es pie sobutjilnjika (nu gan vairs nelieto) kopš 1905. gada un lielā bosa Jāņa Kandavas pusē. dzeru visu izņemot alu. laikam būs jāsarūpē slepenais polšs.
šogad vispar nau svetku sajutas tapee ka veess butu vismaz kadi +20 un uz augshu vo ta ja ! : be tdoam laiakm ladiz kuldiigais aizšaut ta apt apskatiities!
es uz 3 dienām uz Vecpiebalgu pie Inešezera - tur ir zoo, pirts, ezers, visi futbol,basketbol,volejbol laukumi, batuts apkart daudz jautru kompāniju utt jau 3o gadu tur
Es jau kādus 12 gadus svinu Aizkraukles rajona Daudzevā... klusā lauku sētā, kur apkārt pļavas un meži, un ap Jāņiem pļavās griezes griež... romantika... Bet ja gribas skaļāku tusiņu, tad var aiziet līdz ciemam, kur katru gadu liels ugunskurs un zaļumballe...
Laurelz:ar visiem paziistamajiem latvieshiem norgee, a vinjiem brivdienu nav, ir santhans (saulgriezhi), bet ne jaanji, tapec viss jadara pashiem
Tev veiocās , kad svinēju Jāņus pa Eiropu tad tur daudzviet aizliegts kurināt atklātu uguni JEBKUR. Pīemēram Beļģijā reiz vecā ROMIEŠU LAIKU nocietinātā lopu muižā saimnieks apgāja aizliegumu salikdams kopā vairākus "Ogļugrozus" it tādas pariktes kur "Malka gruzd" tad citreiz salikām un svilinājām kautkādus 4 grillus . Galvenais ka tie visji bij tādi psākumi ar 400-600 Vietējiem letiņiem un zaļumbalēm kā Latvijas laukos VIENĪGI bez ugunskuriem ISTIEM
mana jūra būs pie datora, labākajā gadījumā, aizbraukšu uz tradicionālo vietu pie kumeļiem, kur pēdējos gadus ielīgojam un salīgojām pāri kalnam ar kaimiņiem