forum.gif
Pielikums pie jūs visi esat idioti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pielikums pie jūs visi esat idioti
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.06.09 21:51
 citēt
Es sazvanījos ar Haiduku: ''Kas noticis?''
Kāds uzlauzis viņa profilu un tagad ķengājās viņa vārdā.
Haiduks pats nav Rīgā un netiek pie datora, tādēļ es rakstu viņa vietā.
Neticiet visām tām muļķībām, kas tiek rakstītas Haiduka vārdā.
Publicēts: 19.06.09 21:54
 citēt
Otā Fons kārtīgs kolēģis:)
Publicēts: 19.06.09 22:01
 citēt
Es arī sazvanījos ar Haiduku, tikko. Viņš teica, ka esot bišku vēl apdomājies, un jūs tomēr esat idioti...!

:)

Bučas!:)
Publicēts: 19.06.09 22:07
 citēt
nafff ko ņirgāties, šitā nelaime katru var piemeklēt................................
Publicēts: 19.06.09 22:07
 citēt
Paldies Lunim.
Apbrīnojami cik sīki cilvēciņi ir starp mums, kas var veltīt visu savu enerģiju ieriebšanai.
Kādā peļķē jāsēž cilvēkam, lai kaut ko tādu izperinātu?
Publicēts: 19.06.09 22:10
 citēt
Fons:Paldies Lunim.
Apbrīnojami cik sīki cilvēciņi ir starp mums, kas var veltīt visu savu enerģiju ieriebšanai.
Kādā peļķē jāsēž cilvēkam, lai kaut ko tādu izperinātu?
vispirms aizmirst, ar kuru galu jākakā, pēc tam kakas iekļūst arī smadzeņpodā......
Publicēts: 19.06.09 22:18
 citēt
kautkāds bērnudārzs
Publicēts: 19.06.09 22:29
 citēt
Portreti:Es arī sazvanījos ar Haiduku, tikko. Viņš teica, ka esot bišku vēl apdomājies, un jūs tomēr esat idioti...!

:DDD labs Juri
Publicēts: 19.06.09 22:44
 citēt
žēl, ka ir tādi cilvēki, kuriem patīk citus izķengāt, ielaužoties profilā un visādi stulbi izcūkoties...vnk pretīgi.un primitīvi. es vnk nesaprotu, kāpēc šādā veidā jāpazemo cilvēks...
un labi, ka ir cilvēki, kas tomēr paziņo profila īpašniekam, ka kaut kas nav īsti kārtībā...
Publicēts: 19.06.09 22:50
 citēt
Vot pie kā novedis bezdarbs :D Pat, ja man būtu milzīga vēlēšanas un prasmes to izdarīt man tam gluži vienkārši neatliktu laika.
Publicēts: 19.06.09 22:54
 citēt
Piedosim viņam viņa muļķību, jo viņš neapzinās ko dara! Lai visi labie gari st;av viņam klāt, novēlot visu to labāko caur veselības, gara un stiprības pilnuma vēlējumiem!
Publicēts: 19.06.09 22:55 labots
 citēt
nu nevajag jau pūst no mušas zilon! ta nu gan traģēdiju izpūta. nedomāju, ka Haiduks tagad jūtās šausmīgi pazemots dēļ tā ne arī kāds mainījis domas par viņu dēļ šādiem tekstiem. tāda smuka reklāma pa visu blogu izskanēja. tiem jaunajiem, kas nav vēl pamanījuši Haidukonkuli, tagad būs zināms kas tad par fruktu ir :)
rīcība, kā fakts ir bērnišķīgs, tas pats par sevi, bet domāju, ka arī vainīgais reāli apzinājās, ka neko daudz nepanāks ar šādu te gājienu un ar bērnišķīgu smaidu purnā rakstīja pirmo, kas nu iešāvās prātā :)

