Labi gan, ka tagad zināms kāds, kas strādā ar pašvaldībām 10 gadus... Moš tagad visi palielamies , kuram vairāk kā 10 gadu pieredze darbā ar suņiem, zirgiem, garā vājiem, redzes invalīdiem, garā vājiem utt..?
Ir ir tur savas shēmas. Aizkrauklē ar TP pastrādāja principā par labu iedzīvotājiem bet nenormāli šķērdējot naudu. Valsts uztaisa konkursu ar nolikumu ka to var izpildīt tik pāris kompānijas LV. Protams jau skaidrs ka uzvar kompānija X. Tālak kas notiek, kompānija X saņem naudu 1 vienību pēctam šie paņem noalgo kompāniju Y kas par 1/2 uzcels vēlamo objektu. Otra 1/2 praktiski par neko paliek kompānijai X a reāli naudu vajadzēja tik cik kompānija X atmeta kompānijai Y )))) Un praksē ir dāāāāāāudz tādu gadījumu. Dienvidu tiltam vispār 27 miljonus izmeta vējā :O Labi sēžam ( vai precīzāk sēdējām ) saucas.
Ak dies, pat šeit stulbās partiju diskusijas! Visas viņas vienādas- pirms vēlēšanām sasola, bet pēc tam- "politiska atbildība"- t.i. savāra sū...s, pakāš mūsu kopējo naudu un vainīgo nav. Ir tikai miljonāru saraksta papildinājums. Un stipri šaubos, ka šodienas "komjaunieši" (REZ & Co) ir tā labā "jaunā maiņa"- ko no tādiem buldozeriem un mākoņtēviem labu var samācīties...
Es tik kādus gadus astoņus ar atkritumiem krāmējos,saprotu,ka padarīšana daudz tīrāka par politiku.Bet tur arī tie smerdeļi lien iekšā,nav nekā svēta...
haralds:man krietni vairāk, kā 10 gadu pieredze darbā - sadarbojoties pārsvarā ar garā vājiem.
ei ei, harald! Taisam savu partiju - es ar visu dzīvi tik ar garā vājiem krāmējos!
ņemiet barā - esu uzaudzis un periodiski visu dzīvi dzīvoju blakus trakonamam - Kolbergs vienā no saviem garadarbiem propogandēja tēzi kā atpazīt pastulbu cilvēku - tas baidoties no suņiem un trakajiem - man abas kategorijas draugos no bērna kājas
pagaidām paturam prātā, OK! zinkā, tieši pirms Jāņiem - visiem tas vien prātā.
Maris:kā atpazīt pastulbu cilvēku - tas baidoties no suņiem un trakajiem
un īpaši no trakiem suņiem! a es pats varu sakost traku suni!
ekoists:R.Gobziņš jau bija uztaisījis muļķu partiju,vajag tikai atdzīvināt.
nezināju, ka R.Gobziņš. kaut esam pazīstami, man pa gariem apkārtceļiem deva saprast, ka varētu uz kādu krēslu cerēt. izstrādāju priekšlikumu partijas nosaukuma maiņai pret "idiotu partija" - muļkis takš duraks un cauri - a vārds "idiots" i lamu vārds, i diagnoze un tam sarežģīta etimoloģija un sākotnēji bezmaz vai antonīms tam, ko šodien nozīmē. bet nekā. a man stāstīja, ka Igaunijā 2 Rojālisti ietrāpījuši valdībā. kā kautko par pārtikas programmām runā, šie popkornu laukā un skrimšķina. nu, tas interesantāk par glupības runājošām galvēm - TV operatori pierauj krupnāk un tml.
Oi, sauklis tai muļķu partijai bij labs: "Mēss zagsim mazāk, kā viņi", par to tad arī nevienu krēslu nedabūja, sirdsgudrā arāju-sējēju tauta tādus nemīl
TnXs! es te pīpodams apdomāju - man 1 džeks pazīstams, kurš kādām 3 - 5 partijām, ja ne astoņām programmas rakstījis. bet: 1. nejaudāsim viņam samaksāt 2. programmas rakstīšana, man domāt, konceptuāli tāda DIY padarīšana 3. redzams, takš, ka tās partijas iesēdušās pašas savos naktspodos
značit es te pīpodams izdomāju vēl ne gluži programmu, bet tās struktūru gan. izlieku apdomāšanai (man nav padomā, ka visiem partijas biedriem mani jāsveicina ar tekstu "Heil Harald!"
značit ne tik sen par bargu naudu internētā nopirku lielu karti - 32 GGb. vienā brīdī izmet man kamera sakrālo tekstu "this card is invalid. replace the card with usable" vai tml. garantija ir, visas lietas - aizbraucu un, bla, bla, bla, karroče stāsta man, reiz pie PC strādā, viss OK, es saku man vaig, lai pie kameras arī strādā, neko nevaram palīdzēt, piedraudu iznēsāt to kantori ([url=www.bitcom.lv]www.bitcom.lv[/url]), šis pasauc priekšnieku, viss tas pats - 3X rādu, 5X stāstu, atkal neko nevar līdzēt - atkal piedraudu iznēsāt to kantori ([url=www.bitcom.lv]www.bitcom.lv[/url]), šis priekšnieks pasauc priekšnieku, tas baigais ļepezdronščiks un saka, ka nesaprot, kā tā var būt - saku, ja Tu baigais ļepezdronščiks, tad saki, kas kaiš Marijas tantes radioaparātam, ja izejamdienās strādā korekti, bet darbadienās tikai pēc plkst 17:00, šis saka nezinu, es saku, kas Tu sūda par ļepezdrončiku, ja nezini, a es zinu, kaut ne diplomēts ļepezdronščiks, jo nenokārtojos viltus mācībā Zinātniskajā komunismā, šis saka, ka tam nekāda sakara ar Zinātnisko komunismu, es saku, ka točna un ka Marijas tantes radioaparātam starpfrekvences ģenerātōrs robežsituācijā un neģenerē, kad blakus esošais zavods nosēdina špannungu tīklā, šis saka, ka nesaprot, kā tā var būt ar to karti, es saku, es arī ne un ka mani arī nje facjet, ka mani interesē, lai strādātu, atvelkas vēl 1 ar mazu Canon powerShotiņu, a tajā karte strādā un tas Canonists saka, re - strādā, es saku, tad pērc un lieto uz veselību - MAN interesē, lai MANĀ kamerā strādā, tad šie saka, a možen Tava kamera nelasa tik lielu karti (a tā nu nevar būt un divas pirmās reizes viss bija OK), sanāca man ar viņiem nojēgties ~ stundu ekrānlaika un nācās arī mazliet pārspīlēt - ka strādāju avīzē un ka esmu bildējis patērētāju tiesību aistāvēšanas kantora priekšnieci un ka mums ar viņu izveidojās LABAS ATTEICĪBAS nepavisam nebij melots (pateicoties tam, ka latviešu valodā sakrīt tekošā tagadne ar pagātni "es strādāju (tagad)" = "es strādāju (senāk)", tak pārspīlēju, ka 3/4 radu, draugu, paziņu un internēta pasažieru, kad sadomā bildēt, MAN jautā, pirkt debilku ar kameru vai "īstu" fotoaparātu un kādu un kur. značit nācās man piedraudēt ar to, ka gādāšu, ka apgrozījums viņiem kritīsies par 15% mēnesī vairāk, kā citiem, ja neapmainīs man karti. + paņēmu otru 8 GGb, toties MaXimāli ātru, a šie saka, SHITā jau lēna - es saku - here we stop, kā lēna - a internētā vienīgie dati kapacitāte un cena, a bildi klāt pieraujot uz kartes izlasu 266X, a man saka, pēc bildes nevaig pirkt, a es saku (kā Kiras Muratovas filmā - a ja jemu govorju, a on mnje govorit, a ja jemu govorju, a on mnje govorit!) a pēc kā tad, ja nav parametri uzdoti, a šis saka, mēs neko, kā ieliekam linku, tā bilde pati izlec no vairumpiegādātāja lapas, a es saku, man do 3.14..i, es no jums pērku, karroče sanāk, ka pērku par 14,25 Ls + 1,23 Ls par pakalpojumu + PVN tādu pašu sūdu, kādu stacijas tuneļa kivoskā varu par 12 Ls nopirkt. tad nu lūk - tā partijas programma - SHITas stāsts un vēl daži par mācītājiem, par MaXimas pārdevējiem, kuriem meli uz muguras sarakstīti un stāsts par to, kā es naktniekā uz Tērbatas un Blaumaņa ielas nopirku tārpainu šokolādi un vēl kāds par juristiem šmuristiem un tad maza piezīmīte: MĒS STRĀDĀSIM pie tā, lai SHITā retāk gadās!
Wāu... kas tik nenotiek, kamēr es pa tusiņiem... Paldies, kungi, par tēmas aktualizēšanu! Tātad mans plakāts nebija velts. Par REZu satraukuma iemesliem man jau tāpat bija skaidrs: tikpat primitīvs tips kā viņa saimnieks... Pievienojos Baltgailei viņas vērtējumā par šādiem šoferu dēliem. REZ... turpini tādā pat garā izdarīt "lāča pakalpojumus" savam saimniekam! Līgo, līgo!!! ... Agrāk bija brāķa prezi Līgo, līīgo Iznākuši tādi rezi Līgo Tagad aitu barā blēj tie Līgo, līgo Buldozeram kalpodami Līgo Līgo, līīgo Buldozeram kalpodami Līgo ...
haralds - tad nu lūk - tā partijas programma - SHITas stāsts un vēl daži par mācītājiem, par MaXimas pārdevējiem, kuriem meli uz muguras sarakstīti un stāsts par to, kā es naktniekā uz Tērbatas un Blaumaņa ielas nopirku tārpainu šokolādi un vēl kāds par juristiem šmuristiem un tad maza piezīmīte: MĒS STRĀDĀSIM pie tā, lai SHITā retāk gadās!
dansiga:haraldam vispar par rakstnieku jaakljuust ar steigu ;-))))
paldies!
daiga35:jā, harald, met politku pie malas un labāk sāc rakstīt...
paldies, pie tās politikas jau lāgā neesmu ķēries, nebūs grūti atmest! nu, ja nu sadzersimies un nodibināsim to partiju, lidzēšu pamatot to, ka fotogrāfiem tāds darbs, kurš prasa precīzitāti un ka značit no šiem labāka valdība sanāks. eXtrā paldies par to, ka neraksti "met BILDĒŠANU pie malas un labāk sāc rakstīt... " !
harald - "...eXtrā paldies par to, ka neraksti "met BILDĒŠANU pie malas un labāk sāc rakstīt..." - nu katram kokam vismaz divi gali, augošam - stingri vairāk. Cik zinu, ar fočēšnu dikti bagāts netiek, bet "vārda māxlinieki", ja uzklabina kārtīgu dižpārdokli, ķipa "poķer(j razuma) vai baiku par Jēzu, vairs bēdu nepazīst, tik vien rūpju, kā nodokļus optimizēt un epigoņus gānīt.