forum.gif
Ar pi**i pa priekšu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ar pi**i pa priekšu.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.06.09 21:19
 citēt
Šad tad lasot diskusijas un komentārus zem bildēm rodas jautājums- vai starp jums ir kaut viens čalis, kurš pišanos norobežo no fotogrāfēšanas?

Citādi tā plēšanās ap "modelēm" un viss tamlīdzīgais liek domāt, ka fočuks jums ir līdzeklis kā tikt pie piša..."Man uzmācas visādas resnās un nesmukules, bet tās jau es nefočēšu"..."MANA modele"..."pēc fočēšanās aicināja viņu pie sevis ciemos, bet es atkal gribēju aizvest ciemos pie sevis"..."iedzērām, pafočējāmies un..."

Vai šāda norobežošana vispār ir iespējama, jeb visi fotogrāfi- vīrieši alkst uzvilkt uz mīlas zara jebkuru tvirtpupu 18- gadnieci vai citu saviem fetišiem atbilstošu dampīti, kura ir nonākusi viņa objektīva redzeslokā?
Publicēts: 29.06.09 21:23
 citēt
Portreti- grutnieces tacu ari kads bildee- ko ar tam??
:):):)
Publicēts: 29.06.09 21:26
 citēt
kā lai tā zolīdi. ja esmu sadomājis bildēt un bildējis meiteni, ar kuru man attiecības, tad kā ta sanāk, ka nenodalu vai kā?
Publicēts: 29.06.09 21:27
 citēt
aitinaa:Portreti- grutnieces tacu ari kads bildee- ko ar tam??
:):):)

Iespējams, tu nesaprati jautājuma jēgu!
Publicēts: 29.06.09 21:28
 citēt
haralds:kā lai tā zolīdi. ja esmu sadomājis bildēt un bildējis meiteni, ar kuru man attiecības, tad kā ta sanāk, ka nenodalu vai kā?

Tu pats labi zini atbildi uz topika jautājumu. Atliek tikai izvelēties- drukāt kaut kādu drazu vai atbildēt patiesi un pēc būtības!
Publicēts: 29.06.09 21:31
 citēt
vismaz publiskot augšminēto aktu rezultātus bieži vien nevajadzētu, fakts
Publicēts: 29.06.09 21:32
 citēt
Portreti- un Tu saproti tad atbildi:):)
Publicēts: 29.06.09 21:33
 citēt
Gudris- Tev laikam ne:):):)
Publicēts: 29.06.09 21:36
 citēt
un gleznotāji izmiilee savas modeles un taa kaa gleznoshanas process nav sleedzha spiediens un viss, tad izmiilee ne vienreiz vien! :D bet nu ... katrs kjer savu muuzu kaa maak.
Publicēts: 29.06.09 21:47
 citēt
alchsh:un gleznotāji izmiilee savas modeles un taa kaa gleznoshanas process nav sleedzha spiediens un viss, tad izmiilee ne vienreiz vien! :D bet nu ... katrs kjer savu muuzu kaa maak.

tieši tā, ja ir rezultāts, kāda starpība, kas notika do, posļe i vo vramja bezobrazija.
Publicēts: 29.06.09 21:49
 citēt
bet var tacu darit visu kas patik un pienemams abam pusem:):) jebkurss darijums ir vienosanas:):)
Publicēts: 29.06.09 22:14
 citēt
Gudris:
aitinaa:bet var tacu darit visu kas patik un pienemams abam pusem:):) jebkurss darijums ir vienosanas:):)

Pie manis uz kailfoto nāksi ?

Tomēr sadūšojies pozēt? :D
Publicēts: 29.06.09 22:17 labots
 citēt
Portrets kā parast prot uzražot aktuālas tēmas:):)

aitinaa:bet var tacu darit visu kas patik un pienemams abam pusem:):) jebkurss darijums ir vienosanas:):)

Nu bet protams , ot saprātīga jurista un sievišķa texsts :):) Esmu radis uzklausīt visvisādus priekšlikumus , vai piekrist tā gan ir mana konkrētā brīzā izvēle un apsalūti izejpt no ABPUSĒJĀM simpātijām. Priekšlikumus gan VIENĒR 100% izsaka Otra puse pats NEKAD , pietiekami esmu nošancējis citur kur tas vienkarši ir bīstami un nav pieņemts un PRIEKŠLIKUMI ar nemaz tik reti nienāk un otrā puse ar pietaiekami līmenī . TAKA ŠAKA kā jau gudra meitene saka , kas patik un pienemams abam pusem:):) NEKAD neesmu šo faktu noliedzis , kā vairums kolēģu piemēram:):) Jā vēl fiška tas nenotiek UZREIZ un ar tādu ko pirmo reiz redzu NEKAD , bet saku ka PADOMĀŠU šo priekšlikumu un ja VĒLMES nepāriet var man šo priekšlikumu atkārtot pēc laika , pēc SESIJAS vai nakamajā reizē tad gan jau es būšu izdomājis:):)
Publicēts: 29.06.09 22:23
 citēt

