cgi.ebay.com... ar shitajiem vajadzeetu iet, itkaa aprakstaa nav minets konkreetais modelis, bet ir teikums Other flash models with a trigger voltage of 12V or lower
Nu tak jauniets mācas varbūt nav sajēgas pat ko īsti meklēt
Klau bet tev tak emzurka bij nikons ne? Paņem dzimto SB-600 un palaid viņu ar iebūvēto fotoaparāta zibspuldzi ( ja tev aparāts atbalsta COMANDER MODE ) zem flash setingiem tam kkur jabūt.
Nikon Creative Lighting system Supported with built-in flash, SB-400, SB-800, and SB-600; Advanced Wireless Lighting supported with SB-800 or SU-800 as Commander.
arturso:Nu tak jauniets mācas varbūt nav sajēgas pat ko īsti meklēt
Klau bet tev tak emzurka bij nikons ne? Paņem dzimto SB-600 un palaid viņu ar iebūvēto fotoaparāta zibspuldzi ( ja tev aparāts atbalsta COMANDER MODE ) zem flash setingiem tam kkur jabūt.
Tā gan ir kā saki pirmajā teikumā.
Nikons man ir,bet kā jau shvaboc saka,ka D40 neatbalsta to funkciju ar iebūvēto. ;( Tapēc es meklēju lētāko variantu zibspuldzei un atrast ar ko to vadīt.
nu tad ņem bezvadu trigeri ebay ~30eur, pie mums '~35Ls ss.lv tirgo tādus pašus. būs prātīgāks ieguldijums nekā synhrovads, tikai paskaties uzmanīgi, ir studijas zibspuldzēm un parastajām konektori, ierīcwe tāda pata, man zināms cilvēks iegrābās, nepaskatijās un nevar parastajai pielikt.
ir tāda lieta kā šitādi pipsiki[ adapteri ] www.fotoblog.lv... , sk. kārbiņu zem zibspuldzes. tā ir universāla, var pievienot vadu, radiotrigeri, palaižās no citas zibspuldzes, arī iebūvētās. ir arī izeja vadam uz vēl kādu zibspuldzi, ja nepieciešams
negatIvs:ir tāda lieta kā šitādi pipsiki[ adapteri ] www.fotoblog.lv... , sk. kārbiņu zem zibspuldzes. tā ir universāla, var pievienot vadu, radiotrigeri, palaižās no citas zibspuldzes, arī iebūvētās. ir arī izeja vadam uz vēl kādu zibspuldzi, ja nepieciešams
man fočikam nau tā funkcija,ka es kko varu palaist no iebūvētās zipenes.
negatIvs:ir tāda lieta kā šitādi pipsiki[ adapteri ] www.fotoblog.lv... , sk. kārbiņu zem zibspuldzes. tā ir universāla, var pievienot vadu, radiotrigeri, palaižās no citas zibspuldzes, arī iebūvētās. ir arī izeja vadam uz vēl kādu zibspuldzi, ja nepieciešams
man fočikam nau tā funkcija,ka es kko varu palaist no iebūvētās zipenes.
fočē pielietojot ieb. zibspuldzi, ar to pietiks, lai caur pipsiku palaistu citu attālinātu zibspuldzi. man pēc tās funkcijas nav vajadzības, jo ir rad. trigeris, bet pamēģinājis esmu, strādā, aizsmēķējot cigareti, no šķiltavām nenostrādā.........................un praksē, ja darbojās viens pats, tad to "jebkādu zibšņu"nemaz nav....
jā, primitīvs, bet strādā, es viņu izmantoju 580EX palaišanai no rad. trigera, vienu no viņa funkcijām. paņēmu, jo arī pārējās funkcijas var kādreiz noderēt.....