Kadam butu interese? Praktiski jauns. aptuveni 5000 kadri. Lielakoties stavejis seifa. Paskatities un pataustit diemzhel nevar, ja nu vienigi nav intereses atbraukt uz Italiju. Pirkts IT, tobis ari garantija IT.
Pagaidam tikai jautajums. Shefs sodien ierunajas, ka tirgos nost. Domaju, ka ja kadam varetu but interese, pirktu es un talak redzetu, kas un ka...
A, gandriz piemirsu... ap 3150 latviesu naudinjam...
3150 Ls ir par daudz par lietotu Pa 2,5Ls vēl var ko meģiņat taujāties kas ir 1:1 ar jaunu legālu 1D Mark III . Te iepriekšejo reiz kad Ds MARK III andeleja šie nedeļu par 2x mazaku cenu nevarej nopardot BEIGAS es nopirku priekš sava Franču čomaka tam tapatas bija kautkādi 5000 kadri
Gudris:ar ko parastam bildētājam šitas ir krutāks par 5d mark II kas ir uz pusi lētāks ?
Viņam AF nesalidzināmi precizāks ATRAKS un daudz smalkāk nokalibrējams bet BILDE 5d mark II ir MĪKSTĀKA smalkākas pārejas Gaišajās tumsājās vietās Būtībā Ds MARK III ir tipiska STUDIJAS kamera kurai var sakruķīt sakalibrēt daaafiga parametru ka sanāk BILDĒ 1:1 , pēc tam neko KOMPI nav jadara atdod klientam PA TAISNO no kameras failus. 5.D MARK divi ir stripri sudigaks NEPERECIZAKS un LENAKS AF bet BILDE piemēram ja bilde cilvvekus Baltās Melnas dranas 5.D MARK II ir ACIM REDZAMI PARAKA par Ds MARK III bildēm tieši Gaišas Tumša detalizācijā NEIZDEG kā Ds am J atā tēlaini ar 5D MATK II katrs idiots [Pati kamera] pratīs iegūt nepardegušu un +/- lietojamu bildi bet ar Ds MARK III būs vai nu GRĀVIS PILNIGS vai TEICAMS REZULTATS viss atkarīgs no KAMERAS IESTADIJUMIEM kurus IR JĀPROT UZLIKT bet 5D MARK II butiba ir ADVANCETS PILNKADRA ZIEPTRAUKS uzliec uz IKONINJU un mauc LAIMIGS
Gudris:ar ko parastam bildētājam šitas ir krutāks par 5d mark II kas ir uz pusi lētāks ?
Kopš kā otro kameru reportāžām lietoju 40D, esmu sapratis kāpēc 1D tipa kameras maksā vairāk par amatieru aparātiem. Gan jau ka 5D softa, iestādījumu un procesora ziņā ir tuvāks amatieru aparātiem. Mazajiem AF ir lēnāks, krāsas ir savādākas (gan jau ka pēcapstrāde palīdz), baltā balanss ir niķīgāks un strādā ar kārtu sliktāk sarežģītā gaismā. Nu un, protams, erganomija un darbības ātrums. Ja jābildē profesionāli, tad kā darbarīks 1Ds noteikti būs daudz ērtāks un produktīvāks par 5D.
pieļauju ka neko neatškirās, firmware/hw nobremzēts speciāli, gan jau arī buferu atmiņas čipi lēnāki uzlikti (ar lielāku taimingu).
Tas ir tas pats, ja es tagad spēlējos ar atmegu8 un sle'dzu LCD, bet darbinu proci uz 1Mhz nevis uz 16Mhz (ko prasa papildus 3 detaļas). Nu tas tā, sīkums. 1D periferija/hw ir niknāka vobšem