forum.gif
HD video
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / HD video
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.06.09 00:15 labots
 citēt
Vai varat ieteikt kādu normālu programmu HD video apstrādei? Runa iet par mt2s failiem.
Principā vajag pavisam primitīvu operāciju - paātrināt video.

Tencinu.
Publicēts: 18.06.09 00:36
 citēt
CS4 Premiere itkā piedāvā AVCHD failu apstrādi , bet tā kā tādu man nav tad atiecīgi izprovēt nev iespējas
Publicēts: 18.06.09 00:42
 citēt
Mēģināju ar sony vegas, kaut kās čkarējās un nekā nevaru noseivot failu.
Tūlīt mēģināšu premiere.
Publicēts: 18.06.09 01:01
 citēt
Tas mt2s laikam naak no Sony, kaartejais viena razhotaaja visvareniibas zhiidisma maanijas hibriids!!!! Koroch ar baigo kompresiju/kodeku. Sameklee internetaa kaadu programmu, kas to visu konvertee uz AVI failu (pielauju ka esi uz PC) UN TAD TIKAI NJEMIES AR MONTAAZHAS PROGRAMMAAM...JO VINJAM VISAAM PATIIK NEKOMPRESEETI VIDEO!
Publicēts: 18.06.09 08:19
 citēt
offt.: šite ar bučis jublī :D :*
Publicēts: 18.06.09 08:41
 citēt
Standartu bīda Panasonic, Sony un principā tas ir tas pats Blurey diskos sastopamais tikai ar nelielām niansēm multilpekšēšanā. Montāžai izmantoju Pinacle Studio + daži cracki priekš kodekiem un dolby skaņas. Softs tups un vienkārš, atbalsta fullHD montāžu ar 5.1 skaņu, bet vajag daudz pacietības. Man uz dualcores ar 4Gb ram montējas 1sec orgināls - 1min. Tad ja vajag 20min filmiņu uzveidot ar diennakti jārēķinās :(
CS4 Premiere arī labs bet priekš manas saprašanas pa sarežģītu un smagu.
Publicēts: 18.06.09 10:12
 citēt
Jā ugisio2 atgādināja , bij agrāk tāds softs kā VFAPI un Avisynth , nezinu vai kautkas līdzīgs strādā ar AVCHD tagad. Princips tāds ka uztaisās uncompressed serverītis AVI konvejerā nelielā. Kad tu atver to avi tad vfapi real time izpako tavu video un ļauj ar izpakotu strādāt neaizņemot tos lielos apjomus HDD.
Publicēts: 18.06.09 10:21 labots
 citēt
Dabuju kaut kadu konverteri (divus) un shis njem un sakomprese manu failu ntas reizes. Kvalitate beigas nav ne tuvu originalam.
Uzliku sev premiere, shis neatpazist m2ts.

SL:offt.: šite ar bučis jublī :D :*

hm?
Publicēts: 18.06.09 10:26
 citēt
m2ts jāparkodē uz mpeg toli. es vienreiz tik peiskros, un atmet roku.. chakars :D
Publicēts: 18.06.09 10:43
 citēt
Vajag normālas kameras un normālus softus izmantot :D Ir man viena lētā kamera, kuru reti kurš softs saprot. Tad ar to ir čakars. Faili no normālām kamerām parasti ir tādi, ka FC tos diezgan labi saprot un ātri strādā. Pat uz iMaca
Publicēts: 18.06.09 13:45
 citēt
shitos sony kameras formaatus njem pretii premiere cs4 un imovie uz mac. Imovie ieimportee un automaatiski paarkovnvertee uz .mov diezgan sakariigi. :)
Publicēts: 18.06.09 14:32
 citēt
sasar:Dabuju kaut kadu konverteri (divus) un shis njem un sakomprese manu failu ntas reizes. Kvalitate beigas nav ne tuvu originalam.
Uzliku sev premiere, shis neatpazist m2ts.

SL:offt.: šite ar bučis jublī :D :*

hm?

Kur Tevi pamanīšu, tur bučas sūtīšu Tavā šodienas dz.d. :) Kur vēl skaidrāk :D
Publicēts: 18.06.09 14:50 labots
 citēt
á, man léna aizdedze, bérníbá bremzhu ellju dzéru...

PS. Paldies :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):