forum.gif
vīriešu aktu foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / vīriešu aktu foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.06.09 16:55 labots
 citēt
Annirs:perfekti nav tas pats kas garlaiciigi?

Nu apmēram:):) Nav kur DOMĀM IZVĒRSTIES nav notikumu attīstibas NAV iespēju PATURPINĀT :) Kā reiz teica biedrs Ikusovs visam jābūt "Čotko jasno krupnim planom" bez Iskustva i vikrutasov! Narods savādāk nesapratis a taa viss JASNO bez vaprosiem "S_ski + P_zda " vse davoļni PAKUPAJUT RADUJUTSJA:):)
Publicēts: 29.06.09 16:56
 citēt
Oskarz:Jā nū.. piekrītu piekrītu, neesmu es mākslinieks.. :) bet man tā patīk, un meitenēm patīk.. a mans mērķis viņas iepriecināt & izbaudīt procesu :)
patiesiibaa tas ir vairaak ok. it sevishkji taapeec, ka atshkjiriibaa no otra sheit mineetaa biedra tam liidzi nenaak tas gudrais fons.
Publicēts: 29.06.09 17:01 labots
 citēt
Annirs:
Oskarz:Jā nū.. piekrītu piekrītu, neesmu es mākslinieks.. :) bet man tā patīk, un meitenēm patīk.. a mans mērķis viņas iepriecināt & izbaudīt procesu :)
patiesiibaa tas ir vairaak ok. it sevishkji taapeec, ka atshkjiriibaa no otra sheit mineetaa biedra tam liidzi nenaak tas gudrais fons.

Oskarz : Ot TĀPĒC es ar tevi nepaspriežu nu SMUKI un viss MAN PATĪK rezēm ja aizmirsies kas bija iepriekš , Ot piemēram RU foto projektos reizēm TĀDAS ŽĀVAS NĀK skatoties tos tukstošus un tukstošus vienveidīgi garlaicīgos PERFEKTUMUS ka pat nezinu kā nosaukt , iz Profiem tāds termins par SAITU publiku kura tur ražo drausmīgos daudzumos bezjēdzīgus sterīlus un gerlaičigus darbus KATRU DIENU desmitiem , tiem ir viens apzīmejums "Djatli" tas ir DZEŅI "Kaļ un kāļ" pašmērķigi vienu un to pašu bez jēlkādas domas un sakara :):)
Publicēts: 29.06.09 17:03
 citēt
labi :D tuvāko nedēļu laikā sataisīšu kaut ko nestandarta.. moš i sanāks kaut kas..
Publicēts: 29.06.09 17:05 labots
 citēt
Gudris:Annir runājot par progresu es ceru ka Tavs nākamais akts būs ar stāvošu ? :p
500 lati un es Tev uztaisiishu taadu ekskluziivu bildi :D
ps. tas nav akts, tas ir momentuznjeemums
Publicēts: 29.06.09 17:09 labots
 citēt
Oskarz:labi :D tuvāko nedēļu laikā sataisīšu kaut ko nestandarta.. moš i sanāks kaut kas..

A nevaig APŅEMTIES , vienkārši ŅEM KAD SAGRIBAS ja nesagribas tad NAV JĀŅEM :) Ot kādreiz paņem to pašu savu perfkto būtki kuru nesmuki nemaz nevar uzbildēt un pabildē KĀ GRIBAS nevis "Kā vaig" sarunā jau IEPRIEKŠ ka tas bildes nekur netiks liktas un nekas netiks nevienam rādīts un šamējā TĀPAT , un zutasat tādu VĒLMJU sesiju "Ne kā gramātā žurnālā" :):) Pašiem būs intresanti paskatīties , av vēt trakāk jau sarunā sabildēt viens otru KAS TIK NEATKLĀJĀS:) Bet tās tad 100% jāmēt laukā vai JĀPMAINĀS bildēm:):) Cilvēki kad SPĒJ izpausties KĀ GRIB nevis kā "Vajag" tad ko tik netaisa , redz tavējā drauzdenīte jau šo to VAR tā uztasit cik tā var nomanīt no bildēm , lausi vēl šai dzert un pīpēt un tusēt tad TĀDI ARTI panesīsies:)
Publicēts: 29.06.09 17:13 labots
 citēt
Gudris:
TĀDAS ŽĀVAS NĀK skatoties tos vienveidīgi garlaicīgos PERFEKTUMUS ka pat nezinu kā nosaukt , iz Profiem tāds termins par SAITU publiku kura tur ražo drausmīgos daudzumos bezjēdzīgus sterīlus un gerlaičigus darbus KATRU DIENU desmitiem , tiem ir viens apzīmejums "Djatli" tas ir DZEŅI "Kaļ un kāļ" pašmērķigi vienu un to pašu pez `jegas bez sakara :):)

Katram savs...man piemēram Tava platleņķa Fuflogrāfija liekas tik pat INTRESANTA :)

P.S. Pirms 15 gadiem Tu drošvien biji kruts džeks...bet šodien kaut kā īpaši vairs neesi aktuāls izskatās ! :(

Zini es nekad nedomāju ESMU es AKTUĀLS vai NEEMU es vienkrši SAVĀCU PIĶI ko man nes klienti par to ka es NEKO NEDARU bet vienkarši IZKALAIDĒJOS ar kameru un vīniem :):) Man pasalūti neškiet intresants nekas cits izņemot TAS kas man neapgrūtina un sagādā prieku un gandarijumu . A visus pārējo nosaka tik piedāvājumu skaits un publikas intrese par kuru nu galīg nav iemsla bijis sūdzeties NEKAD :) Man piemēram nekad nav ncies STRĀDĀT es kautkā vienmēr Luni laižu un no tā neslikti dzīvoju :):) Piemēram man nesen asistente bij parēķinājusi ka es izrādās bildēju 50/50 cilvēkus tas ir pussi par $$$$ pusi na haļavu vienkarši FANAM , man no tā ienākumi katru gadu stabīli kāpj KAUTGAN cenas nav mainijušās gadus 15 , kautkkā tā sanākot ka KOMERCIJAS daļa stabīli pieaugoši nosedz visu HAĻAVAS DAĻU ar pieaugošu finasu labumu , pietam es neškiroju DARBĀ ir tas par naudu vai vienakrši es cilvēku pabildēju fanam TĀPĒC KA GRIBAS viņu pabil`det un viņam ar gribas pabildēties. No vispām bildēšanām man varbūt 1 no 10 ir PUBLISKAS tas ir kad modeļi ĻAUJ DARBUS PUBLISKOT , es to respektēju un tāpēc man netrukst nedz FAN MODEĻU nedz KOMERC PASŪTĪTĀJU kuriem men nezināmu iemeslu deļ gribas bildēties tikai pie manis , jo REGULĀRI mēģinu vismaz daļu aisskapēt KOĻEĢIEM BEZ DARBA bet nu neiet un viss GAIDA kad es bildēšu :):)
Publicēts: 29.06.09 17:15
 citēt
Nu jā, Tev savā mērā liela taisnība, es tiešām bildēju tā kā man liekas ka "tā vajag" bet varbūt tāpēc, ka pašam liekas, ka vēl tālu līdz tehniskam perfektumam :) tāpēc vēl mācos pēc grāmatas bildēt.. tāda reprodukcija sanāk, no darbiem, kurus kādreiz kaut kur esmu redzējis un licies - WOW
Publicēts: 29.06.09 17:15
 citēt
Gudris:
Annirs:ote]500 lati un es Tev uztaisiishu taadu ekskluziivu bildi :D
ps. tas nav akts, tas ir momentuznjeemums

Admini moš uztaisat ziedojumu kontu lai meitenes un citi intresenti samet 500 Ls Annira daiktam :)
davai - nekomplekshojies - aizej pafotografee. un paklausies lunjonkuli - gluzhi bleenjas jau shams arii nelaizh
Publicēts: 29.06.09 17:18
 citēt
nu gan aizrunājāties. varētu par tēmu tādā pat garā?
Publicēts: 29.06.09 17:25
 citēt
a kas pa teemu ko runaat? fotografeet maaki neslikti - jaanjem tik un jaafotografee...
Publicēts: 29.06.09 17:27
 citēt
Annirs:a kas pa teemu ko runaat? fotografeet maaki neslikti - jaanjem tik un jaafotografee...

:D ok
Publicēts: 29.06.09 17:31 labots
 citēt
abrakadabra:
Annirs:a kas pa teemu ko runaat? fotografeet maaki neslikti - jaanjem tik un jaafotografee...

:D ok

Eviju ar ko TAVUPRĀT atšķiras SIEVIEŠU akti no VIRIEŠU? Tas kā tu to apmēram IEDOMĀJIE kādai jābūt atškirībai piejām? Kērmenis taču +/- līdzīgs Divas rokas divas kājas galva acis deguns mute ?:) Galvenā "Atšķirība" ko "Gudrie domā" ar nav nekāda atškirība kas vienam stāv tas otram verās , nu KUR TAVUPĀRT atškirībai jāslepjās?
Publicēts: 29.06.09 17:36 labots
 citēt
Oi, atšķirība ir milzīga. tas ir pavisam kas cits! vīrieša augumam ir pavisam cita plastika. un vēl, vīrieti es REDZU skaistu. bet sievieti.....nu parasta beibe- baigi grūti. tās manas personīgās sajūtas..
Publicēts: 29.06.09 17:51 labots
 citēt
abrakadabra:Oi, atšķirība ir milzīga. tas ir pavisam kas cits! vīrieša augumam ir pavisam cita plastika. un vēl, vīrieti es REDZU skaistu. bet sievieti.....nu parasta beibe- baigi grūti. tās manas personīgās sajūtas..

OT ŠEIT ar slēpjas tā galvenā ATŠKIRĪBĀ "Tavā manā , Vīriešu sieviešu" dažādā seksualitātes uztverē , Sievietes PERFEKTI PĀRLIECINOŠU EROTISKI var uzbildēt pēc būtības TIKAI VIRIETIS jo viņš no viņas iedomājās TĒLU FANTASZIJU SEXSUĀLAS KĀRES objektu , tieši tāpēc MINORITĀTĒM nesanāk erotiski pievilcīgi uzražot PRETĒJO DZIMUMU jo viņas tas neinteresē VAIG SAVU Tieši tāpat ir arī ar Sievietēm JUMS VIRIEŠI ir kā jūsu SAPŅU TĒLS IEKĀRES OBJEKTS tik jāspēj būt PIETIEKAMI UZŅEMĪGAI lai to dabūtu gatavu , kā tur vecis NOGRĀBA BEIBI IZDARIJA VSJU KO VĒLĒJĀS PANĀKT piemēram UZBILDĒJA visos veidos. Otā tev JĀBŪT tādai meitenei NOGRĀBA UN IZDARIJA VISJU KO VĒLEJAS piemēram nobildēja tev JAPANĀK JĀPĀPARLIECINA JAPAVED ar savu ideju UN FUNKTIERI TO KO VELIES UZBILDĒT Kāpēc sievietes labāk bildē arī sievietes , it kā Lesbiskās attiecības esot VETRAINAKAS dziļākas nopietnākas SPĒCĪGĀKAS nekā Gejiem , sievietes pietam LABĀK prot iejusties piemēroties SPĒLĒT TEĀTRI nekā vīrieši JŪTĀS / TĒLOS / VIZUĀLI spēlē daudz lielāku lomu nekā VIRIEŠU FAKTORI Taka tā , pietam VIRIEŠIEM daudz vairāk smagu kompelexsu nekā SIEVIETĒM , sievietes būtībā ir BEZ KOMPLEXSIEM vai arī tos diezgan viegli atmest , VEČUS IR BAIG GRŪTI dabūt pāri tā lai AR PARLIECĪBU un bez piespiešanās Sieviete savā būtībā ir ROMANTIĶĒ maiga būtne vīrietis atkal vairāk vai mazāk TUPS RUPŠ CIRVIS Sievietes pamatā tiek audzinātas MAIGUMAM / MILESTĪBAI nu tur mātes pienākumi veči atkal ESI TAKŠ VECIS piedauzi tās kuces ES TAVA MAMMA par visām labākā un skaistāka visas tās MAITAS grib tevi MAN NOŅEMT Un tā rodas SIEVIEŠU NĪDĒJI ar nesaprotamu orientāciju:) Galvenais SAULE nospraud savu mērķi un būs LABAIS!
Publicēts: 29.06.09 18:10
 citēt
Manuprāt, brīdī, kad fotogrāfs fotogrāfējamo objektu (modeli) sāk uzlūkot kā iekāres objektu, nevis priekšplānu bildei, var kameru likt nost un atgriezties pie iesāktā pēc nokniebšanās (vai arī vispār neatgriezties). Es, bildējot modeli, gan sievieti, gan vīrieti redzu skaistu (bet ne tādā nozīmē, ka es ar viņu vai viņu gribētu gulēt), un to mēģinu parādīt bildēs. Tas ir foto, tas nav bordelis!
Publicēts: 29.06.09 18:14
 citēt
alvils:Manuprāt, brīdī, kad fotogrāfs fotogrāfējamo objektu (modeli) sāk uzlūkot kā iekāres objektu, nevis priekšplānu bildei, var kameru likt nost un atgriezties pie iesāktā pēc nokniebšanās (vai arī vispār neatgriezties). Es, bildējot modeli, gan sievieti, gan vīrieti redzu skaistu (bet ne tādā nozīmē, ka es ar viņu vai viņu gribētu gulēt), un to mēģinu parādīt bildēs. Tas ir foto, tas nav bordelis!

Oh Alvils , labāk neturpini pārspēsi vēl "Gudrībās" musus štata Bootu :):) Iekāre vecīt NENOZĪMĒ SEXsu :):) Sexs bez IEKĀRES vienkarši NESTĀV bet IEKĀRE bez sexsa tas saucās JŪTAS :):)
Publicēts: 29.06.09 18:17
 citēt
alvils:Manuprāt, brīdī, kad fotogrāfs fotogrāfējamo objektu (modeli) sāk uzlūkot kā iekāres objektu, nevis priekšplānu bildei, var kameru likt nost un atgriezties pie iesāktā pēc nokniebšanās (vai arī vispār neatgriezties). Es, bildējot modeli, gan sievieti, gan vīrieti redzu skaistu (bet ne tādā nozīmē, ka es ar viņu vai viņu gribētu gulēt), un to mēģinu parādīt bildēs. Tas ir foto, tas nav bordelis!

alvil, cilvēki ir dažādi. Un arī bildes ir dažādas. Personīgi man būtu grūti bildējot sievieti, piemēram vienkārši "smukbildēm" par plikņiem pat nerunājot, domāt par viņu kā par smuku vāzi, piemēram. Vismaz daudzām ir svarīgi, lai bildēs viņas izskatītos ne tikai smukas, bet arī iekārojamas. Bidējot un domājot par vāzēm, tas diez vai, ka sanāks. Vismaz man noteikti, ka nē :D
Publicēts: 29.06.09 18:19
 citēt
Lunis:

Oh Alvils , labāk neturpini pārspēsi vēl "Gudrībās" musus štata Bootu :):) Iekāre vecīt NENOZĪMĒ SEXsu :):) Sexs bez IEKĀRES vienkarši NESTĀV bet IEKĀRE bez sexsa tas saucās JŪTAS :):)

:D mjā... filosofi :D
Publicēts: 29.06.09 18:46
 citēt
Nu jā, Tev savā mērā liela taisnība, es tiešām bildēju tā kā man liekas ka "tā vajag" bet varbūt tāpēc, ka pašam liekas, ka vēl tālu līdz tehniskam perfektumam :) tāpēc vēl mācos pēc grāmatas bildēt.. tāda reprodukcija sanāk, no darbiem, kurus kādreiz kaut kur esmu redzējis un licies - WOW

solis pareizaja virziena.
vispar interesanti taa paskaitiit - chaljus - ne pilnus aktus gan - esmu bildejis vairak neka meitenes (taas toties plikaak), ar dzhekiem ka likums ir vieglaak. chalis klausa, kamer skukjim liekas ka nu shitaa savelkot luupinjas buus smukaak, un nee, es tagad nesmuka un resna kaa juurasgovs, nebildee, i poh par to, ka tas varbut ir taads bridis, kura viss raksturs sejaa.
bet ko nu es... labak pasakiet kur standartpozu sheemas nokachaat, viena studija pie sienas laikam redzeeju, vieglaak skukjiem iestaastiit...
Publicēts: 29.06.09 19:23
 citēt
Lunis:

Luni, nebojā priekšstatu par sevi! Šādi teksti vedina domāt, ka Tu nezini, nedz to, kas ir JŪTAS, nedz to, kas ir SEKSS. Bet tā taču nav, vai ne?

Bet, ak34, protams, ka nav VĀZE. Kaķis arī nav vāze, kaķi bildējot gribās noķert momentu, kurā viņš izskatās tā vai šitā, acīs spīdumiņu, grimmasītes utt, vāzei nē. Vāzei tikai kompozīcija un gaismas. Modele arī nav vāze. Modele nav arī kaķis. un NAV ARĪ SEKSA OBJEKTS! Kas pēkšņi ir tā, ka IR, tad foto tur vairs nav...
Publicēts: 29.06.09 20:14
 citēt
tad, kad jaatmaksaa krediiti - viss dziivee kljuust par vaazi
Publicēts: 29.06.09 20:22 labots
 citēt
alvils:Modele arī nav vāze. Modele nav arī kaķis.
nu, vairumā gadījumu ar modeli vieglāk ko sarunāt, nekā ar košaku. bet grūtāk, kā ar vāzi.
NAV ARĪ SEKSA OBJEKTS! Kas pēkšņi ir tā, ka IR, tad foto tur vairs nav...
kā tad top bildes, kurās seksa objekti uzbildēti?
Publicēts: 29.06.09 20:39
 citēt
seksa objekti vai subjekti? driizaak jau subjekti, jo tas tak subjektiivi - kas ir seksiigi un kas nav...
man par provi visaadas baiduku, vaiduku un citas gudriigaas bildes nemaz neshkjiet seksiigas (preteeji daljai publikas) so... tad tiiri subjektiivi tie laikam ir objekti, kaut kas vairaak uz vaazes shniti... a vaazei nav tikai kompoziicijas un gaisma... ja kaads taa domaa, tad lai pameegjina - sanaaks miljons bilzhu gradaacijaa no suuds liidz izcili - un lielaakoties tas buus objektiivu nevis subjektiivu iemeslu deelj. a ar modleem ir auzu lauks. miljons vaarpas, katra savaadaaka...
un ja ar sievieshu rumpjiem katraa konkreetajaa vietnee taas iemiitnieki ir tikshi galaa, katrs peec saviem priekshstatiem izveidojot kaut kaadus kriteerijus, tad viirieshu teema ir taads karsts kartupelis - padirsties jaa, bet pa teemu - krugom da okolom... a jautaajumus vareetu sarakstiit simts - kam, kaapeec, kaadaas pozaas, cik kaili utt, kas izskataas labi un kas slikti, katra pienjeemumi, skaudiiba... taa kaa lielaakie muldeetaaji ir viirieshi, tad tie arii censhas savu viedokli veidot. pagaidaam pirmais liimenis - tiek apspriests loceklja lielums. tieshaa vai netieshaa veidaa.
Jaapaaugaas daudziem, lai vispaar saaktu par to domaat.
Publicēts: 29.06.09 20:43
 citēt
haralds:kā tad top bildes, kurās seksa objekti uzbildēti?

tādu bilžu NAV. ir atsevišķi MONOgrāfijas kadri, bet NE bildes.
Publicēts: 29.06.09 21:25
 citēt
prieks lasit- kadi domu lidojumi:):) seviski par vaazi:):) Nez ar vaazi ir vieglak vai grutak kaa ar virieti sarunaties- moz preti vismaz neruna:):)
Publicēts: 29.06.09 23:03
 citēt
galvenais ir prakse - domāt tas jau sekundāri - man piemēram ļoti patīk apskatīt darītāju radītās bildes :D
Publicēts: 29.06.09 23:49
 citēt
Maris: domāt tas jau sekundāri - man piemēram
Publicēts: 30.06.09 01:58 labots
 citēt
Te par Neoromantika taujāja , Kruta tante modelis un fotogrāfe un isstās ar pat ļot tā neko :)

photographer: Vlad Gansovsky / designer: Maciej Mizer / model: Neoromantika

Мои Рабочии Будни. Фото Влада Гансовского.

Ta teikt specifisks darbinš specifiskos apastāķlos:):)

I galīg uz gejiem nevelk , vismaz man neee:)

Te var paklausīties pašu autori
Речь Кати Неоромантики на открытии собственного творческого вечера
video.yandex.ru...
Reku meituks komentē savus darbuss
video.yandex.ru...
Publicēts: 30.06.09 06:55
 citēt
Abrakadabra, skaistas, efektīgas vīru bildes ir sporta vingrošanā (uz rīkiem). Varbūt pamēģini Nju variantā Tkai modeļus, kas to spēj, grūti atrast, vienīgi ja iefiltrējas Sporta vingrošanas federācijas pasākumos. Jā, reiz trāpījos nūdistu pludmalē (bez aparāta), šie spēlēja voleju. Skats bija ļoti nepierasts...
Publicēts: 03.07.09 09:13
 citēt
Pieliksu vel 2 linkus Neoromantikai. Bilde vina tomer superigi.
neoromantika.livejournal.com...
neoromantika.com
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt