forum.gif
Portatīvais-kādu pirkt?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Portatīvais-kādu pirkt?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.06.09 18:31 labots
 citēt
Friidis - ir ir RAMi pa paariisiem arii. Topika autoram - no pieredzes iesaku Toshiba, pirmais 5 gadi stradaja, vel tagad ietu, ja siikais nebuutu saacis speeleeties, un nu 2 jauni Toshiba vietaa, uzticami ka vienmeer. Neiesaku Hp, ir nikjis komponenteem nodegt, nezinu kapeec, bet kaadi 4 gadijumi zinaami

PS www.xnet.lv...
shis pat skiet normaals pa to naudinju, man fasons taac pac, tik iekshas bik savadakas
Publicēts: 04.07.09 13:55
 citēt
Nepēr ACER!!!!

Nepērc portatīvo ar AMD procesoru - Turion, Sempron!!!

Gribi PORTATĪVO pērc ASUS EEE PC, bildes nevarēs apstrādāt normāli, bet vietu aizņem maz, sver tik pat un word, excel, internet + kadu filmu, kas nav HD arī pavilks labi. Ja portatīvais ir domāts darbam ceļā - tad šis ir ideāls variants. Ja tikai reizēm pārvietot tad jāskatās uz citām alternatīvām ar lielākiem ekrāniem utt.

Dell faniem varu teikt, ka par tiem arī daudz slikta dzirdēts. Pats lietoju nu jau trešo gadu HP un nekādu problēmu... par HP ja nemaldos 60xx sēriju ir dzirdētas sliktākas atsauksmes.

Bet kā saka parasti jau problēma atrodās starp klaviatūru un krēslu nevis datorā...
Publicēts: 06.07.09 15:05 labots
 citēt
www.dciti.lv...

Ko tauta saka par šādu kompīti? (negribēju jaunu topiku taisīt)
Publicēts: 06.07.09 15:09
 citēt
full_clip:www.dciti.lv...

domāju, laba izvēle
Publicēts: 06.07.09 15:30
 citēt
Peeteriitis:

Dell faniem varu teikt, ka par tiem arī daudz slikta dzirdēts. Pats lietoju nu jau trešo gadu HP un nekādu problēmu... par HP ja nemaldos 60xx sēriju ir dzirdētas sliktākas atsauksmes.

Par vienkāršajākajām dell sērijām aļa Vostro un Inspirion ir gan dzirdēts, bet par biezo galu - tikai labas atsauksmes...

negatIvs:

domāju, laba izvēle

Lattitude izturīgāks...
Publicēts: 06.07.09 15:39
 citēt
Ko sakar par Lenovo laptopiem?
Publicēts: 06.07.09 16:43
 citēt

17" portatīvais ir "portatīvais" nosacīti.
Publicēts: 06.07.09 18:05
 citēt
ja atlauj nauda nem mac boook pro. kad sho palieto vairs negribas nevienu citu portatiivo redzeet !!!
Publicēts: 06.07.09 18:24 labots
 citēt
redz, vismaz 15" pieprasa skola, uz kuru došos mācīties. Ar 17" tomēr ērtāk darboties un tas izmērs un svars mani īpaši nesatrauc.

andre:ja atlauj nauda nem mac boook pro. kad sho palieto vairs negribas nevienu citu portatiivo redzeet !!!

No sākuma uz macbookiem vien skatījos - 13" vēl varu atļauties, bet lielāks gan jau ir ārpus mana budžeta robežām.
Publicēts: 06.07.09 20:33
 citēt
VIENNOZIMIGI ACER. kļava vislabākā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt