Uz forumu negaajiu, nekomentēšu.. Par burtiem - nu uzliec kaut vai kādu inner glov vai...nu kaut ko nebuut + izmeeri Sānu izveelne varētu kaut kā "piesieties" augšējam bannerim + neleekāt piemeeram pārsleedzoties no "saakuma"uz "kalendaru".
1) nav lapas koncepcijas, nav skaidrs kāpēc tā ir radīta. tajā ir sabāzsts viss ko varēja, ieskaitot forumu un kalendāru (?!). Aizliegums komentēt nereģistrētiem lietotājiem privātā lapā ir dīvains, tieši tā pat kā online lietotāju saraksts. kontaktu sadaļā neviens šādas formas nelieto: ja negribi likt telefonu, tad ieliec vismaz epastu,
2) dizains un lietojamība ir bēdīga - sākumā navigācija atkārtojas, - krāsas un fonti ir izvēlēti neveiksmīgi - url struktūra ir nedraudzīga meklētājiem
3) līdzīgi kā lielā daļā citu amatieru lapu galerija sastāv no visām iedomājamajām kategorijām: māku bildēt un bildēju visu, kas kustās vai nekustās. varbūt tā ir, bet izskatās dīvaini
tā reģistrāciju man kaut kā čatu atgādina- negatīvā nozīmē- un kāpēc tur vispār forumu. Par daudz info, ko gan var novērst arī citādi strukturējot-piem. Nevajaga atsevišķi kalendāru. Krāsa- man rādās gaiši brūna- tā arī tāda nabadzības/pazemības un pilnīgi neeleganta krāsa
tā krēmkrāsa nakam neder Teļefona ta naf Pie šrivtiem vajadzētu piedomāt - tie menie un vēl boldā baigi acīs metās + portreti pa slīdošajām bildēm, forša ģēla poga UZ SĀKUMU.... nafig nav vajadzīga Primāri vajadzētu foto albumus un tad par mani un vispār tur par daudz visa kā (čista manas domas ) Bet vispār apsveicu :* un kā jau viens te pieminēja, ka lapa būs laba pēc nto reižu pārtaisīšanas - neķer kreņķi Man manā nepārtraukti kkas nepatīk
Lutums, es jau nekjeru krenjkji - es runaajos ar gudriem cilveekiem un ievaacu info ;-)))
alvils, vari arii neregjisstreeties un skatities taapat!
aitinaa, nu un kadu kraasu kodu ieteiktu?;-)
opisj, nesapratu tavu jautaajumu .... kads sakars manaam bildeem ar foto vai kaa!?!?!?
ak34, nu bet es tachu arii esmu amatieris!!!! vischistaakais!!!;-))) Un nekad muuzhaa es nebildeeshu tikai smukas meitenes, vai tikai dabasskatus vai tikai putninjus ..... tas nav manaa raksturaaa un taapeec IR un BUUS man dazhaada stila bildes.... tur nu neko nepdariisi
dansiga : Tici vai nē AMATIERE , tāda tipa WEB vislabāk der 100% gatavi a wordpress vai Joomla veidoti istradajumi Esmu savulaik labi patērējies uz labu profu tasītiem WEBiem un BEIGĀS ties vissi ir izrādijušies KLIENTIEM nederīgi neerti klientiem nedraudzigi vai problematiski APKALPOŠANĀ / ADMINISTRĒŠANĀ , beigās iztērēju 100 EUR nopirku GATAVU pasju vienkarsjāko KLIENTIEM jau 6 gadus nekādu TEHNISKU pretenziju vairs nav bijis ne pret TRAUCĒJOŠU ne pret NESTRADAJOSJU , kopš tā laika N reiz esmu mēģinājis visko MAINĪT un praktisko vienmēr ir nonākts atpakal pie tā paša GATAVĀ Aidodies uz wordpress vai Joomla majas lapām tur ir GATAVAS PA BRĪVU vai simbolisku samaksu esmu droš tev 100% atradīsies tāda kas PATIKS
Lunis, nu shii arii esot gatavs template - gmail laikam, ja nekljuudos. UN veelreiz saku - nevajaga man "krutu' maajas lapu ar visadiem pribambasiesm un kustiigiem elementiem .... Man vajaga, lai ir eerti apskatities bildes.
dansiga, LOL ... tev jau tagad ir tur viss kustigs... Gmail tēma? hahaha, pat tuvu nav.. 5kl. datorstundu darbs...
Wordpress gan nav pārbāzts ar fīčām... tas vispar ir minimals blogs,, bez pluginiem.. velak vares gan kalendaru pievienot un t.t. atstat tikai vajadzigo
wordpress samērā pasmags isstrādājums kautgan man ar viena Balss baltās uz viņa bet Joomla man liekas labāk pariējama un vieglāka. Bet uz tās jau LV neko ar foto nevarot tasit uzreiz mans draug Dainis sākot blaut "Kāpēc visi fotografi zog PAT manu WEBu idejas" Funktiers par to ka vienkārši jāsameklē normāls wordpress templis i vhiss , vispār Foto joma šiem bija kāda čupiņa pat tīri labu kur varēj galvenokart spiest uz bildēm + Texstiem
dansiga- nu bet brūnu tādā tonī neeeee. Gaišu laikam arī nee. izdomā ka'du gribi - siltu vai aukstu krāsu un tad pamēģinu attieciegai krāsai variantus- šokolāde/violetie toņi/ tumši zaļais? Vispār- atkarīgs kāda krāsa pašai patīk.
Vai šito sadaļu vajag? Un ja vajag- tad uz blogu vajag linku tieši uz Tavu profilu. Un vai vajag notikumus/karti- vai to kaut ka nevar no kalendāra /notikumiem 1 sadaļu uztaisīt?
wordpress ir vienkāršs un tanī daudz ko ir grūti izdarīt, bet tādai lapai kā vajag Dansigai, ar to pietiek. Ja neder bezmaksas ādiņas, tad pa ~50$ var nopirkt arī "labākas"
pašam gan lapa arī uz wordpresa strādā. Vienīgi bildes hostējas smugmug, jo tur var ērti pielikt aprakstus, dalīt tiesības, redzēt statistiku, labi saprot IPTC informāciju bildēs un var pa taisno no Aperture eksportēt
aitinaa, uz mana monitora shii briizha kraasa ir gaishi/bruuni/dzelteniiga=smilshkraasa... uz darba monitora velk uz roziigo ..... vot ij saproti, kura ir pareizaaka un ko citi redz.
varbūt kāds gūrū var pateikt, kur labāk taisīt vienkāršu mājas lapu - ne fotogrāfa, bet ar īsu aprakstu un pāris bildēm un kā var izdarīt, lai uz dažādu izšķirspēju monitoriem viņa normāli izskatītos, nevis šķība greiza :|
Pauliic:varbūt kāds gūrū var pateikt, kur labāk taisīt vienkāršu mājas lapu - ne fotogrāfa, bet ar īsu aprakstu un pāris bildēm un kā var izdarīt, lai uz dažādu izšķirspēju monitoriem viņa normāli izskatītos, nevis šķība greiza :|
Liec absolūtās vērtas garumiem. Mūsdienās jau moņi 99% atbalsta 1000 px platumu..