sasar:Vajadzetu ar tadam deret. Parasti, kad perk studijas gaismas, kaut kads sync vads uzreiz nak komplektaa.
TIEŠĀM. tev taisnība.. pie zipenes rakstīts
Walimex KH-150M Studioflash
KH-150M 13 ~ 150Ws Full to 1/8 GN46 (ISO 100, Metre) Modeling Lamp (60W) Sensor Sync Cord Testing Button Sensora sledzis Pilot gaismas regulēsana: Proporcionāla un pilna gaisma. Lietussarga turetājs ir pieejami ažādi aksesuāri.
www.mdfoto.lv... derees a nafig tev taadu zibspuldzi, taapat tikai telpaa kur straava vareesi darbinaat. Tak ar parastajaam aareejam sibspuldzeem var to pashu dariit. tachu iemaacaties kaartiigi darboties ar to kas jums ir, izprotat un tad njem kaut ko. un no ebaya elementaari, pieregistrejies ebayaa, peec tam paypalaa pievieno karti un tik suuti.
Tev cena neko nenozīmē?;( Tie ir tikai piemēri, atrodi kurš tev der Ebay un pērc nost. Latvijas piedāvājums ir dārgāks. A par to ārējo zipeni, nopērc 3,5mm minidžeka ligzdu, pievieno paralēli sinhro kontaktam uztvērēja un viss notiek. Es tieši tā uztaisīju, tas ko ieliku piemērā ārējo zibeni nespēs noturēt. Vismaz SB800 noteikti.
Esmu ar tādu darbojies.Var palaist ar- -sinhro vadu -trigeri - ārejo vai iebūvēto zib. manuālajā režīmā. To visu izsmeļoši paskaidro veikalā Katoļu ielā Pagaidam darbojas bez problēmām.
Ja man te patiks vieni jauni dzelzji mozj kadu Walimexsjiem ko neizmantoju uzandelesju pa letu naudu , citadi man izteikti pedeja laika nevag videjas jaudas 420 WALIMEX , viskaik izmantoju vai nu 100w Elinchrom vai 300w vai 1000w . Pedeja laika vispar lielako dalju bliezju ar 2-3 CANON Blices ar trigeriem , pietam tiem Walimexsjiem viena butiska problema NEVAR atrubit pixstuli un OPTISKO sinhronizaciju