..kā teikt - uz muļķiem neapvainojās :*

lkz, un kā tev patiktu, ja tagad tavā vārdā sarakstītu sviestu?
Publicēts: 19.06.09 22:57
 citēt
Piedosim viņam viņa muļķību, jo viņš neapzinās ko dara! Lai visi labie gari stāv viņam klāt, neba prāta aptumsuma brīdī katram var paslīdēt kāja,novēlot visu to labāko caur veselības, gara un stiprības pilnuma vēlējumiem!
Publicēts: 19.06.09 23:00
 citēt
nu bet ir viena laba ziņa
mēs neesam idioti tomēr, visi :D
Publicēts: 19.06.09 23:16
 citēt
Portreti, Tu tiešām domā, ka mēs visi esam idioti? un runā Haiduka vārdā?
Publicēts: 20.06.09 02:27 labots
 citēt
Fons:Portreti, Tu tiešām domā, ka mēs visi esam idioti? un runā Haiduka vārdā?
man domāt dzen vellu. es vismaz apņirdzos.
negatIvs:nafff ko ņirgāties, šitā nelaime katru var piemeklēt................................
nubet jautrībai jābūt, citādi nepiedalos.

mirstama vaina nav, bet liela prieka a nav. pats tā par OHO uzzināju - pielavos pie PC, skatos, wow, te var bildes komentēt!!! necik daudz nepakomentēju, kā sāku iebraukt, ka tas iet uz kolēģes birku. godīgi atzinos, uz ko viņa, ka it's OK, ja neesmu rupeklības sarakstījis. da kādas rupeklības - tikai, ka izmīsties vienmēr vajag pirms bildēšanās. lai nav sarkanas acis uz bildes!
Publicēts: 20.06.09 09:55
 citēt
Forši jums tie biedri. Tādi, kas piesaista uzmanību pat dzīvi esot.
Publicēts: 20.06.09 09:57
 citēt
pretigi cik zemu var nolaisties.
ja nekas jums nerup, tad vismaz par to padomajiet, ka klientus zaudejat pec sadam dumibam ( tiem, kas ar foto maizi pelna, un attiecigi- ja pedejais klients jau nav aizlaidies sen lapas). Nav problema izveleties sodien-lai kads profs butu- ja mesls esi, tad mesls esi, nekadi sedervi nelidzes.

Haiduk, ar Tevi!!
Publicēts: 20.06.09 09:59 labots
 citēt
Schnircks:Jautrībai ir jautrības sadaļa.
nu, mana samērā svēta pārliecība, ka cilvēkiem, kuriem švaki ar jumōra izjūtu pašvaki ar galvu vispār. un ka mazliet jautrības vajag jebkurā vietā.

UN - nesaskatu jautrību pilsoņa XXX izdarībā/s - jautrību saskatu potrtreti komentā!

nelaimējas man atrast (un aiz tam arī novērtēt nevaru!) tos viltotos ierakstus, bet nu tā perdeklība, cūcība un riebeklība. apzīmējums "nelietība" man izklausās gandrīz par daudz goda - nesāksim jau neliešus kopumā vai atsevišķi cienīt, tak pa kādai cienīšanas vērtai īpašībai gan dažam no šiem varētu piemist. lai tādu grand nelietību paveiktu, kaut nedaudz drosmes vajag.
Publicēts: 20.06.09 10:32
 citēt
Schn- bet ne par visiesmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Publicēts: 20.06.09 10:57
 citēt
Portreti:Es arī sazvanījos ar Haiduku, tikko. Viņš teica, ka esot bišku vēl apdomājies, un jūs tomēr esat idioti...!

Labs!!!:)
Publicēts: 20.06.09 11:16
 citēt
Schnircks:Harald, Juris šoreiz nav tālu...
kā es redzu, Jurim (kā bieži arī man, aiz kam viņu saprotu - vismaz domājos saprotam) pa reizei izkrīt no prāta, ka kāds varētu smalku joku nesaprast konkrētajā gadījumā to, ka viņa teksts "Es arī sazvanījos ar Haiduku, tikko. Viņš teica, ka esot bišku vēl apdomājies, un jūs tomēr esat idioti...!" joks.

diemžēl 100% nekad neizdosies uzzināt, ja nu Ingūna nejauši zina - Vello apglabāts svētītā zemā. sen sen, kad brauca uz ārzemēm, lūdzām atvest kožamgumiju. atveda. sliecos domāt, ka viņa smalkais jumōrs bija tas, ka izlikās nesapratis, ka tas joks par to kožamgumijas vešanu un šādi jokoja pretī.
Publicēts: 20.06.09 16:30
 citēt
joprojaam prasu lai man ved kozhamgumijas. un joprojaam ved...
starp citu... no kjiinas un aafrikas meedz atvest reaalas haardkooriigas kozhljenes...

