forum.gif
veltiet 5 min anketas aizpildiishanai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / veltiet 5 min anketas aizpildiishanai
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.06.09 11:34
 citēt
Labdien!

Ar katru dienu tādi kā mēs, kam rūp sava veselība un vide sev apkārt, kļūst arvien vairāk un vairāk. Tāpēc ir tapusi ideja radīt e-veikalu, kur domu biedri varētu iegādāties sev tīkamās preces - gan ķermeņa tīrībai un skaistumam, gan mājas spodrībai, gan Latvijas meistaru darinātas dāvanas sev un mīļajiem cilvēkiem. Un tādēļ, ka mums ir svarīgi, ko Tu par to domā, esam sagatavojušas mazu anketiņu ar desmit jautājumiem. Jau iepriekš milzīgs paldies par atbildēm! :)

www.questionpro.com...
Publicēts: 30.06.09 11:41
 citēt
Darīts!
Publicēts: 30.06.09 12:07
 citēt
Neiepērkos i- veikalos.
Publicēts: 30.06.09 12:09
 citēt
POrtreti, tad tev daudz briiva laika;-)
martinez - paldies;-)
Publicēts: 30.06.09 12:12
 citēt
dansiga būvē bodi :)
Publicēts: 30.06.09 12:13
 citēt
Izdarīju, bet anketa nepatika, un, domāju, ka manas atbildes arī nepatiks. Lai jau veicas!
Publicēts: 30.06.09 14:20
 citēt
oi, tas ir tik smieklīgi... tagad katram letiņam pa i-bodei :D kupij-prodaj turpina rullēt, met kauč vai ar bumbieri...
Publicēts: 30.06.09 15:05
 citēt
a kas ir eko-prece - talak par pirmo jaut. netieku.
Publicēts: 30.06.09 15:10
 citēt
Vai tad L4 ir tik bēdīgi, ka jāsāk blakus nodarbes meklēt?
Publicēts: 30.06.09 15:42
 citēt
UldisS, 1. tev ir 3 gadus vecas zinjas par manu darbavietu ;-pppp; 2. to veido manas meitas;-)))
versatile, eko - ekologjiskaa prece.
orks, kas tev nepatika anketaa - jautaajumi?

MaVi, nu taapat kaa fotoaparaati! Un kaada vaina i-bodei? Pretinieki/piekriteeji jebkurai lietai vienmeer buus ....
Publicēts: 30.06.09 16:27
 citēt
Nu vari pamācīt meitām, ka, piemēram, vārdu "aizkari" raksta bez "s"...
Publicēts: 30.06.09 16:40
 citēt
dansiga – nepatika (subjeltīvi, protams), ka jautājumi dažādi tulkojami, no tā iespējamas (ja cenšos godīgi) atšķirīgas atbildes, vēl mazāk patika, ka atbilžu varianti nesistemātiski, daļēji pārklājas, citur atstāj „baltus laukumus”, (variants „raksti, kas prātā” jums pašiem neizdevīgs, jo radīs problēmas izmantošanā). Ar piedāvājama definīcijām arī problēmas – tā lēkā pa jautājumiem, vienā vietā bija neskaidrības, kā vispār var atbildēt rumpis no ne-Rīgas... tas ātrumā, ko atceros. Zinu, cik grūti sastādīt produktīvu (a citādu nav vērts) aptauju, ceru, ka ar tirgošanu ies labāk.
Publicēts: 30.06.09 17:33
 citēt
Dansiga, kas ir ekologjiska prece?
Publicēts: 30.06.09 17:38
 citēt
dansiga:UldisS, 1. tev ir 3 gadus vecas zinjas par manu darbavietu ;-pppp; 2. to veido manas meitas;-)))
versatile, eko - ekologjiskaa prece.
orks, kas tev nepatika anketaa - jautaajumi?

