejamie materiali suuri cieti, pasakuma cena, jebkuram setas restauratoram, lidzinas "neiespejami", bet Teikaa shads pakalpojums (mazam detalam) ir