Te uz to var paskatīties dažādi- vai tiešām visas, kuras tiek izpistas "caur fotosesiju" jau pirms tās zin, uz ko iet? Tāpēc jau es sliecu domu uz to, ka fotoaparāts te ir kā palīglīdzeklis orgasmisko vēlmju un mērķu sasniegšanā. Tas skaidrs!
Jautājums tik topika augšgalā bij- vai kāds var godīgi apgalvot, ka viņš nav pieskaitāms pie šiem rafinētajiem fotopisējiem?
Publicēts: 29.06.09 22:32 labots
 citēt
Jā vēl ne pārāk reti gadās ka modeļi ir novesti lidz tādam stāvoklim ka vienkārši "Finišē" tas nav nekas arkārtējs un tas neko nenozīmē vienkārši TĀDA DARBA SPECIFIKA un tam nav nekādu seku vai tas netiek uztverts nekā savādāk kā DARBA PROCESS :) Lai NEPROFESIONĀLA modeļa izjūtas būtu patiesas es viņām ļauju darīt visju ko viņas vēlās tad arī Tantes nereti medz "Izpausties" pietiekami labi zinot ka SEKU tam nekādu nebūs , pretī varu paspēlēt MIERĪGI bet visi iepriekš 100% zinās ka tā būs TIKAI spēle , ja VĒLĀS KO VAIRĀK var meģināt SARUNĀT vēlāk taču bildēšanas laikā NEKAD , ta traucē PROCESAM :):)
Publicēts: 29.06.09 22:34
 citēt
Portreti:Jautājums tik topika augšgalā bij- vai kāds var godīgi apgalvot, ka viņš nav pieskaitāms pie šiem rafinētajiem fotopisējiem?

a pats?
Publicēts: 29.06.09 23:50 labots
 citēt
a kas tas pishanaas taads i?

juri - es varu pateikt ka taa ir.
Publicēts: 29.06.09 23:52 labots
 citēt
ne tak
Publicēts: 30.06.09 00:24
 citēt
alchsh:
Portreti:Jautājums tik topika augšgalā bij- vai kāds var godīgi apgalvot, ka viņš nav pieskaitāms pie šiem rafinētajiem fotopisējiem?

a pats?

vo vo, labs jautājums + ņemot vērā paša Portreti izteikumus iepriekš.. :D
Publicēts: 30.06.09 00:33
 citēt
Gudris:Es vienmēr esmu gribējis šo pašu uzdot ginekologiem...intresanti ko viņi domā kad bāž pirkstus Annas Lieckalniņas pe*ā :)

gudri, Tu tak esi preteklis
Publicēts: 30.06.09 01:33 labots
 citēt
Annirs:
Gudris:Es vienmēr esmu gribējis šo pašu uzdot ginekologiem...intresanti ko viņi domā kad bāž pirkstus Annas Lieckalniņas pe*ā :)

gudri, Tu tak esi preteklis

He he , Mono savā elementā smalkss kungss:):)
Publicēts: 30.06.09 06:43
 citēt
Gudris- un kadi ir nosacijumi kailfoto pie Tevis? :):)
Publicēts: 30.06.09 06:44
 citēt
Te uz to var paskatīties dažādi- vai tiešām visas, kuras tiek izpistas "caur fotosesiju" jau pirms tās zin, uz ko iet?

Potreti- Tu domaa, ka sievietes ir tik naivas?
Publicēts: 30.06.09 07:39
 citēt
Es norobežoju - ne reizi neesmu p**** ar fočiku rokās:D Da i nopirku fočuku, lai var atgaiņāties no uzmācīgajiem sievišķiem!:D
Publicēts: 30.06.09 07:54
 citēt
aitinaa:Te uz to var paskatīties dažādi- vai tiešām visas, kuras tiek izpistas "caur fotosesiju" jau pirms tās zin, uz ko iet?

tur jau ta lieta ka naivas viņas nau it sevišķi tas kuram ir vairak kā 18 nu ta ap 30 viena daļa labak nokniepsies neka maksas piķi :)))))
Publicēts: 30.06.09 08:24
 citēt
tas vareetu buut inchiigi - psties ar fotoaparaatu rokaas... kaadu mark piemeeram...

aitinaa... diskusija ar gudri vareetu izveersties pazemojosha par nosaciijumiem, saakot ar jau vinja dklareeto ka kaajstarpei jaabuut kaartiigi izskuutai un beidzot ar paareejo, par ko pat negribas domaat :D
Publicēts: 30.06.09 08:35
 citēt
Annirs- paldies par brīdinājumu!!

Bet es jau tikai publiski ar viņu taisos diskutēt, ja vispār:):):)
Publicēts: 30.06.09 08:37
 citēt
janis71- nu jaaa un tada veida labprat maksatu ne tikai par foto, bet ari citiem pakalpojumiem:):)

nu, aparatu tak tai mirkli var nolikt mala, blakus:)
Publicēts: 30.06.09 10:04
 citēt
Bieži ir redzēti sliknie varianti , ar to kas tuvāk arī atiecības sāk pīt. Darba romāni un t.t.
Ar ko tad fotogrāfam jāizceļas no ši bariņa?
Publicēts: 30.06.09 10:20
 citēt
Daļai subjektu vienīgais drošais veids, kā uzrunāt pretējo skaisto dzimumu un nesaņemt kurvīti, ir fotografēšanas sakarā. Gan profiem, gan amatieriem. Vīriešiem jau tās vajadzības vienmēr līdzīgas, tikai "dabūjiena" procents atšķirīgs. Vīrs ar fotoaparātu jau var būt gatavs visām, bet visas nekad nebūs gatavas viņam. Nav tā, ka fotogrāfs būtu vienīgais vīrietis, kas pievērš uzmanību. Tekstos ir mazliet lielības, mazliet megapikseļu un arī mazliet (tikai) foto.
Sevišķu baudu no fantastikas viedokļa sagādā lasīt tekstus par foto, ko neviens, izņemot divus cilvēkus, neredz.
Publicēts: 30.06.09 10:41 labots
 citēt
ja sieviete (modele/medelis/whatever) grib, why not !?
kur problēma?
Publicēts: 30.06.09 10:47
 citēt
Gudris - izskatos kā izskatos un paklausīga arī neesmu:)
+ bildes nekur nepubliskot:):)
Publicēts: 30.06.09 10:55
 citēt
a tad var būt nepaklausīga? A bildes ko publiskot saskaņosi ar mani?
Publicēts: 30.06.09 10:56
 citēt
pirkt foto tehniku, lai nogrūstos, ir pārāk dārgs prieks, ja vien pašam nesagādā baudu, You Tube mācību rullīšos saskatītu, fotoguru, imitēšana..........
Publicēts: 30.06.09 11:01
 citēt
Gudris - apdomāšu:)
Publicēts: 30.06.09 11:10 labots
 citēt
Es vispār nespēju saprast par ko ir ņemšanās.

Tur tak nav nekāda atšķirība vai vecis ir ar fotoaparātu, cirkuli, lodāmuru vai cirvi. Ja starp pretējiem dzimumiem noleks tā dzirkstele, tad viss notiks, neskatoties uz to, prot tas vecis lietot fotoaparātam ekspozīcijas kompensāciju un pareizi nostatīt trīs gaismas vai nē.

Arī dzīvnieku pasaulē, lai pievilinātu mātītes, tēviņiem ir krāšņāks apspalvojums. Cilvēkiem košās spalvas aizstāj lepnas automašīnas, dārgi uzvalki, smaržas, ekskluzīvi telefoni un balti objektīvi. Viss notiek. Satraukumam nav pamata.
Publicēts: 30.06.09 11:12
 citēt
aitinaa:Te uz to var paskatīties dažādi- vai tiešām visas, kuras tiek izpistas "caur fotosesiju" jau pirms tās zin, uz ko iet?

Domāju, ka 35- gadīgās vairs nav naivas, bet 18-25 savā lielākajā vairumā gadījumu laikam ir gan!
Publicēts: 30.06.09 11:14
 citēt
Snow:Es vispār nespēju saprast par ko ir ņemšanās.

Tur tak nav nekāda atšķirība vai vecis ir ar fotoaparātu, cirkuli, lodāmuru vai cirvi.

Domāju, ka ja tu saki, ka starp dotajiem aparātiem nav atšķirības kā palīglīdzekļiem meitenīšu pavešanai, tad tu, visticamākais, esi viens no rafinētajiem pisējiem, jo tādu drazu proklamēt var tikai un vienīgi fotopisējs...

Tjipa salīdzināji- čalis ar lodāmuru vai krutu fotosomu un portfolio...
Publicēts: 30.06.09 11:16
 citēt
Potreti- nu 18 gadīgās varbūt, varbūt:):)

Snow - pilnīgi piekrītu- tikai ar cirvi vai lodāmuru pievilināt ir grūtāk .... un laikam retāk.
Bet santehniki taču arī ir populāri:):)
Publicēts: 30.06.09 11:17
 citēt

a pats?

-----------

Man šis "pētījums" ir nepieciešams, lai noskaidrotu iespējamos fotokursu programmas korekciju parametrus.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt