forum.gif
viedoklis par maajas lapu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / viedoklis par maajas lapu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.07.09 21:54
 citēt
Portereti, blogs ir blogs - tur es savas bildes nevaru kartot kaa man tiik .... savaa lapaa kaartoju kaa tiik .... Un peec dazhiem jautaajumiem Varshavaa sapratu .... kad savai un tikai savai lapai IR jaabuut!
iespeejams, ka ari nespeeju visu defineet, kaa to profesionaalis veelas dzirdeet .... Nepatiesumu parmest man - tas ir paraadiit, ka mani GALIIGI nepaziist!!!!!!
Publicēts: 01.07.09 21:55
 citēt
Portreti, neparveers aitinaa domu!!!!! nu netaisiishu es lapu ar visaadiem kustiigiem objektiem tikai taapec, ka kaut kaadi jaunieshi uzsakta, ka TIKAI taada lapa ir kruta .....
Publicēts: 01.07.09 21:59
 citēt
Pauliic, pagooglee peec tiem burtiem, tad atradiisi sisteemu, kura liekas pienjemamaaka..
Publicēts: 01.07.09 22:02
 citēt
dansiga:Portreti, neparveers aitinaa domu!!!!! nu netaisiishu es lapu ar visaadiem kustiigiem objektiem tikai taapec, ka kaut kaadi jaunieshi uzsakta, ka TIKAI taada lapa ir kruta .....

Uzprasi man- es saku, ka flash sūkā nenormāli, es esmu par ātru, vienkāršu un funkcionālu lapu.
Publicēts: 01.07.09 22:03
 citēt
dansiga:Varshavaa sapratu .... kad savai un tikai savai lapai IR jaabuut!

Jo? Tajā var kārtot bildes? Tas ir iemesls??? Bilžu SECĪBA? :D
Publicēts: 01.07.09 22:05
 citēt
Pauliic:varbūt kāds gūrū var pateikt, kur labāk taisīt vienkāršu mājas lapu - ne fotogrāfa, bet ar īsu aprakstu un pāris bildēm un kā var izdarīt, lai uz dažādu izšķirspēju monitoriem viņa normāli izskatītos, nevis šķība greiza :|

Cik vienkāršu Tev vajag?
Dažas daudz maz statiskas lapas?
Publicēts: 01.07.09 22:06
 citēt
Porterti, nu taapeec ari taisu taa, ka aman tiik! tik jautajau peec viedokljiem, no kuriem izfiltreeshu, ko no tiem man vajaga ;-))) (taapat kaa par bildeem)
Publicēts: 01.07.09 22:20
 citēt
Man jau liekas, ka cilvēki taisa mājas lapas, lai pozicionētu sevi kā zināmu meistarību sasnieguši, nevis iesācēji. Dizainiski un saturiski švaka mājaslapa ne par ko labu šādā plāksnē neliecina...

Bet nu katram savs...nākamreiz gan, kad prasi tautai padomu, laicīgi paziņo, ka tevi rezultāts viedokļu izteiksmē intreresē tīri mistiskas darbības veikšanai, ko sauc par "filtrēšanu", nevis uzzināt vai lapa ir laba kā FOTOGRĀFA lapa, ar visu no tā izrietošo...

Normāli, no mana redzes viedokļa, ja runājam par fotogrāfa mājaslapu, būtu vispirms pakonsultēties, un tad taisīt jau kā vajag!
Publicēts: 01.07.09 22:27
 citēt
portreti, un ja pirms tam pajautaatu - buutu sanjeemusi tikapt vispariigus spripedeleejumus ... jaabuut musdieniigam dizainam, funkcionaalai uttt ...... par dizainu nav runa - to var piesliipeet un tiek sliipeets .. mani vairaak intersee tieshi saturiskaa puse .. un tapec arii jautaaju, lai dzirdeetu dazhaadus viedokljus .... un neba nu tavs ir tas noteicoshais! Taadi vispariigi "uzbraucieni" ir smeikliigi .... te tikai dazhi taa tiehsaam konstruktiivi arii psakkaidroja, kas nepatiik un kas buutu jaauzlabo (nesaushu vardos, lai citus neapvainotu) .... parejie taapat kaa tu - tikai "lja lja lja"....
Publicēts: 02.07.09 00:30
 citēt
Sirsniņ, tur jau ir tā mūsu valsts un katra indivīda problēma, ka labs ceļu projektētājs taisa web lapas un labs web lapu zīmētājs projektē ceļus... Sorry, get out it.
Publicēts: 02.07.09 00:36
 citēt
Uldis, es pati netaisu!!! es tikai izsaku veelmes, ko veelos redzeet tai lapaa .... jo man nav tam laika - iedziljinaaties, ko un kaaa - man jaaprojektee;-ppppp
Publicēts: 02.07.09 00:39
 citēt
wordpress.
Publicēts: 02.07.09 10:04
 citēt
Taadi vispariigi "uzbraucieni" ir smeikliigi ....

