forum.gif
Paollo Pelegrin. IRAN.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Paollo Pelegrin. IRAN.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.06.09 10:05
 citēt
www.magnumphotos.com...

Magnum aģentūras reports no Irānas. Spēcīgi.
Publicēts: 22.06.09 00:29
 citēt
Ai, atkal kariņš, da vardarbība! :(

Sūds...!!!
Publicēts: 22.06.09 01:55
 citēt
Portreti:Ai, atkal kariņš, da vardarbība! :(

Sūds...!!!

Karinji vienmer TOPA tiem kas nekad tur nav bijis:):) Man tas kautka vienmulji liekas un kautka beixti lauzji un sjausjana nesaista laikam tapec ka gadijeis pabaidit:)

BET ISTENIBA linka NAV KARINJA tur ir "Trauksmainie musulmanji" nekas vairak seviski "Uzzskruveta" eiropiesja skatijumaa:):)
Publicēts: 22.06.09 09:18
 citēt
A es parasti nemaz tos Magnum utml "spēcīgos" linkus un awardus neskatos, jo zinu, ka tur apmēram būs skatāms. Barība slimo galvām.
Publicēts: 22.06.09 09:27
 citēt
mhm ..... viens mans vecss draugs arii neskatas shitos ...... tik staasta kaa bija ;-))) laabaakais vinja tosts peec kaarteejaa shitaa "pasaakuma" lidojot majaas dabiski busines klaseee ........ "lai mes taa visu laiku dziivotu, ;lai vareetu pamosties un domaatu - a kuras valsts viesniicaa es tagad atrodos!?" .... ;-)))) A staasc .. lido no karteejaas shitaadas vietas (es jau sen vairs nepierkastu - kuraa vietaa shamas akal bijis) ...... busines klaseee ...... zinjo - ka ljotnee riiigaa kaut kaadu iemeslu deelj nevar noalisties un ka nolaidiisies Shhveiceee ... a shams ar kolegji (lidoja divataa) - jau veel pat ljotenei nepaceljoties bija sadzerushies wiskiju taaaaaa .. TAAAAAAAA .... ka pat bija samainiijushi biljetes .... tb mans draugs aizbrauca uz viesniicu guuleet un naakamo ljotni nokaveeja, a otrais - apziniigais klegjis, seedeeja lidostaa un girbeeja lidor ar [pirmo pieejamo /...... U - s hamo ar mana druga biljeti palaida ;-)))) ( a kaa es nokaveeju ljotebi venecijaa - nemaz nestastiishu);-)))))))))
Publicēts: 26.06.09 10:18
 citēt
Pff kāds tur vēl kariņš? Islama revolūcijas 30 gadadiena i viss. Tas ka Magnum viens no dibinātājiem ir izcils kara reportieris nenozīme to ka viss ko magnum bildē sākas un beidzas ar karu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):