Karinji vienmer TOPA tiem kas nekad tur nav bijis Man tas kautka vienmulji liekas un kautka beixti lauzji un sjausjana nesaista laikam tapec ka gadijeis pabaidit
BET ISTENIBA linka NAV KARINJA tur ir "Trauksmainie musulmanji" nekas vairak seviski "Uzzskruveta" eiropiesja skatijumaa
mhm ..... viens mans vecss draugs arii neskatas shitos ...... tik staasta kaa bija ;-))) laabaakais vinja tosts peec kaarteejaa shitaa "pasaakuma" lidojot majaas dabiski busines klaseee ........ "lai mes taa visu laiku dziivotu, ;lai vareetu pamosties un domaatu - a kuras valsts viesniicaa es tagad atrodos!?" .... ;-)))) A staasc .. lido no karteejaas shitaadas vietas (es jau sen vairs nepierkastu - kuraa vietaa shamas akal bijis) ...... busines klaseee ...... zinjo - ka ljotnee riiigaa kaut kaadu iemeslu deelj nevar noalisties un ka nolaidiisies Shhveiceee ... a shams ar kolegji (lidoja divataa) - jau veel pat ljotenei nepaceljoties bija sadzerushies wiskiju taaaaaa .. TAAAAAAAA .... ka pat bija samainiijushi biljetes .... tb mans draugs aizbrauca uz viesniicu guuleet un naakamo ljotni nokaveeja, a otrais - apziniigais klegjis, seedeeja lidostaa un girbeeja lidor ar [pirmo pieejamo /...... U - s hamo ar mana druga biljeti palaida ;-)))) ( a kaa es nokaveeju ljotebi venecijaa - nemaz nestastiishu);-)))))))))
Pff kāds tur vēl kariņš? Islama revolūcijas 30 gadadiena i viss. Tas ka Magnum viens no dibinātājiem ir izcils kara reportieris nenozīme to ka viss ko magnum bildē sākas un beidzas ar karu.