a to kaunu, kad 70 gadu saakumaa kolektiivi pionieru barinjaa staaveejaam ostaa un sveicaam pionierus no DDR - visi rindinjaa un katram tiek iedots pa koshljenei...
Publicēts: 20.06.09 17:45 labots
 citēt
haralds:
Fons:Portreti, Tu tiešām domā, ka mēs visi esam idioti? un runā Haiduka vārdā?
man domāt dzen vellu. es vismaz apņirdzos.
negatIvs:nafff ko ņirgāties, šitā nelaime katru var piemeklēt................................
nubet jautrībai jābūt, citādi nepiedalos.

mirstama vaina nav, bet liela prieka a nav. pats tā par OHO uzzināju - pielavos pie PC, skatos, wow, te var bildes komentēt!!! necik daudz nepakomentēju, kā sāku iebraukt, ka tas iet uz kolēģes birku. godīgi atzinos, uz ko viņa, ka it's OK, ja neesmu rupeklības sarakstījis. da kādas rupeklības - tikai, ka izmīsties vienmēr vajag pirms bildēšanās. lai nav sarkanas acis uz bildes!
tagad visiem kuri bildēsies likšu iet izmīsties, lai nebūtu sarkanas acis.Paldies par padomu.
Publicēts: 20.06.09 18:14
 citēt
Nu tas ir oriģināls atzinums: ja gadās sarkanas acis iekš foto, tad zināt, ka šis cilvēkbērns pirms tikt kadrā, nav izgājis tualeti.Nu mīlīši, higiēna takš ir jāievēro! Nu vai tad tā var? Varu iedomāties, ka uz Jāņu un Līgo svētku fotogrāfijām visi ar sarkanām ačtelēm, neba nu kāds bāleliņš bez alus dzeršanas tiks cauri?!
Publicēts: 20.06.09 18:27 labots
 citēt
blac:tagad visiem kuri bildēsies likšu iet izmīsties, lai nebūtu sarkanas acis.Paldies par padomu.
You are welcome! © Valdis Atāls. (gadās, ka notic!) :)
Publicēts: 20.06.09 18:36 labots
 citēt
haralds:
blac:tagad visiem kuri bildēsies likšu iet izmīsties, lai nebūtu sarkanas acis.Paldies par padomu.
You are welcome! © Valdis Atāls. (gadās, ka notic!) :)
ticu gudriem civēkiem. žurnālos raksta, ka sarkanās acis esot no tā ka ziobzpulde atrodas pārāk tuvu objektīva optiskajai asij, bet izrādās, ka fotoobjektiem ir japamīž un viss kārtībā. To žurnālos ētisku apsvērumu dēļ neraksta, tas ir liels noslēpums.
Publicēts: 20.06.09 18:36
 citēt
haralds:
Schnircks:Jautrībai ir jautrības sadaļa.
nu, mana samērā svēta pārliecība, ka cilvēkiem, kuriem švaki ar jumōra izjūtu pašvaki ar galvu vispār. un ka mazliet jautrības vajag jebkurā vietā.

UN - nesaskatu jautrību pilsoņa XXX izdarībā/s - jautrību saskatu potrtreti komentā!

piekrītu...
Publicēts: 20.06.09 19:27
 citēt
TnXs! (par piekrišanu)
par acīm - blici tālāk no objektīva, lai neblenž stiklā un labāk, ka acis ne kadra vidū - a gadās pašā malā un skatās pavisam ārā no kadra un acis spīd krietni gaišāk, kā trusim!
Publicēts: 20.06.09 19:32
 citēt
Haiduks tipa pats uzlauza savu profilu popularitaates celshanas noluukaa?
Publicēts: 20.06.09 22:51
 citēt
Alksni! Kā iet!? :)
Publicēts: 20.06.09 23:22
 citēt
jaunais Haiduks visus sauc par idiotiem?

pa manam intelektuāls progress viņa taksista zemnabas leksikai - vecos laikos jamam patikās vēdera izeju u.t.t. piesaukt :D
Publicēts: 22.06.09 11:06
 citēt
haidukam nav kada vajashanas manija?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):