Pirms nedēļas nobriedu, ka drīzam braucienam man būs nepieciešams E-grāmatu lasītājs. Tā kā darbu galvā atliku likām pēc augstskolas sesijas beigām, tad arī uz Rīgu mazāk tieku. Viss, ko vēlos zināt no tiem, kas šo lietu pārzina. Kādu lasītāju ieteiktu no LV sastopamajiem. Jo nav ne jausmas , kuru varētu ņemt, vēl jo mazāk laika lasīt specifikācijas. Viss, kas man nepieciešams, lai tas lasītājs lasa PDF, DjVU un Help.topic tipa failu un lai tam būtu elektroniskais papīrs ,nevis LCD. Zinu, ka Elkorā kaut kādi bija, bet to redzēju pirms mēneša un nepievērsu tobrīd uzmanību (būtībā tieši paŗdoma'jot redzēto, man ienāca prātā ideja paņemt vienu) un lai ir energoietilpīgs , bez sliktas reputācijas icon_smile.gif Vilcienā būs ntās stundas jāsēž un jālasa. Un apjoms ap - 8gb (kaut ar eksternāli)
Viens, ko pamanīju -> Sony Reader (PRS-700)
Ir vēl kāds, kas pārsit šo ? That's up to you. Paldies!
p.s. mans pārspiesais topic no boot.lv, kur neviens pat neko neuzrakstija xD Ieliku burziņā, jo tā tomēr nav fototehnika.
Manuprāt, tam der jebkurš telefons ar java atbalstu, par Symbian nemaz nerunājot. Es nudien izlīdzos ar telefonu. 240x320 ekrāns ir vairāk nekā pietiekams grāmatu lasīšanai. Maksāt vairākus simtus eiro par apšaubāmu iekārtu - paldies, nē.
kurmis:. Maksāt vairākus simtus eiro par apšaubāmu iekārtu..
nemaz taa iekaarta nav tik apshaubaama - man, piemeeram, displejaa staav Sony Reader PRS-505 ar atminjas karshu slotu liidz 16Gb atminjas kartei (divi sloti DUo un DS). + lasa - adobe pdf/jpeg/png/gif/mp3/aac. elektroniskais papiirs lasaas viegli un lietot visai patiikami. un tie nemaz nav vairaaki simti - re cena man veikalaa 239e, pienjemu, ka internetveikalos var dabuut veel sapratiigaaku. nez vai ka 6" ekraans buus aizstaajams ar 240x320 ekraanu
lieta visai interesanta, katraa zinjaa, ja ir vajadziiba, tad droshi var pirkt.
kurmis:Manuprāt, tam der jebkurš telefons ar java atbalstu, par Symbian nemaz nerunājot. Es nudien izlīdzos ar telefonu. 240x320 ekrāns ir vairāk nekā pietiekams grāmatu lasīšanai. Maksāt vairākus simtus eiro par apšaubāmu iekārtu - paldies, nē.