forum.gif
Neorģinālais grips 30D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Neorģinālais grips 30D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.06.09 15:06
 citēt
Tātad,jau sen tika izlemts ka pa Canon bez gripa nav ērts rokā.
Bet tā kā maksāt 120ls par orģinālo roka neceļās,tad ir doma no ebay sūtīt kreiso.
Tikai,tur ir liela dažādība ar ražotājiem.
Jautājums: kādus var un kādus labāk nevajag ņemt?
Publicēts: 17.06.09 15:10
 citēt
origjinalo par 50 var nopirkt. man bija, horizontaali ljoti patika, vertikaali neerts, ja zibspuldze klaat. kkur ne tur likaas smaguma centrs. mosh man kjepa par mazu.
Publicēts: 17.06.09 15:15
 citēt
kurā vietā tad var?
lētākais ko LV atrodu,ir 80ls
ebay piedāvājums pa 55 poundiem ar 2 baterijām pagaidām šķiet interesantāks.
Publicēts: 17.06.09 15:33
 citēt
Nu 20/30/40/50.D tač neorģinālais rokturis regulari bij dabonams JENYS razojums atkariba no krutuma no 40-120Ls , sen gan neesmu intresejies bet JENYS bij krutāks par Orģinālu vismaz aķu uzvietojuma ziņā noteikti un esmu rezdējis ari ar TAIMERI un IR REMOTE rokturī :):)
Publicēts: 17.06.09 15:40
 citēt
shvaboc, lietotu, protams. tepat blogaa nopirku, nedelju laikam vai 2as palietoju - nu nebildeju es tik daudz, lai man atmaksatos to smagumu staipiit. labs vinjsh ir, ja kameru ar mazo objektiivu vajag kkur atstuteet, + augstums nav gluzhi uz zemes. tad vel sledzha poga, kas 30D ir slimiiba un meedz gljukot - nu ar gripu ta problema ir atrisinata, bet remonts tikai 25 ls.
Publicēts: 17.06.09 15:44
 citēt
Lunis, Tu taksh pats izteicies, ka kjiinieshus ar LCD un advancetajiem kontroljiem nevajagot njemt! vismaz ta atceros!
Publicēts: 17.06.09 15:47
 citēt
hmm... labi,jāpagaida,ko man atbildēs par bateriju cenu uz vietas,un tad domās.Pagaidām ss.lv viens ir pa 55ls redzams.
Smagums tik ļoti neuztrauc,cik tas,ka ar 28-70 f/2,8 bez gripa paliek grūti noturēt.Ij baterijas var sabāzt iekšā un neuztraukties ilgāku laiku.
Publicēts: 17.06.09 17:51
 citēt
versatile : Es teicu ka NAFIG VIŅŠ , bet ka papildus Opcija gan jau kādam noder:):)
Publicēts: 17.06.09 20:01
 citēt
taimeris nu toch nav vajadzīgs... bet varbūt kāds taisa upgrade un ir ar mieru notirgot kādu neorģinālo gripu pa lēto?
Publicēts: 17.06.09 23:25
 citēt
SS.lv ir viens čainīzeru tirgonis - numuru gan es viņa nepateikšu, bet viņš tirgo pārsvarā batarijias un gripus - no šamā es pa 30ls nopirku ļevo gripu - nesūdzos :)
Varētu būt, ka šis ir tas čubriks www.ss.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):