forum.gif
Leenaas CF kartes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Leenaas CF kartes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.07.09 10:14
 citēt
Gudri, ej uz pamatskolu matemātiku pamācīties...
Publicēts: 02.07.09 10:55
 citēt
Paldies,eju pirkt ātro lasītāju....Tiešām.
Publicēts: 02.07.09 18:22
 citēt
Nopirku,paldies par padomu visiem,tik daudz laika no savas dzīves esmu zaudējis to nezinot.Tagad kartes saturu ielādēju 8x ātrāk.
Publicēts: 02.07.09 19:27
 citēt
ekoists, kaadu nopirki?
Publicēts: 02.07.09 19:38
 citēt
ekoists:Nopirku,paldies par padomu visiem,tik daudz laika no savas dzīves esmu zaudējis to nezinot.Tagad kartes saturu ielādēju 8x ātrāk.

saturu vai šedevrus !?? :D nu lab, ironizēju..
Publicēts: 02.07.09 20:25
 citēt
oi,
Eltons:reiz paņēmu kādā vārdā nenosauktā i-veikalā Kingston CF 16G karti, ...
BĻA!
Skatos, sīkiem burtiņiem ļipučka: Izplatītājs SIA Auzas kautkāds Mārupē, telefons ir.
droši nosauc! man piemēram lēnu sūdu bez ātruma pieminēšanas pārdeva [url=www.bitcom.lv]www.bitcom.lv[/url] . a kad tīklā skatīju - vienīgie parametri ietilpība un cena. piezoomēju bildi - uzraksts bla, bla, bla, super truper PRO - II 266X. :D

mācīties to, ka patērētāju katrs provē apjāt kā māk. ārzemēs ir tāds amats - vazāties pa bodēm un meklēt škandāli. :D
Publicēts: 02.07.09 21:07
 citēt
Dansiga (c)
<haiduk, iedeva 7 kadrus peec kartas .. tb peec 7 kadriem aizrijaas? >

Jā motora rezījumā pasē tā ir manam aparātam teikts :) (raw+JPG =7x2x21mil.pik.) un manis pieminētā karte paņēma vairāk, nekā 2ekstreme :)
Starp citu, kad eju pirkt karti, ņemu līdzi fotoaparātu, un nevienā veikalā man naf atteikts pamēģināt . Bet bieži paliku nepircis, jo karte neizturēja testa režīmā izgatavotāja noteikto ")
Publicēts: 02.07.09 21:21
 citēt
haralds:oi,
Eltons:reiz paņēmu kādā vārdā nenosauktā i-veikalā Kingston CF 16G karti, ...
BĻA!
Skatos, sīkiem burtiņiem ļipučka: Izplatītājs SIA Auzas kautkāds Mārupē, telefons ir.
droši nosauc! man piemēram lēnu sūdu bez ātruma pieminēšanas pārdeva [url=www.bitcom.lv]www.bitcom.lv[/url] . a kad tīklā skatīju - vienīgie parametri ietilpība un cena. piezoomēju bildi - uzraksts bla, bla, bla, super truper PRO - II 266X. :D

mācīties to, ka patērētāju katrs provē apjāt kā māk. ārzemēs ir tāds amats - vazāties pa bodēm un meklēt škandāli. :D

Pēc i-neta veikalu bildēm tiešām nevajag vadīties.
Viņi var ielikt to, kas ir pa rokai, un pat neapzināties, ka čakarēs kādam prātu.
Publicēts: 02.07.09 21:44
 citēt
Harald... Eirošops... tagad vairs neeksistē...
Bet Mārupes vairumtirgoņu aplīmētās kastītes jau sen esmu izsviedis, kaut gan kāda krietna čupa ar kingstonu CF, izdalīta paziņām, vēl jau stādā.
Publicēts: 02.07.09 21:56 labots
 citēt
karliks:Pēc i-neta veikalu bildēm tiešām nevajag vadīties.
zinu, ka ne 1-mēr atbilst. a pēc kā vadīties - aprakstā ātrums ne ap 1/2-šplēstu nebij minēts, tikai cena un razmērs. a šie atrunājās, ka ieliekās automātiski / programmātiski no dižpiegādātāja lapas / datu bāzes. (tiesa, tagad izlabots!) značit ir dižpiegādātājs, kuram sniega lāpstu par maz būtu pakaļā iebāzt! :D
Publicēts: 02.07.09 22:07
 citēt
Dansig-skaties JRJ norādītajā adresē,es apzvanīju visus veikalus,nebija uz vietas,izstaigāju Rīgu,arī neatradu un visi pārdevēji rausta plecus,beigās Tukumā nopirku.(Kingston FCR-HS219/1)
Publicēts: 03.07.09 12:44
 citēt
ekoists, taapec ar jautaaju, jo labu karshu lasiitaaju nemaz uz sitienu nevar nopirkt ... :-(
Publicēts: 03.07.09 13:46
 citēt
To lasītāju, ko ekoists aizskrēja pirkt, lietoju jau kādu 1/2gadu. Nezinu vai spēj pilnībā patērēt dansigas IV resursus. Bet manu SD ultra un visas pārējās lēnās apmierina. Viņā iespraudu vēl vecu CF 1GB instalācijām. Jāsaka, ka ērti.
Nedomāju, ka 4x4 ir labāk par 16.
martz. bildes pašas no kartes pazust nevar! fizika neļauj.
Tad uz jautājumu uzvedināja 5DmarkII lietotājs. Visticamak tā arī viņš tos 22mpix neieslēgs :) Ko ļaudis domā par šādiem lietotājiem? Man ir labākais dzelzis ciemā? Manā velo komandā arī 2 nopirka :) Velo jau gan arī viņiem ūberkrutie. Tāpat pa pakaļu minās :D Ja priekš video vai matricai krāsas labākas, tad vēl saprotu. Salīdzinu D90 ar D60. D60 negribu :) Bet dēļ mpix 12 man pašlaik pietiek. Kur vēl tie laiki, kad tapešu vietā diodes lipinās..
Publicēts: 03.07.09 14:39
 citēt
dansiga:ekoists, taapec ar jautaaju, jo labu karshu lasiitaaju nemaz uz sitienu nevar nopirkt ... :-(

Ko tik te nevar uzzināt – līdz šim nebij ne jausmas par tiem lēnajiem karšu lasītājiem. Lietoju divus, abus pirktus pirms gadiem 4-5 kur un kā pagadījās, viens nav pie rokas, otrs - izcili nesmuks, krāsa no plastmasas nolupusi ar vairumu teksta, kaut kāds GEMBIRD, ja to var skaitīt par nosaukumu, bet fiksi lasa visu, ko dodu, 4GB karti ap 4 min. (reti pillu iebāžu), otrs smukāks, apmēram tikpat ātrs, cenas pa Ls 8-10 toreiz bija. (8GB reti lietoju, sen nebiju devis pillu, tagad pārbaudīšu vēlreiz, bet neatceros, ka būtu problēmas bijušas) Bija reiz dators ar iebūvētu lasītāju – nekādas starpības.
Publicēts: 03.07.09 14:55
 citēt
man toties ir gadiijushies karshu lasiitaaji, kas tikai ar gruutiibaam vispar atrod SD karti (10x jaabaxtaa uzmaninigi turpu/shurpu .. uttt) ij veel beigaas njem un nospragst - tb nelasa nekaada veida kartes
Publicēts: 03.07.09 15:06
 citēt
Būs man kādreiz jānohronometrē, cik ilgā laikā man kompī iebūvētais lasītājs pārlādē pilnu 32G CF.
Likās, ka komfortabli ātri lādēja.
Publicēts: 03.07.09 15:13
 citēt
dansiga:man toties ir gadiijushies karshu lasiitaaji, kas tikai ar gruutiibaam vispar atrod SD karti (10x jaabaxtaa uzmaninigi turpu/shurpu .. uttt) ij veel beigaas njem un nospragst - tb nelasa nekaada veida kartes

Oi, atvaino, mans dziedājums tikai uz CF attiecināms. Ligzdas gan manos lasītājos ir 6 un 8, bet SD tur nav bāztas
Publicēts: 03.07.09 15:29
 citēt
dansiga, varu ieteikt Kingston. Man problēmu nav bijis. Pirmo pats nosprādzināju. Bet tur špani datormuļļas uz priekšējo usb ligzdu bija otrādāk saštekerējuši. Turpmāk vairs svešiem kompjiem neuzticos. Bet karte vesela.
Būšu priecīgs, ja kāds mēģinās atrunāt :D
Publicēts: 03.07.09 16:29
 citēt
jons, likshu aiz auss;-)))
Publicēts: 04.07.09 12:10 labots
 citēt
ekoists, tas Kingston lasītājs bij tikai kā piemērs :) , būtu derējis jebkurš ar šādu logo
upload.wikimedia.org...
Publicēts: 04.07.09 12:44
 citēt
man slinkums staipiit fochuku tuda/sjuda ... eertaak ir ar karshu lasiitaaju
Publicēts: 04.07.09 12:58
 citēt
Gudris:man pa taisno no fočika nāk hi-speed USB...jaunajām kamerām ar hdmii vispār vaidzetu pa 10 sekundeem salādēt !

Tas uz 4GB kartēm sanāk 400MB/s :D , tāds SUPER Puper Extreame servera SSD RAID disks . Un pa HDMI vispār iet video nevis bilžu transfers. Bet jā jauniem ātrāks būs , tikai neaizmirsti ka USB ligzda nav domāta tik biežai lietošanai kā tam paredzētas kartes , pārsvarā tās izļurkājās un tad vai nu tā jāmaina vai nāksies lietot tomēr karšu lasītāju .
Publicēts: 04.07.09 16:06
 citēt
Gudris:Un man liekas ka tam hdmi vadam ir pajāt ko Tu caur viņu sūti .avi vai .jpeg

fiziski jebkuram vadam ir pie vienas vietas ko tu sūti caur to (ja tas ietilpst slodzes robežās) , bet tehniski HDMI interfeisu izmanto tikai digital video-audio pārraidei. Būtu interesanti redzēt kompī HDMI karti. Fiziski tas būtu risināms ar diviem vadiem (viens pārraida uz vienu pusi bet otrs uz otru). USB , LAN , FireWire interfeisos un t.t. datu pārraide notiek uz abām pusēm.

Video pikseļi tāpat kā foto pikseļi atšķirās pat savā starpā kaut vai ar to cik biti uz viena pikseļa iedalīti. (vina stunda RAW video 1080i/10bit/60fps tev aizņēms ~1TB, paskaiti cik aizņems UHDTV :) )
Publicēts: 04.07.09 16:08
 citēt
Gudris:Un man liekas ka tam hdmi vadam ir pajāt ko Tu caur viņu sūti .avi vai .jpeg

AVI vispār nav video datu fails bet video-audio konvejeris
Publicēts: 04.07.09 17:46
 citēt
Gudris , par avi failu uzrakstīju lai tu mazliet sāc domāt kas un kāpēc :) .

Pa HDMI vadu video nestaigā uz abām pusēm :) . Par HDMI un BluRay pačeko kur ir In un Out. Pa HDMI nestaigā BluRay h.264 kodējums, tas izpakojās čipā un pārraidās HDMI interfeisā uz TV vai uz rakstekli kurā cits čips sapako video. Video transferam lieto vai nu FireWire vai SDI , HD-SDI .
Un kādā kodējumā tavs oly dod ārā? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas