forum.gif
Jauns sCMOS sensors gandrīz bez trokšniem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Jauns sCMOS sensors gandrīz bez trokšniem!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.06.09 14:59
 citēt
bet 4/3 tak nemaz nav trokshnjainas matricas priekshj kam ta vel kautko jaunu?
Publicēts: 18.06.09 15:21
 citēt
Šitādi paziņojumi par revolucionārām tehnoloģijām ir bieža parādība,
bet reālos fotoaparātos nekas tamlīdzīgs nav sastopams un nebūs arī tuvākajā laikā.
pirms gadiem 10 bija baigā ziņa,ka ir atklāts kā panākt lai sudraba halogenīda kristālam pietiktu
ar 4 fotoniem,lai šis būtu jau attīstams,tas nozīmēja 6400 filmu ar 100nieces graudu,var iedomāties,
kādas tad būtu 100nieces pie tādas tehnoloģijas,Ir pagājuši ~10gadi,bet vezums joprojam tur pat.
Matricu un dajebkādas tehnoloģijas tiek tirgotas pakāpeniski ar nelieliem uzlabojumiem un nevajag sadomāties,ka
rīt pārdošanā būs kaut kas 10reizes pārāks par šobrīd esošo.
Publicēts: 18.06.09 15:25
 citēt
it sevishkji njemot veeraa to, ka matricas jau sarazhotas miljardos...
Publicēts: 18.06.09 16:25 labots
 citēt
Mja MATRICA pati par sevi vēl neko nenozīmē , neeeskaitamas izcilas tehnaloģijas ir gajušas nebūtībā dēl tā ka nav atbildušas KOPĒJAM standartam un pakartotās tehnikas prasībām. Foto un Video nozarē tādu ir SIMTIEM kuri bijuši UX bet tieši dēļ tā ar aizgajuši pa skuju taku . Kurš vairs atcerās tādu SONY standartu kā Betamax , kuram VHS pat blakus nestāvēja bet rekā KLUSU IZNĪKA. Tāpat ar 4/3 , kurš itkā atbilts CRT monitora un KINESKOPA TV standariem bet REKĀ nāca LCD un 16x9 reavalucija un 4x3 tik vien kā nikuļo tā paša SONY arvien negribīgāk stutēts.
Publicēts: 18.06.09 16:29 labots
 citēt
a Luni... pasaki man - nahren tas 16:9 datoram vajadziigs? tikai acis vairaak jaashauda pa labi, pa kreisi... :D

ja par visaadaam izstraadeem/jaunaam tehnologjijaam - tad nevajag buut naiviem - visiem ir savas razhotnes, kur sainvesteeti miljardi - tas ir vilciens, ljoti garshs un smags ar diezgan suudiigaam bremzeem un stopkraana nav defoltaa
Publicēts: 18.06.09 16:34
 citēt
Annirs tu esi LOL :D
Gudris arī :D

Šis viss ir marketings.

PS: es darbā strādāju ar 8:3 attiecību, jo programmēju :)
Publicēts: 18.06.09 16:36
 citēt
Mandalay:Annirs tu esi LOL :D

cirviitis
Publicēts: 18.06.09 17:30
 citēt
Tas ir no tās pašas sērijas: kāpēc Isimbajeva (pasaules rekordiste kārtslēkšanā nu jau ilgus gadus) katru reizi savu pasaules rekordu laboja tikai par 1 cm? Tāpēc, ja pārlēktu uzreiz +5cm, neviens viņai par +1,+2,+3 un +4 nemaksātu naudiņas. Tāpat arī ar tiem 10-kārtīgajiem uzlabojumiem tehnikā. Nebūs nekad.
Publicēts: 18.06.09 17:34 labots
 citēt
UldisS : Būsi tāpat kā es bijis "Nopelniem bagātais racionalizātors" ar vienu iekartu izjauktu pa 101 mezglam un katru iesniedz kā "Racuhu" ar 10 Rubļi prēmiju un doplomu:):)
Publicēts: 18.06.09 18:23
 citēt
Annirs:
Mandalay:Annirs tu esi LOL :D

cirviitis

jā jā .. cirvītis.. tu tiešām tici 100fps@5.5Mpx un beztrokšņaina bilde? tad jau visādi RED un t.t. atpūšās....
Publicēts: 18.06.09 18:37
 citēt
paga... es kaut vaardinju teicu par ticiibu???????????????????????????
lasiit vispaar maaki? ironiju uzkjer????????????????
Publicēts: 18.06.09 18:51
 citēt
Annirs:paga... es kaut vaardinju teicu par ticiibu???????????????????????????
lasiit vispaar maaki? ironiju uzkjer????????????????

laikam noņēmuši tabletēm dotāciju :D
Publicēts: 18.06.09 19:04
 citēt
re - maaris ar pamodaas... muizhinjaa garlaiciigi palika?
Publicēts: 18.06.09 19:10
 citēt
"...4x3 tik vien kā nikuļo tā paša SONY arvien negribīgāk stutēts..."

Kāds sakars Sony ar 4/3? Ja vien pareizi sapratu...

Par Isinbajevu nezinu, bet Bubka gan tā darīja!
Arī savā laikā Vasilijs Aleksejevs svarcelšanā...
Publicēts: 18.06.09 19:32
 citēt
Annir, da ko tu streso. tiesam tabletes lieto? :D
un kapec visi tam 4:3 piesienas... taks procis var atdot bildi tadu kadu vajag.... ROWS/COLS offset-us iestādi iekš firmware un tik lasi no matricas (līdzīgi atmiņas buferim)
Publicēts: 18.06.09 19:50
 citēt
es kaa reizi nestresoju... un 43 man patiik labaak par 32... katraa zinjaa bildes apgriezhu uz apmeeram taadu formaatu enivej
Publicēts: 18.06.09 21:06 labots
 citēt
Mandalay:100fps@5.5Mpx un beztrokšņaina bilde?
te jau jārēķina frekvences, vai nav 5X augstākas par tām, ar kurām uz Doplera efektu ķer ātruma pārsniedzējus.
un viena lieta, kas NASAi, CIP, FIB, Mossad un padomju konrrazvedkai, cita lieta, ko darbaļaudis var veikalā nopirkt.
Publicēts: 18.06.09 22:26
 citēt
nu armija tas ir pavisam kas cits.
Re kur google forši fočē zemi :)
Publicēts: 18.06.09 22:32
 citēt
starp citu - visu laiku domaaju, ja jaapaintereseejas pie guugles tantes - kaada matrica, kaada optika... tam sateliitam tak nesuudiigs augstums no zemes...
Publicēts: 18.06.09 22:34
 citēt
es jau esmu lasiijis par vairaakaam supertehnologjijaam kuras nospraagushas daardziibas deelj... kaut kaadi zikjeri bija uzcepushi kaut kaadu biologjiskas dabas matricu, kurai vispaar nebija trokshnja...
Publicēts: 18.06.09 23:21
 citēt
kā vienā intervijā teica Marantz šefs par audio produktiem, vispirms tiek nodefinēts, kādai ir jābūt produkta cenai un tikai pēc tam tiek domāts kā to saražot pēc iespējas labāk noteiktā budžeta ietvaros.

papildus tam ir produktu diferencēšana (dažādi modeļi), lai kopumā uz visiem modeļiem gūtu pēc iespējas lielāku peļņu. un tad vēl kurā brīdī ir izdevīgi palaist konkrēto produktu atkarībā no tā ko konkurenti jau ir vai taisās izlaist.

tātad tehnoloģijas ir būtisks, bet tomēr otršķirīgs faktors.
Publicēts: 18.06.09 23:36
 citēt
Annirs:es jau esmu lasiijis par vairaakaam supertehnologjijaam kuras nospraagushas daardziibas deelj... kaut kaadi zikjeri bija uzcepushi kaut kaadu biologjiskas dabas matricu, kurai vispaar nebija trokshnja...

sis jau sak izklausities pec 100% gaismas caurlaidīga polarizācijas filtra
Publicēts: 19.06.09 00:00
 citēt
Lachux:kā vienā intervijā teica Marantz šefs par audio produktiem, vispirms tiek nodefinēts, kādai ir jābūt produkta cenai un tikai pēc tam tiek domāts kā to saražot pēc iespējas labāk noteiktā budžeta ietvaros.

papildus tam ir produktu diferencēšana (dažādi modeļi), lai kopumā uz visiem modeļiem gūtu pēc iespējas lielāku peļņu. un tad vēl kurā brīdī ir izdevīgi palaist konkrēto produktu atkarībā no tā ko konkurenti jau ir vai taisās izlaist.

tātad tehnoloģijas ir būtisks, bet tomēr otršķirīgs faktors.

Pat nav jābūt Marantz šefam, lai ko tādu pateiktu. Latvijā ir vismaz tūkstošiem, ja ne pat desmit tūkstoši mārketinga specialitātes absolventi, kas, domājams, vismaz pirmo ievadlekciju tirgvedībā nu tā kā pieklājības pēc apmeklēja. :)
Publicēts: 19.06.09 00:08 labots
 citēt
Gudris:Šis ir parasts CMOS sensors ko mēs visi jau lietojam...

un shii ir parasta sava kraaninja raustiishana
Publicēts: 19.06.09 00:11 labots
 citēt
:D A jūs vispār to linku atvērāt?

Tur runa ir par Scientific CMOS .. modulis speciālo risinājumu izstrādei. Tas varbūt vienīgi Mandaly varētu interesēt, kad viņš ķersies pie DIY digitālās spogulenes taisīšanas. :))

Nedomāju, ka viņš pat ir paredzēts kā kaut kas revolucionārs, kā te tika apspriests pa pus topiku. Industriālais nišas produkts ļoti specifiskiem risinājumiem.
Publicēts: 19.06.09 06:28
 citēt
MartinK:Pat nav jābūt Marantz šefam, lai ko tādu pateiktu. Latvijā ir vismaz tūkstošiem, ja ne pat desmit tūkstoši mārketinga specialitātes absolventi, kas, domājams, vismaz pirmo ievadlekciju tirgvedībā nu tā kā pieklājības pēc apmeklēja. :)

viens ir mārketings. otrs ir tukša muldēšana bez pamatojuma. marantz tiešām ražo ļoti labas lietas. galvenokārt dēļ pareizi izstrādātām shēmām, kur vēlāk lipina virsū vai nu lētā gala detaļas, vai pieskaņotās - attiecīgi arī maksās. Mūsdienu tehnika tiešām maz ar ko atšķirās, tikai izpildījums.

Bet matrica tiešām izskatās parastā. Visticamāk šo salīdzina ar kompaktameras matricu un attiecīgi visas ekstras tiek uzpūstas.
Publicēts: 19.06.09 21:58
 citēt
Pēc specifikācijas izskatās pēc video matricas!
Publicēts: 20.06.09 02:41
 citēt
MartinK:vismaz pirmo ievadlekciju tirgvedībā nu tā kā pieklājības pēc apmeklēja. :)
prātīgāk 2. vai 3. apmeklēt, 1.-jā pašsaprotamas lietas stāsta + 1. saturs top skaidrs no tiem, kuri to apmeklējuši, bieži pirmajā sajūsmā paši atstāsta!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):