A kā tad tu gribēji, lai tev piedāvā gatavu lapu paraugus, kā vajadzētu tai izskatīties?
Publicēts: 02.07.09 10:35
 citēt
Portreti, es jau tev paskaidroju - ka bija arii konstrukatiiva kritika! viss!
Publicēts: 02.07.09 10:38
 citēt
vēlviena latviešu specifika ir neko neuzticēt citiem, bet visu darīt pašam - pats grāmtavedis, pats direkotrs, pats pārdevējs un pats akopējs :D
Publicēts: 02.07.09 11:17
 citēt
Dansiga, atbildu, ka piezīme bija domāta par tiem, kas tur meklē ko citu, nevis foto.
Interesanti, ka aktīvāko viedokli pauž tie, kam vairs nav izaicinājuma - nav pašiem ko no jauna taisīt, lapa jau ir; vai tie, kam nav ne savas lapas, ne bilžu, ko tur likt. Liec vēl bildes, tas ir galvenais. No tekstiem nekādas baudas nav.
Publicēts: 02.07.09 14:20
 citēt
opisj, bilde jau es salikshu - taa buutu taa mazaakaa beeda;-)
Publicēts: 02.07.09 14:22
 citēt
vēl baigi interesanti ir tas, ka man ar ir ļoti necila lapa, uztaisīta pa diviem vakariem, bet vienkāršajiem cilvēkiem viņa patīk un ne jau citi fotogrāfi būs klienti, bet tieši vienkāršie cilvēki ;)
Publicēts: 02.07.09 14:25
 citēt
pauliic, pasaki adresi plsss
Publicēts: 02.07.09 14:27
 citēt
abzzzgaatii profilinzzzz
Publicēts: 02.07.09 14:27
 citēt
Pauliic, Tavai lapai divas būtiskas problēmas:
1. Izvēlnē nav nevienas sadaļas (saites) uz bildēm. Ne katrs iedomāsies, ka bildes jāmeklē tai dīvainajā svītriņā labā augšējā stūrī.
2. Dažas sadaļas, kuras manuprāt kā fotogrāfam nafig nav vajadzīgas, piem., "jaunumi", kuros vienīgais jaunums ir tāds, ka drīz būs Nikon D3x. :D

Man jau vispār šķiet, ka fotogrāfa mājas lapā jābūt tikai divām lietām: bildēm un kontaktiem.
Publicēts: 02.07.09 14:29
 citēt
nu viņa ne reizi nav atjaunota, vnk ātrumā viss salikts, lai var palaist :D

bij jau doma nezko rakstīt, bet sliiiinkums :)

uzskatu, ka lielākais mīnuss ir flaššššš
Publicēts: 02.07.09 14:30
 citēt
lapa ir, jāsāk domāt par lapas apmazgāšanas[ prezentācijas] pasākumu......................
Publicēts: 02.07.09 14:31
 citēt
Pauliic:uzskatu, ka lielākais mīnuss ir flaššššš

Nedomāju. Vienīgā škrobe šai sakarā - jāgaida kāds brīdis, kamēr ielādēs. Bet lielākai daļai ir gana ātrs nets, lai tas neaizņemtu vairāk par 2 sekundēm.
Publicēts: 02.07.09 14:32
 citēt
negatIvs:lapa ir, jāsāk domāt par lapas apmazgāšanas[ prezentācijas] pasākumu......................

tieši tā! dansiga!? :)
Publicēts: 02.07.09 14:54
 citēt
ko ko dansiga .... dansiga veel domaaa .. dansiigai veel bildes jasaliek ;-)
Publicēts: 02.07.09 17:54
 citēt
spirit, kaapeec fonti ir uzas?
Publicēts: 02.07.09 18:20
 citēt
spirit, ok - kaadu fontu ietiektu?
Publicēts: 04.07.09 01:29
 citēt
spirit, kuru nakti?!?!?! e sjau otro nakti te tupu un gaidu!!!!! ;-(((((
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <