1) pa maksu vajag taisīt bildes- atkritīs visadas te minētās problēmas Bet- būs vietā citas 2) kaut cik vajag saparst un pazīt cilvēkus- nebūs vēlāk visādi brīnumi 3) modelēm- maksimāli ievākt info par fotogrāfu- tas ir tik elementāri
ja bildētāja funktieris ir ''atnāks metene sāks pozēt un es šo nobildēšu'', tad sanāks dokumentācija faktam ''kā meitene pozē'' - tas parasti izskatās diezgan baigi......
g4:rikltiigi. man ari tadas aizdomas, ka focikus dazi izmanto lai sakolitu sev modeles. es vel nesen par to savam comam stastiju
Šad tad gadās arī Otrādi , vismaz man šad tad gādas ka jau pārrunu stadijā konstātē ka FOTO nav šī pasākuma MERĶIS bet tikai lidzeklis , tad gan nākās pieklājīgi apgaismot ka FOTOGRĀFS nav žigolo vai spermas donors un TAD IERAUGI PATIESU NEZIPRATNI UN VILŠANOS šai atklājumā Kas attiecas uz nopietneim profiem viņiem PRINCIPĀ tas nav pienēmts attiecības ar modeļiem , es par cik man vienmēr ši lieta bijusi vairāk kā Luņa laišana tad kā jau teicu "A kāpēc nē reizēm" , bet nu "Cilvēks ar FOTOAPARĀTU = FOTOGRĀFS" tad jau tur nav starpibas ar Mobilku vai Spoguleni bildē metas virsū visam kas kustās Bet ja tā ikdienā pārbildējās tos skuķus lidz vēmienam ka nu labi var buču uz vaiga iedot MAKSIMĀLI ko gribas pēc cauru dienu sesijām Es piemēram ļoti cieš str`daāju ar modeļiem gan grozu gan staipu gan visju ar rokām kustinu un ierādu , man diezgan sanāk viņām "Fiziski saskarties" bet vienmēr par to brīdinu un nedaru to "Maigi grābstoties" bet pietiekami saprotami spēcīgi lai nerastos sajūta kā kāds vinās apgrābsta domāju ka tas nav patīkami ja nu vienīgi "Dažām" kam foto nemaz neintresē
Zināmā mērā jāpiekrīt Lunim, ka eksistē sievietes, kuras uzbudinās un atdodas arī no ziepjutrauka põzējiena, pašam ir tāda pieredze arī atgadījusies, tomēr topiks nav vis par gribošām jaunuvēm, bet gan par čaļiem, kuri ir atklājuši, ka eksistē foto-gribošās un TĀPĒC šie čaļi ņem rokās fočukus, un nevis kāda cita iemesla pēc...
Annirs:gruuti taa luni laist, ja naak rindaam kaa pie spermas donora
Lunis tik izvelk stobru, fiksi iku-iku un fočē tālāk kak ņi v čom ņe bivalo...! Profs, kā- nekā...!
Es jau teicu man tiešām diezgan regulāri gadās dāmītes gurām sanāk finišēt darba procesā . Lai dābūtu ISTAS bildes nu ka skatiens nav "Ko vaig " vai "Man viss px" es parasti runāju un pārliecinu tikmēr par vajazdīgi FILINGU kamēr šis arī "Parliecinās" lidz tādai pakāpei kamēr viss ar notiek vēl vieglāk ja šaamās dzeks lidzi tas tad "Parliecina" ātrāk . Tāpēc ar parasti sānāk ISTAS bildes ko prasti nevienam nerāda bet sakarina mājās visās malās LIELAS
Ir vēliviens novērojums šai sakarā , Latvju dāmas ir LIELAS runātājas par Sex un intīmām lietām BET proporcionļais SLINKAS / NEIEDVESMOJOŠAS praktiķes šai jomā , ar vinām jei boxu var stundām par to plerkšķēt KĀ PAR BERNIEM un nekāda efekta IKDIENIŠKI . Ot Krievietēm nemaz nerunājot par Eiropas sievišķiem tas izsauc visai ātru REĀKCIJU kas nozīmē TEXSTS+ ATMIŅAS +IEDOMĀS = Notikums . Mūsējās atkal var MIRĪGI pārstāstitr savus iespaidus ķa 5 SĒRIJU PORŅUKU bez jābkādas REĀKCIJAS un izjūtām Tipa "Mani izdrāza un tā 5 sērijās pa kartai" bez emocijām Tur darbojās citi IEROSINĀTĀJI bet no serijas "Tu taka mani bix pasit" ar mani nesanāk sarunāt , vei vēl krutāk "Tu mani taka ar varu PA JOKAM" ar dies kas nav Tad arī saku ESMU MĪĻA FOTOGRĀFS neviss tavu psihaloģisko traumu noņemējs
Portreti:Lunis ir ne tikai fotogrāfs, viņš ir arī dvēseļu pazinējs un seksopatologs. Viss vienā.
Man jei boxu brīžam tā liekās , vismaz mana ilggadējā asitente reizēm saka , MOŽ uzsakt sniegt Psihoterapijas "Seansus" šitai jau atkal bildes nevaidzeja TIK PARUNĀTIES ar tevi
TO norobežoju no fotogrāfēšanas. tak sakarība tāda laikam ir, ka daudz ko pilsoņi dara ne tikai vienkārši, lai interesantāka dzīve, bet arī lai šķistu interesantāki sievietēm - vismaz, kamēr vēl var no viņām atkauties. tajā ziņā pavisam bez grēka neesmu, vismaz vēsturiski ņemot. :p
g4:focikus dazi izmanto lai sakolitu sev modeles.
lētāk jau ņemt uz personālo pievilcību. bet nu ja tāds darbs ... :p
rohipnols nav kādas svimpīgas miegazāles? aizmigusi sieviete takš nav interesanti. gan jau ir vēl wiskas, bet tīkamāk takš zināt, ka sieviete ar mani tādēļ, ka man sudraba rokas un zelta pats galvenais (♥).
Uggga:Ja vīrietis spēj dabūt sievieti gultā, tad spēj, ja nē, tad fotoaparāts nepalīdzēs.
Piekrītu, bet tomēr fočika īpašniekam nedaudz lielākas iespējas
ne jau fočika klātbūtne to paveic, bet pati sesija kā tāda. Tās laikā kādi tik ķīmiski procesi nenotiek, - tā ir darbošanās, runāšana, delikāta atmosfēra utt... Arī, ja esi daudz maz simpātisks, uz ielas, ja meitene paietu garām, tad darbojoties vairākas stundas ap viņu, modele gribot negribot vērtē fotogrāfu. Neņemšos spriest, kādas kurai fantāzijas vai domas, bet varu derēt, ka ikkatra izlaiž "ne reglamenta" attiecības caur prātu, kaut uz mirkli. Un, kur karājas stobrs (no teātra klasikas), tur viņam pēdējā cēlienā ir jāšauj...
haralds:rohipnols nav kādas svimpīgas miegazāles? aizmigusi sieviete takš nav interesanti. gan jau ir vēl wiskas, bet tīkamāk takš zināt, ka sieviete ar mani tādēļ, ka man sudraba rokas un zelta pats galvenais (♥).
nu bailīgākie var ar rohipnolu... ja galvenais ir process, tad gan jau, ka 3o Marku nesmādēs likt lietā kā apdullinošo instrumentu
spirit:a mani besī! vot man patīk bildēties bet mani besī, ja sākas iedod buču, nejauši pieskārieni tipa pielabojot pozu vai vēl labāk atklāti teksti, ka tu esi pievilcīga sieviete un bla bla bla. mani vispār pēc visa kā šāda sāk kaitināt kailfoto, jo liekas, ka visa pasaule ir pasitusies uz drāšanos. ok, es esmu vecmodīga, whatewer. man tas ir pretīgi. labāk samaksāt dubultā un nākt bildēties ar body gardu
A tas visnormalakais variants , nak ar dzeku un tas tev satasa TA ka man vaig Bet grabstitaji tas protams ir kruta , man liekas ka tas dies kas nav kur nu vel tie kas lien sukties Nu ja modelis grib uz atvadam dot man bucju parasti neatsakoss PA DRAUGAM
Nelaime tāda,ka gandrīz visi dzīvo ilūziju pasaulē ar savām izveidotajām vērtībām.Tad arī katrs iekrīt uz tām,Tie,kas izmanto foto priekš p-na,satiek tos,kuri izmanto fotogrāfēšanos savu kompleksu ārstēšanai,jo fotogrāfs apbrīno,ierauga un uzmundrina.Tie ar lielajām mašīnām dod netveramu drošības sajūtu,citi savus kompleksus slēpj aiz politiķa maskas un visu izmanto tiem pašiem mērķiem.
spirit:a mani besī! vot man patīk bildēties bet mani besī, ja sākas iedod buču, nejauši pieskārieni tipa pielabojot pozu vai vēl labāk atklāti teksti, ka tu esi pievilcīga sieviete un bla bla bla. mani vispār pēc visa kā šāda sāk kaitināt kailfoto, jo liekas, ka visa pasaule ir pasitusies uz drāšanos. ok, es esmu vecmodīga, whatewer. man tas ir pretīgi. labāk samaksāt dubultā un nākt bildēties ar body gardu
Man, starp citu, ir liels daikts. Kā kādai iedodu, tā pēc tam nav miera- zvanās un tā, kā dullas. Morāle: manuprāt sievietes ir DAUDZ gribošākas par vīriešiem, SEVIŠĶI tās, kuras to noliedz...
Man, starp citu, ir liels daikts. Kā kādai iedodu, tā pēc tam nav miera- zvanās un tā, kā dullas. Morāle: manuprāt sievietes ir DAUDZ gribošākas par vīriešiem, SEVIŠĶI tās, kuras to noliedz...
------------------------- Nu ieliec fočeni un klāt mērogam sērkociņkastīti, bet bez fotošopa!
Gudris:cik perversm jābūt fotogrāfam lai ko šitādu uzbildētu ?
Kas vainas , tantei gribejas uzbildeties sjo ar uzbildeja , vienigi neta tadas bildes parasti nebazj Doma ka jabilde tikai stingras jaunuves ar spiciem pupiem un tvirtu pakalju , nee sjitadas prasti ir neeesalidzinami labakas maksatajas , tiesa jabut iemanjam un japacensjas PADOMAT ko un ka bilde Tu tapat ka Dainis kurs nefiga nerubi sai joma tik skilj "Tehniski" , sjis nesmuki atsjuva bix formigaku tanti kuru pec tam VISJI parejie aizgutnem puss gadu bildeja Bilde reti kad ir atkariga no modelja , bet VIENMER no fotografa meistaribas . Labs fotografs uzbildes DA JEBKO taa ka publika sajusma spiegs , tads knipseris tik to kas TAPATS jebkura varinata isstas KRUTA , piemeram zaljus skukjus ar perfektiem augumiem , VIENADI un GARLAICIGI
Bildes autore ir viena no Krievijas krutakam fotografem Екатерина Рождественская man majas vinjas gramata ir ar kadam 150 krievijas slavenibam sjitaa konkreta ir Ukrainju TV diva Руслана Писанка
Reku cita Krievu zvaigzne tas pasjas autores izpildijuma
Gudris:Kaut kā neticaas ka šitai nav celulīts...gan jau aizklonēts un pārklonēts viss
Tu zini celulīts ir ari 5-6 gadigiem berniem , tas tads "Marketinga triks" stastit ka "Jums celulīts" nebus ja lietosiet to vai sjoto vai nelietosiet to vai sjoto Ta ir apsaluti dabiga paradiba cilvekam kurs strada fizisku darbu un kuram nav "Kauli āda " Vaig prast UZBILDET ta ka nekada celulita nav UZSVERTS . Es varu uzbildet JEBKURU ka vinam nebs ne minjas no jebkada celulita un TO PASJU ka tas bus svisas malas REDZAMS Vaig vienkarsji PRAST bildet un stradat ar gaismam grimmiem krasam foniem
ne jau tā ir būtība, Gudri. Tev Lunis cenšas ietolkot, ka tevis ievietotā bilde principā ir tās sievietes pazemojoša, tur pat nekāds šops nevar līdzēt. Taču jāmāk uzbildēt tā kā piem, Luņa paraugā. Tu vienkārši vēl neesi fotogrāfs, ja vari paziņot, "nāc pie manis bildēties, ja vien esi skaista". Skaistas pat skolniekam sanāks.
Es domāju, ka Gudris ātri "izbeigsies" kā fotogrāfs, tā līdz galam par tādu nemaz nekļūstot, savā būtībā.
Žēl, ka nevaru publicēt privātu sesiju bildes, bet man būtu ko parādīt pusmūža apaļīgu sieviešu kailfoto rezultātus un pašas tantes kā tādas pirms sesijas. Nav bildēs nekāda celulīta, NEMAZ! Ja vien pieiet fotogrāfijai radoši... un nav arī speķīguma, ja māk visu pagriezt īstajā rakursā.
Lūk, tas ir aizraujošs fotogrāfisks izaicinājums, nevis knipsēt esenšuāļa stirnas, kuru aktiermeistarības kalngals, kā viņām pašām liekas, ir pīļknābja tūtiņā savilktas lūpas un sapušapots krūšturis!!!