tomeer a kas teica, ka zina, ka plato galu nevajag? ehh. zhel, ka man nevajag - mosh ir verts pamekleet un papildus panjemt 18-55 IS - nu nav nemaz slikts, ja godiigi. un lai paliek tas 28-135...
kuš! paturētu šamo,ja zinātu ka drīz varu atļauties kādu 10-20,bet tas nespīd. A papildus ņemt 18-55 negribās ideālā šito samainīt un piepirkt klāt kādu 100-300 vai veco 70-210 f/4 pa lētām naudām.
es ar tā visu laiku domāju,kamēr neuzdūros dažiem brīnumiem izrādās ka kādus 3 gadus (88-91) tika ražots bīdāmais zooms Canon EF 70-210 f/4 Protams,vecs kā pasaule,bet pēc atsauksmju pameklēšanas izrādās ka izņemot lēnāku AF neko īsti nevar pārmest. btw,tev pašam tas 18-55 IS ir? mosh varētu kādreiz saskrieties,izprovēt kādu bildi tad jams taisa.
ir man tas ISinieks. paskaties galerija, vairums poedejo bilzhu ar vinju - skaties pie tumshajiem uudenjiem. IS darbojas normaali, tur ar 1/10 vai pat 1/6 garaja galaa nav bail shaut.
nu, nekas spiidoshs jau nav, ja ir no zibenes krusts aaraa, tad norm, citkaar meedz pamediit, paskaljsh - putnam 1x kustiibaa liidzi izsekot izdevaas, bet vispar servo rezhima man vinjsh nepatiik. par kvalitati runajot - par to cenu, IMHO, analogu nav. Testos tiek likts blakus tam pasham 17-85.
kaut kur sen lasīju par puisi, kurš sāka maiņas procesu ar zīmuli vai ko tamlīdzīgu un pēc vairākiem gadiem tika pie mājas. Neko nepārkot, tikai mainot.