Palasīju diskusijas par objektīviem, bet rezultātā ir tā, ka vispār tagad nezinu - kāds objektīvs man ir vajadzīgs Man ir Canon 450D KIT, bildēju pa brīvdienām, t.i. bildēšana nav darbs, tik vaļasprieks bet nu ar to KIT nav īsti ok, bildes krēslas laikā, telpā = nekādas Ko es gribētu - universālu objektīvu par normālu (iespējams mazu) naudiņu.. tik nezinu - kurš tas ir? Bij jau iekāriens uz tele.. pusi, bet ja padomā - cik bieži lietošu, tad nu šī doma atmesta pagaidām... Ceru, ka palīdzēsiet?!
Priekš bildēm telpā piepērc labāk ārējo zibeni klāt,tur arī ar kitu sanāks labas bildes. Krēslas laikā atliek statīvs,piegaismošana vai gaišie fiksi,zem f/2,8
es ar vairāk rekomendētu kādu sigmu vai tamponu ar 2,8 piem. 18-50, 17-50 vai 24-70 nu tā apmēram. ar 50mm biku par īsu reizēm. Bet nu skaidrs ka minimums uz 250 Ls jārēķina ja gribas jaunu +- , ja lietotu tad mazāk...
labāk pamācies foto pamatus,zinu daudzus cilvēkus,kuri nopērk dārgas kameras un stiklus,bet bildē tikai mērkaķu režīmā.Kad būsi šo to apguvis,zināsi ko pirkt.