forum.gif
Druka uz CD/DVD
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Druka uz CD/DVD
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.07.09 12:32
 citēt
Kaads nemaak teikt, kur Riigaa veic DVD disku kraasaino apdruku?
Kvalitaate, cenas?
Publicēts: 01.07.09 12:59
 citēt
PBS mansards, bija 45sant par disku - jabut printablajam. drukaaja ar disku printeri, bet nu visnotalj cieshami. vajadzeja nelielu partiju, ta ka ipashi nestresoju ka ja panjems mitram rokam, kkas var gadities.
Ja lielaki vienkrasaini laukumi un veelme pisties, un svariiga noturiiba, un nav svariiga cena - turpat, uztaisiis sietspiedee.
Publicēts: 01.07.09 15:19
 citēt
Skatoties kādā tehnikā vaig un skaitu:):) Ir bijusji gadijumi kad kādam pasākumām ORIGO nopirkām EPSON PHOTO R220 sadrukājām ar viņu 400 DVD un finālā atstājām šo pasākuma vietā Lauku K/N kā prezentu :):)
Publicēts: 01.07.09 15:24
 citēt
es domaaju ar tinti uz printabla diska...
Publicēts: 01.07.09 15:42
 citēt
uzzvani PBS Mansardam. kontaktus gan jau ka atradisi.
Publicēts: 01.07.09 15:49
 citēt
mandrake7:es domaaju ar tinti uz printabla diska...

Ja VIRS 100 Gab Printablie jadrukā atmaksājās NOPIRKT printeri pasjam:):)
Publicēts: 01.07.09 15:53 labots
 citēt
uzzvaniiju. riit un pariit nevarees, jo vinjiem kkaadas probleemas... un padaargi vienam diskam sanaak (no lata liidz trim), + savs disks jaanes. bet man navajdzeetu veelaakais 5dien pa dienu!

ni, ni. 100 gab. nebuus. es taisu unikaalus eksemplaarus :) un arii ne tik biezji.
Publicēts: 01.07.09 16:37
 citēt
Varu pārdot printeri pa kādi 50 Ls...
Publicēts: 01.07.09 16:43
 citēt
Cik vajag apprintēt,varu to izdarīt....
Publicēts: 01.07.09 16:46
 citēt
Kādreiz daudz printēju uz printable.
Biju nopircis pirmo Canon printeri (neatceros vairs kādu tur ciparņi), kurš tādu lietu dara, dārgs, maita bij' toreiz.
Nu simtos printēju.
Rezultātā sāka mehānika čakarēties- nevarēja nopozicionēt, ilgi raustīja disku uz priekšu atpalaļ.
Pārdevu par Ls 20, uz papīra jau prinrēja labi.
Gan jau tagad normāli printeri, ja tikai 100 diski jāprintē, pērc pats, bet jaunu.
Un ne pusbankrotējušā i-veikalā.
Publicēts: 01.07.09 16:54 labots
 citēt
printēju mājās. Canon prixma ip4000. tagad arī labāki pieejami. reizēm ir bijušas problēmas ar pašu drukājamo disku iegādi
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):