forum.gif
Favorīts - portretfoto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Favorīts - portretfoto
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.06.09 23:36
 citēt
Iesakiet kādu Jūsuprāt labu un talantīgu portretu fotogrāfu. Gribas paskatīties darbus, pasmelties iedvesmu, pašpikot :)
Paldies
Publicēts: 27.06.09 23:40
 citēt
viss kur galvenais objekts ir cilvēks
Publicēts: 28.06.09 00:47
 citēt
Henri Cartier Bresson - Leģenda!
www.magnumphotos.com...

Elliot Erwitt - Baigais humorists :)
www.magnumphotos.com...

Vēl no tādiem jaunākiem patīk David Lachapelle, Annie Leibovitz un pāris nepopulāri fotoļubiķeļi iekš erfoto un starp paziņām/draugiem.
Publicēts: 28.06.09 00:48
 citēt
Paskaties kaut vai photodom portretu galeriju, pamazām gan jau atlasīsies autori, kuru darbi patīk photodom.com...
Publicēts: 28.06.09 03:05 labots
 citēt
Ja par Krieviem tad viņiem nekad jaunāko laiku vēsturē nav bijis neviens IZCILS individuāls Portretists klasiska Foto jomā , tikai izcili "Presses foto" un "Vienveidīgu digiārtistu" massa mūsdienās , 20 gadsimta izcilākais Eirops portretists ir šitais viruks images.google.lv...
Kurš veselus 60 gadus 20 gadsimtā bij Nr.1 kurš bildēja gan visus galmus un VIPus un Stārus , karus , bija Britu karaļnama galma fotogrāfs un valsts propagandas pasūtijumu veicējs ,kā kārtīgs Angļu dzentlmens dzīvojās kopā ar Gretu Garbo :):)

Tie kas sev sauc par "Fashion Photo" specālistiem un kauko muld par "Vidējo formāt" nevaidzīb var sev sameklēt tādu liekas BBC kīno kā "Seven Photographs That Changed Fashion" tur ja nemaldos Rankin iepazistin ar krutākajiem pasauls Modes un stila klasikas Fotogrāfiem un mēgin mūsdienās atkārtot viņu darbuss::):)
Publicēts: 28.06.09 10:17 labots
 citēt
Es vienu zinu- tā nekas!!!
Paskati viņa darbus- niks ir Oskarz , pamācies no viņa, paprasi, ko viņš grib, un tieši to virzienu attīsti :D:D:D
... neviens no tiem ieteiktajiem nebūs labāki par tevi- TIKAI SAVĀDĀKI :D
Publicēts: 28.06.09 10:22
 citēt
Haiduks:Es vienu zinu- tā nekas!!!
Paskati viņa darbus- niks ir Oskarz , pamācies no viņa, paprasi, ko viņš grib, un tieši to virzienu attīsti :D:D:D
... neviens no tiem ieteiktajiem nebūs labāki par tevi- TIKAI SAVĀDĀKI :D

tik labs ieteikums
Publicēts: 28.06.09 10:37
 citēt
Paskati manejos :p
Publicēts: 28.06.09 13:00
 citēt
www.photodom.com...
vismaz savādāk
Publicēts: 28.06.09 23:31
 citēt
Bressonam ar Erwaitu protams ir portreji (nu kam ta viņu nav), bet tas nu īsti šamo lauciņš nav gan - cita lieta vecais Fīlips Halsmas un Ričards Avedons
Publicēts: 28.06.09 23:36
 citēt
nu te šo darbeļi ''inze daba''

Publicēts: 29.06.09 00:15
 citēt
Maris:Bressonam ar Erwaitu protams ir portreji (nu kam ta viņu nav), bet tas nu īsti šamo lauciņš nav gan - cita lieta vecais Fīlips Halsmas un Ričards Avedons

Interesanti Avedons bija viens no tiem 6 vecmeistariem kuriem visiem uzdeva vienādu jautājumu, kas skanēja apmēram tā "Vai kādreiz jums bija pārsteigums ar rezultātu dārkrūmā attīstot bildi" un atbilde visiem 6 meistariem bija vienāda "nē vienmēr 100% zināju, kas sanāks/kā izskatīsies". Ekh meistari līdz viņiem augt un augt ja izdodas kaut 1/10 paņemt no viņiem skatot bildes ta jau ir zeer gut. :)
Publicēts: 29.06.09 00:27
 citēt
Mums takš pašiem te iraid- "portreti.lv"...:)))
Publicēts: 29.06.09 13:54
 citēt
Oskarz gadījumā var sākt arī ar to, ka meiteni izvelk no krūmiem, ieliek glaunākā vidē un uzvelk tai smalkāku, neikdienišķāku tērpu. Tas, ja gribas turpināt portretu foto, ar to saprotot, ka bildētas tiek tikai jaunas meitenes.
Publicēts: 29.06.09 16:47
 citēt
Opisj a ko darīt ja man patīk krūmos? ;)
Nē nu esmu es domājis arī par tādu fīču kā glaunās telpās un ar glauniem tērpiem, bet tas nākotnē :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):