MaVi, nu taapat kaa fotoaparaati! Un kaada vaina i-bodei? Pretinieki/piekriteeji jebkurai lietai vienmeer buus ....
Aha. Nu tad ir nācies saskrieties ar tavu meitu... :))) Pasaule ir maza, visi mēs satiekamies otrreiz un tad atceramies, kas bija pirmoreiz :)))
Publicēts: 30.06.09 17:38 labots
 citēt
versatile:Dansiga, kas ir ekologjiska prece?

koks, roņu tauki, krokodīlāda, ziloņkauls :) tjipa ne-naftas produkti :D

bet āā, muļķības sarunāju!

Ekoloģiski produkti, manuprāt, ir tādi, kuri, ir ekonomiski(maz patērē elektroenerģiju), dabai draudzīgi (nepiesārņo gaisu,utt), pārstrādājami...
Publicēts: 01.07.09 09:33
 citēt
aizpildīju:) bet uz šadu anketu nevar būvēt biznesu- no jautājumiem var dabūt ļoti neprecīzu un nepareizu informāciju.
Ja biznesam- tad daudz detalizētāku un profesionālāku
Publicēts: 01.07.09 13:32
 citēt
Aizpildīju godīgi.
Publicēts: 01.07.09 13:50
 citēt
Vai tu labprāt iegādātos eko preces (neskaitot pārtiku) un/vai amatnieku darinājumus e-veikalā (var atzīmēt vairākus variantus)?

labprāt iegādātos eko preces;
labprāt iegādātos amatnieku darinājumus 1-2 reizes gadā;
labprāt iegādātos amatnieku darinājumus 3-5 reizes gadā;
labprāt iegādātos amatnieku darinājumus 6 un vairāk reizes gadā;
neiegādāšos eko preces;
neiegādāšos amatnieku darinājumus.

nav iekljauta atbilde "labprāt iegādātos eko preces, bet ne e-veikalā", kas man buutu atbilstosa ;)
nez man skjiet, ka amatnieku darinaajumus jaaredz dziivajaa, savaadaak nevar saprast, ko iisti nopeerc un kaada kvalitaate..
Publicēts: 01.07.09 14:04
 citēt
un amatnieku prece un eko prece ne vienmēr ir viens un tas pats:)
Publicēts: 01.07.09 14:23
 citēt
un Latvijā ir tendece bāzt to eko klāt tur kur tam nav nekāda sakara.
Publicēts: 01.07.09 15:33
 citēt
aitinaa:un Latvijā ir tendece bāzt to eko klāt tur kur tam nav nekāda sakara.

Jā, tas nu ir fakts. Un vēl viena bieži sastopama lieta - eko zīmei nevajadzētu nozīmēt, ka produkta cenai būtu automātiski jādubultojas tikai tamdēļ vien, ka eko šodien ir stils un tendence. Eko vispirms ir pārliecība un tikai pēc tam bizness. Nevis pie RIMI kasēm tirgot auduma maisiņus pa 2 Ls, kuriem pašizmaksa ir aptuveni 0.5 Ls ar visu apdruku.

Var arī vilkt tādas nosacītas paralēles ar "roku darbs". Kaut kur redzēju t-kreklus tirgoja. Roku darbs. Būtībā man ir pilnīgs po ar ko tie krekli ir taisīti, ja vien viņi ir idejiski orģināli un gana kvalitatīvi. Pie mums nez kādēļ "roku darba" tuvākais sinonīms ir "augsta cena", nevis "individualitāte un kvalitāte".
Publicēts: 01.07.09 15:35
 citēt
Kas ir eko prece?
Publicēts: 01.07.09 20:17
 citēt
Snow, nuuu .... manaam meitaam shii eko parlieciiba ir jau vairaakus gadus .... arii no taa radaas shii ideja - pashaam kaut ko veidot, jo nevar iegadaaties to un to un to u ja var - tad tieshaam astronomiska cena ...
amatnieku darbi ... tapec ka tie parsvaraa ir no dabiigiem materiaaliem ....
Publicēts: 01.07.09 20:19
 citēt
GG- oi- tas ir looti sarezgiti:):) bet daudzi iedomajas, ka ir eko
Publicēts: 01.07.09 20:20
 citēt
Snow, ja tev ir svariigaak dizains un ne vis tas, kaa tava aada juutaas - tad tev toch nevajaga eko preces. Liidz eko preceem un citaam ticiibaam ir jaanonaak pasham ....
Publicēts: 02.07.09 09:12
 citēt
dansiga:Snow, ja tev ir svariigaak dizains un ne vis tas, kaa tava aada juutaas - tad tev toch nevajaga eko preces. Liidz eko preceem un citaam ticiibaam ir jaanonaak pasham ....

