forum.gif
foto politika?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / foto politika?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.06.09 11:51 labots
 citēt
Eliks domāja, ka eltona teksti ir politiski un aizslēdza diskusiju (Slešerizādi notikumu forumā)... vai pirmsvēlēšanu aizlieguma iespaidā, vai kā? Kur ir teikts, ka bildei jābūt politiski neitrālai? Kas tas par standartu?
Publicēts: 18.06.09 11:58
 citēt
Elika standarts. Bildē arī nedrīkst tikt attēloti dzīvnieciņi, kas ēd citus dzīvnieciņus. Nu, tā pati politika, vienvārdsakot.
Publicēts: 18.06.09 12:06
 citēt
Fotogrāfijai ir sociāla nozīme.
Publicēts: 18.06.09 12:07
 citēt
blac, kā Tu to iedomājies? - sociāla nozīme.
Publicēts: 18.06.09 13:07
 citēt
blac:Fotogrāfijai ir sociāla nozīme.

Fotogrāfija ir izzinoša, tracinoša, xumoristiska, uzbudinoša, mākslinieciska, politiska ................ laikam jau var nosaukt visas formas. Fotogrāfijai laikam jau ir tādas pašas spējas , kā TV pārraidēm, filmām un t.t. tās spēj priecēt , baidīt , zombēt, atgādināt..............
Man šķiet ka fotogrāfijai ir liels spēks. tāpēc jau Eltona bildes rada vienmēr kādam kaut kādas no šīm emocijām un ir attiecīgas reakcijas un to pašu var pavilkt arī uz tekstiem.
Bailīgi mēs letiņi esam :(
Publicēts: 18.06.09 13:16
 citēt
fotogrāfijas (arī politiskas) tas ir viens. bet diskusijas par politiku (un ne jau politiskām bildēm) ir kaut kas pavisam cits. šai sakarā atbalstu Eliku. blogā jārunā par foto (un visu, kas ar to saistīts), nevis par politiku. politiskās diskusijas gana plaši pieejamas portālā delfi.lv (un daudzos citos).
Publicēts: 18.06.09 13:21
 citēt
alvils:fotogrāfijas (arī politiskas) tas ir viens. bet diskusijas par politiku (un ne jau politiskām bildēm) ir kaut kas pavisam cits. šai sakarā atbalstu Eliku. blogā jārunā par foto (un visu, kas ar to saistīts), nevis par politiku. politiskās diskusijas gana plaši pieejamas portālā delfi.lv (un daudzos citos).
nepiekritiishu. delfos var nogrim anoniimos suudos. te ir speciaala spama sadalja un daliiba tajaa nav obligaata. esmu pret cenzuuru.
Publicēts: 18.06.09 13:28
 citēt
Jā, eltons bija izvēlējies konkrētu epitetu... bet tālāk bija pavisam citu autoru komentāri... varbūt kādreiz ir kas ekstrēms, kur būtu nepieciešama izcenzēšana, bet šoreiz to bija grūti pamanīt. Un, tomēr, viņš runāja par fotogrāfijām šajā pasākumā, nevis "politisko platformu". Lai gan varētu diskutēt par to, kā vizuāli simboliski kādu nebūt ideju parādīt un arī no politiskās žļuras!!!
Publicēts: 18.06.09 13:50
 citēt
pret cenzūru jau it kā visi, ja nav cenzūras, tad laikam vajadzētu kaut ko līdzīgu redakcijas slejai, vai pie tēmas spama iemest administrācijas viedokli, lai kāds var visu salikt pa plauktiem, jo gan "publicisti", gan vērotāji, lasītāji ir ar dažādu, bieži vien primitīvu, lai neteiktu vairāk, pasaules un lietu, procesu uztveri..................., bet kas to visu darīs.........vienkāršāk "aizdomīgās" tēmas, bildes izmest, politiku var bīdīt arī citos portālos, daudz profesionālāk, un saprotošākā vidē, bet ir viens bet - galīgs sviests tur neies cauri, te, blogā, ir cerības kādu brītiņu nozīmēties........., it kā ar neko neriskējot
Publicēts: 18.06.09 14:04
 citēt
he, Eliks ir admins...
un vinjsh var dariit kaa veelas. Un es arii vinja vietaa dariitu kaa veelos. Jebkursh taa dariitu.
es arii sho topiku aiztaisiitu. nav ko kustinaat s....us
Publicēts: 18.06.09 14:14
 citēt
Klasē skolotājs ir boss - viņš tur var darīt visu, ko vēlas. Visu.
Autobusa vadītājs arī var darīt visu, ko vēlas savā autobusā.
Ušakovs - Rīgā.
Dombrovskis - Latvijā.

Faktiski visi var darīt visu, ko vēlas :)
Publicēts: 18.06.09 14:16 labots
 citēt
bildei nav jabut neitralai. Tikai komentos gan deretu padomat ko raktsta un nedemonstret savu gara nabadzibu.
Publicēts: 18.06.09 14:20
 citēt
Dambis:he, Eliks ir admins...
un vinjsh var dariit kaa veelas.

Es jau esmu citējis šo domu graudu - labākā valdība ir tā, kuru nemana.
Publicēts: 18.06.09 14:37
 citēt
Snow:
Dambis:he, Eliks ir admins...
un vinjsh var dariit kaa veelas.

Es jau esmu citējis šo domu graudu - labākā valdība ir tā, kuru nemana.
Blogā jau arī praktiski nemana, bet reizēm jūt..........ja nejustu, tad nezinu, kas te darītos..........................................................................
Publicēts: 18.06.09 15:50
 citēt
negatIvs:pret cenzūru jau it kā visi, ja nav cenzūras, tad laikam vajadzētu kaut ko līdzīgu redakcijas slejai, vai pie tēmas spama iemest administrācijas viedokli, lai kāds var visu salikt pa plauktiem, jo gan "publicisti", gan vērotāji, lasītāji ir ar dažādu, bieži vien primitīvu, lai neteiktu vairāk, pasaules un lietu, procesu uztveri..................., bet kas to visu darīs.........vienkāršāk "aizdomīgās" tēmas, bildes izmest, politiku var bīdīt arī citos portālos, daudz profesionālāk, un saprotošākā vidē, bet ir viens bet - galīgs sviests tur neies cauri, te, blogā, ir cerības kādu brītiņu nozīmēties........., it kā ar neko neriskējot

nu varbūt ir aplam norādīt vietu, kur bīdīt politiku... tad tas ir politikas surogāts, manuprāt, ja tam tiek ierādīta kāda darbības vieta, bet es maz ko no politikas saprotu... un par sviestiem. Sviesti ir visādi un nav nodalāma kāda profesionāla politika no visas tautas, tas nav iespējams. Cik attīstīta ir tauta, tāda politika. Nesen lasīju Dimitera Ezras Stefana apceri Kāpēc man jālasa dzeja. Tas man lika padomāt, ka tā sterilā zinātniskā teorija ir auksts un nedzīvs klucis... un es caur šo jaunā cilvēka skatījumu krietni padomāju - kāpēc man jāfotografē un ko es redzu citu fotogrāfijās...
aitinaa:bildei nav jabut neitralai. Tikai komentos gan deretu padomat ko raktsta un nedemonstret savu gara nabadzibu.

Un ja mēs skaļi sev dauzām pierē - fotogrāfija nav ar politiku savienojama, tad mēs esam daļu foto vērtības pazaudējuši
Publicēts: 18.06.09 16:21 labots
 citēt
sandijs:Faktiski visi var darīt visu, ko vēlas :)

+++ sure! bet jārēķinās ar (iespējamajām) sekām! :(
H_Zemitis: ... fotogrāfija nav ar politiku savienojama ...
savienojama, ne savienojama. tālāk citāts: "ko viņi visi piesienās tam bin Lādenam? tāds simpātisks cilvēks!". (autore ar nav bin Lādenu tikusies natūrā!):)
Publicēts: 18.06.09 17:23
 citēt
atgādiniet par kuru topiku ir runā, cien. Zemīša kungs.
Publicēts: 18.06.09 17:25
 citēt
aaa.. atradu pats, par Šleserizrādi.

Privāta rakstura antipātijas pret konkrētu politisko spēku un viņa smadzeņu skalošanas metodēm. Vēl kādi jautājumi?
Publicēts: 18.06.09 17:30
 citēt
taada binlaadena nemaz nav :D
Publicēts: 18.06.09 17:36
 citēt
Protams Annir,terorismu izdomāja,lai to varētu apkarot un tērēt nežēlīgi daudz naudas.Gada laikā no terorisma iet bojā ap 3000 cilvēku,no sirds slimībām šis skaitl;is varētu būt rakstāms ar sešām nullēm,kā Tev liekas, cik apgriezti proporcionāla ir naudas novirze katrai problēmai?
Publicēts: 18.06.09 17:38
 citēt
a kur ir kāda reportāža no šodienas piketa?
Publicēts: 18.06.09 17:41
 citēt
starp citu, kaut kur lasiiju ka katru gadu simtiem cilveeku iet bojaa fotografeejot... (es nedomaaju fotoreportierus karstajos punktos)
Publicēts: 18.06.09 17:41
 citēt
A kur pats biji,ka nebildēji?
Publicēts: 18.06.09 20:02
 citēt
strādāju :( kādam takš krīzē arī jāstrādā
Publicēts: 18.06.09 20:44
 citēt
Fotogrāfi skaitās turīgi,tātad visi strādāja,tie kuri nestrādā,tie fotoaparātus pārdevuši....
Publicēts: 18.06.09 20:55
 citēt
Annirs:taada binlaadena nemaz nav :D
droši zini? man arī ik pa brīžam tādas aizdomas uzmācas.:D
ekoists:Fotogrāfi skaitās turīgi ...
pa kādam jau ne tikai skaitās.:(
Publicēts: 18.06.09 23:00 labots
 citēt
ekoists:Fotogrāfi skaitās turīgi,tātad visi strādāja,tie kuri nestrādā,tie fotoaparātus pārdevuši....

Man gan liekas, ka fotogrāfi īpaši turīgi nav. Ja vien ar fotogrāfiem netiek jaukti turīgi cilvēki, kuriem foto ir hobijs.

Citiem vārdiem sakot, apgalvojums ir drīzāk nepatiess, nekā patiess.
Publicēts: 19.06.09 11:47
 citēt
Es ar vairāk nosliecos uz MartinK teikto - ka nevajag jaukt turīgus fotografētājus ar fotogrāfiem... nenoliedzot, ka arī to starpā, kuriem ir nauda var būt talantīgi fotografētāji. Naudas esamība, vai neesamība nenosaka fototalantu.
varbūt mazliet atšķiras fotojomas, kurās darbojas dažādu kameru īpašnieki...
Publicēts: 19.06.09 12:41
 citēt
da viss ir vienkārši !
Eliks ir Šlesera partijā iestājies !
Publicēts: 19.06.09 13:28
 citēt
H_Zemitis:Naudas esamība, vai neesamība nenosaka fototalantu.
diemžēl arī otrādi ne.
ImkaSm:Eliks ir Šlesera partijā iestājies !
nu kā ceļas tastatūra SHITādas lietas raXtīt!
Publicēts: 19.06.09 13:29
 citēt
To arī gribēju pateikt,mazturīgie netērē naudu dārgai fototehnikai,tie vairāk domā,ko likt vēderā,fotogrāfēšana ir tikai dārgs hobijs un tāpat visi,kuri prot lidot ar lidmašīnu,neuztur privāto laineri.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):