nezinaaju kur ierakstiit, bet: i am ready to be a nude model/ experement model/for mistical art pics/ snow and dark trees/B&W /bezvozmezdno / Rakstiet zin'as ieksh fotoblog/// :idea:
nezinaaju kur ierakstiit, bet: i am ready to be a nude model/ experement model/for mistical art pics/ snow and dark trees/B&W /bezvozmezdno / Rakstiet zin'as ieksh fotoblog/// :idea:
Par to bezvozmezdno... kad es gribēju, kādu nude bildi, tad es arī biju gatavs maksāt modelei, vai vismaz runāt par - es bildes izmantoju, kā gribu, bet tu saņem visus oriģināl failus un vari līmēt tos pie sienas... bet kad sieviete pati uzprasās... nu atvainojiet, tad ir nevis bezvozmezdno, bet gan 50 Ls, kā labam draugam, tikai par to, ka es tevis dēļ iešu savas kameras resursu deldēt un vēl pēc tam PS čakarēties, lai no tevis mākslu uztaisītu...
Tā lūk meitēn...: kā tajā anekdotē: Atbrauc no sibīrijas džeks uz Maskavu, nokniebites gribas. Meitene prasa kā maksāsi. Viņš te tev būs ūdeles āda. Viņa protams, padara darāmo un kamēr klients ģērbjas domā - johaidī, es par to ādu normālu piķi dabūšu, vajadzēja vairāk prasīt. Un tad izspļauj - moš vēlreiz. Viņš protams, noģērbas un vēlreiz. Pieceļas, apģērbjas, ieliek ādu atpakaļ somā un iet prom. Meitene bļauj tam pakaļ, kā tā, čo za figņa... bet viņš mierīgi atbild, tad kad es gribēju es maksāju, tad kad tu gribi, tad maksā TU...
nepiekriitu Sender. Noteikti ir gadijums, kad gribi fotografet, bet modeles nav. Un otradi, gribi bildes, bet nav kas nofochee. Tad abi sanak kopa un ir apmierinati.
Es vienkārši atļāvos noVismantoties... to es teicu no skata punkta, kā domā cilvēki, kas tiešām nodarbojas ar fotogrāfēšanu naudas pelnīšanas nolūkos vai vismaz ļoti nopietni attīstot sevi... nedaudz piemirsu par to, ka Fotoblogs ir tautas lapa un te nevajag uztvert visus, kā profesionālus fotogrāfus... ceru, ka blogs man piedos... es apsolos laboties un neatkārtoties...
Bet par sauli, gan tu netrāpīji... visi tie lielie ūdeņi apkārt (es jūras domāju) padara klimatu visai mitru... ārā kādi grādi 10 līdz 15, bet sajūta, kā 0 līdz 5 Latvijā...
Skumstu pēc dzimtenes nedaudz... par laimi 30 būšu LV uz nedēļu))
es domaaju to taa: ja kadam ir ideja, bet nav ''modeles'', ja kaads maacas, vai eksperemntee. par to bezvozmezdno: ir bijushi gadiijumi kad es stradaaju par velti par paardeveeju, griezu matus, stradaaju par sekretari, un gramatvedi par simbolisko samaksu 40ls mEnesIi jo man ta vienkaarshi gribeejas. lai ir ta zi'na , ne obl tagad bet varbuut kaut kad kadam vajadzez, un vienkarshi cilveeks atceresies, rekur es redzeeju fotoblogaa bla bla bla.///es ceeru ka izlasiju cien. sendera atbildes ar pareizo intonaaciju un toni..vai tomeer varbuut vinam ir zvaigzhnu slimiiba...dunno
Tieši kā reiz dažas dienas atpakaļ sapratu, ka šī ir viena no jomām, kuru gribēšu apgūt. Z.b. dabasskati un statīva bildes ar laternu stabiem. Bet nu kamera nupat pārdota un šobrīd atliek veltīt laiku, lai izkristalizēt mākslinieciskās idejas
Tie, kas ar foto taisa piķi mani saprata, bet tie, kas bildē prieka pēc varētu tiešām ņemt un izmantot situāciju... tas tā pat, kā piedāvātu seksu nevainīgam džekam (tas tikai salīdzīnājums), stulbi būtu noraidīt...
Tie, kas ar foto taisa piķi mani saprata, bet tie, kas bildē prieka pēc varētu tiešām ņemt un izmantot situāciju... tas tā pat, kā piedāvātu seksu nevainīgam džekam (tas tikai salīdzīnājums), stulbi būtu noraidīt...
nu kā tu domā, vai daudzi šejienieši ar foto taisa piķi?
Nuu, man jau shkjiet, ka visadi var buut - ja bildi /vienojoties ar modeli/ kur publicee poar atliidziibu, fotograafam tik, modelim tik /kaa draudziigi sarunaa/, a kameer atliidziiba nespiid, i fotograafs dabuu labu bildi i modele, paldies jums, paldies mums un viss labi. Cita lieta, ja vajag bildi portfelim. Ja kas - whenever You want me, I am ready, tak ne studijas, ne piemeerotas telapas nau - nu, buutu tukshsa, veel, bet nau. Ir jau doma izbriiveet un 1-nu sienu ar baltu tapeti apliimeet, bet.
Es piekrītu Senders teiktajam, Ja fotogrāfs meklē modeli, tad maksā, ja meitenei vajag bildes, tad viņa maksā. Bet no pieredzes parasti nemaksā neviens un fotogrāfēšanās notiek tā ka abiem ir prieks par iznākumu.
Un it sevišķi, ja tikai eksperimentē, tad tur par naudu pat runa nevar būt
Afs:Es piekrītu Senders teiktajam, Ja fotogrāfs meklē modeli, tad maksā, ja meitenei vajag bildes, tad viņa maksā. Bet no pieredzes parasti nemaksā neviens un fotogrāfēšanās notiek tā ka abiem ir prieks par iznākumu.
Un it sevišķi, ja tikai eksperimentē, tad tur par naudu pat runa nevar būt
Cik ilgi būs aktuāls ši piedāvājums?
nē nav tiesa - ja vajag bildes konkrētai reklāmai ar kastingu pēc reklāmas idejas, tad maksā meitenei (bet ne fotogrāfs)
ja vajag fotogrāfam priekš radoša projekta, tad meitene saņem bildes pa freiju