Jā, muļķīgi jau protams ir iedomāties, ka eko preces varētu būt dizainīgas un modernas. Ja eko, tad tikai no lina ar māla piekariņiem un ogles zīmējumu virsū? Tā, ja?

Un tas kā mana āda jūtas, tur vispār ir vismazākais sakars ar eko precēm. Eko ir pārliecība. Tu valkā savu linu kreklu vai villas zeķi un svēti tici, ka viņa ir vislabākā, elpojošākā un sildošākā, un staigājot pa māju, tas tā varētu arī būt.

Es valkāju neoprēnu, GoreTex, TechnoPile, Windstopper un kurpēm man ir Vibram zoles - tāpēc, ka es gribu lai mana āda un es pats justos tik tiešām labi jebkuros mātes Dabas dotajos apstākļos.
Publicēts: 02.07.09 09:19
 citēt
nu eko tas ir tāds modes kliedziens. Būtībā zinu tikai 2 lietojamus produktus- masāžas eļļas un vienu kremu.
Savukārt zemnieku piens no netīras plastamasas pudeles tirgots no mašīnas mani galīgi nevilina ( un nav jau zvanīts, ka tas piens ir eko). Bet pasaule vēl par šo lauž šķēpus- kas ir dabisks un kas ir eko , ir kaudze ar problēmām par marķējumu, sertifikāciju utml.
Publicēts: 02.07.09 16:29
 citēt
snow, bet kaapec domaa, ka es TAA iedomaajos? To tu taa pagriezi - ka pofig lins uttt, bet galvenais ir smukums.

aitinaa, es jau ieprieskh rasktiiju - eko ticiibai NEVAR cilveeku maaxliigi pieverst. Tas ir taapat kaa ar ticiibu Dievam utt ...... liidz jebkurai ticiibai cilveekam pasham jaanonaak.
Publicēts: 02.07.09 17:14
 citēt
nu, ja man jaaizveelas dzert pasterizeetu pienu no tiiras tetrapakas, vai dabisku pienu kaut vai no netiira spainja, es noteikti dzeru no taa spainja... (pasterizeetais ir vnk nebaudaams manai gaumei)
bet, taa protams ir gaumes lieta, par ko, itkaa nestriidoties... :)
Publicēts: 02.07.09 17:16
 citēt
njaa, kur pasaule izaugusi...
atceros, kaut kada sievieshu zhunrala bija rakstits apmeram ta - uz laukiem braucot, njemiet lidzi pienu laase. tas nebojajas, ja to netur ledusskapi, savukart lauku piens var but netirs....

marasmus...
Publicēts: 03.07.09 10:11
 citēt
dansiga:Snow, ja tev ir svariigaak dizains un ne vis tas, kaa tava aada juutaas - tad tev toch nevajaga eko preces.

Dansiga, Tu jau pati nostādīji dizainu PRET sajūtām. Mana neizpratne bija kā reiz par to - kādēļ gan eko preces nevarētu būt reizē dizainīgas UN veselīgas, vidi saudzējošas un ekoloģiskas?
Publicēts: 03.07.09 10:17
 citēt
dansiga- tas ir briesmigi- ja eko pieversas tikai ka ticibai. Eko pamat butu jabut tiki faktiem,faktiem un faktiem.
Publicēts: 03.07.09 10:29
 citēt
Kā ar anketas rezultātiem? Vai tie būs drīzumā pieejami?
Publicēts: 03.07.09 11:40
 citēt
Jā, patiešām, kā ar rezultātiem?
Un vai statistikā parādīsies mana atbilde pie jautājuma par "kādu brendu tu izvēlies", kur pie visiem 20 man nepazīstamajiem nosaukumiem biju spiests ierakstīt savējo "DUREX"?
Publicēts: 03.07.09 11:44
 citēt
Eltons:Jā, patiešām, kā ar rezultātiem?
Un vai statistikā parādīsies mana atbilde pie jautājuma par "kādu brendu tu izvēlies", kur pie visiem 20 man nepazīstamajiem nosaukumiem biju spiests ierakstīt savējo "DUREX"?

Durex nav eko prece - eko prece ir jēra zarna.
Publicēts: 03.07.09 12:36
 citēt
aitinaaa, kaadi fakti un tikai fakti!?!?!?!? kaut vai tie pashi striidi par ĢMO .... tiek pasniegti fakti no abaam puseem un tev pasham jaaizveelas, kuriem faktiem tad nu ticeet .....

Veelaties rezlutaatus? Ok - pajautaashu ;-)

Snow, nee neee - tu mani noteikti esi parpratis! nekad taa neesmu domaajusi ;-) Varbuut vienkarshi nepreciizi uzrakxtiiju ....
Publicēts: 03.07.09 12:49
 citēt
Kā ar piegādi? Dabai ekoloģisku preci naftas maisiņos un ar naftu izvadāt gribi? :D
Publicēts: 03.07.09 13:15
 citēt
Man jau šķiet, ka eko ir paša salasītas ogas un sēnes mežā, paša izaudzēti kartupeļi un lociņi. Kāds rukšķis radu izaudzēts no lauku saimniecības, vai vilnas zeķes no tantuka tirgus būdā. To taču nepirks caur internetu? Internetā iepērkoties prece kļust anonīma un tikpat bezpersoniska, kā Valmieras pusžāvētā desa, kuru ražo visi, kam vien nav slinkums. Jebkurā tirgū staigā onkas ar skalu un klūgu groziņiem un sviesta nazīšiem no kadiķa koka. Eko sieru var nopirkt tur pat. Biezpiens un kaņepju sviests, ekoloģiski žāvējumi un marinētas/kaltētas baravikas allažiņ ir bijušas pieejamas jebkuram, kurš izmanto alternatīvas lielveikaliem un internetam. Un tas vienmēr palks ekskluzīvs pasākums - iepērkoties tirgū sastopu tur daudzu slowfood restorānu personālu, kurš iepērk šo ekskluzīvo preci, ko nevar uzticēt citiem - pat vislabākajiem sagādniekiem. Ja es pērku dzērvenes, tad es vēlos redzēt, kādas tās ir. Eko prece nav hamburģeris ar nemainīgu kvalitātes un garšas standartu visā pasaulē. Skābie kāposti ir tik dažādu garšu - gan ar etiķi balināti, gan dabīgi skābēti. Un gan gaļu, gan zivis jāmāk atšķirt: kura ir lauku saimniecībā audzēta, kura ar kombinēto barību fermā uzblīdināta. Un tiem, kuri to nespēj noteikt, nav jēga maksāt vairāk par it kā ekoloģisku preci, savādāk tas kļūst par vienkāršu reklāmas kampaņu. Varētu vēl kāds piedāvāt ekoloģiskus interneta sakarus, balstītus uz vēja enerģijas izmantošanu un rikšu pakalpojumus ne tikai tūristu pārvadāšanā, bet visā pilsētā.
Publicēts: 03.07.09 13:15
 citēt
Jons, kaapec taa domaa? Patik man shii neticiiba un niigrums ;-)))
Publicēts: 03.07.09 15:01
 citēt
Ko daru nepareizi... man tava norāde neverās :(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt