Varēs piekabināt čupu ar manuāliem, lētiem, labiem stikliem..
Kā ar starpgredzeniem ir?Piemeram man no D40X ir palikushi pari daudzas stelles un vai man deres starpgredzeni prieks makro un gals ir manulaa 35mm objektivs. :/ Jo es skatoties info sliecos uz Pentax un dazbrid uz D60 nez :/ Visticamak bus janem Pentax,jo vajag peikabinat visadus objektivus u.tml
Labak es pakrasu naudu un D80 panemshu un miers ar visu Pentax un D60 kka ne visai,bet pabildeju ar d80 liekas labaks varinats,bet ja man steidzami vajadzetu,tad noteikti pie d60 paliktu.
acolade:Tev iepriekš bija D40x un tagad domā pirkt D60? nav tak galīgi nekādas jēgas tādai pārejai!
Pentax man ari bijis K100D,bet pardevu un panemu d40x un nikons nolika karoti izkritot pa logu-8staavs un kritiens biaj sapigs un garantija ar bija cauri....,bet ojbketivi ir pardoti no d40x,nez,man d60 neapmierina zilais tonis un ar to balta balanus jeb kas tur vinam kaish :/....pentax 200 patik miisktaas bildes.
Portreti:Manuprāt bildes no abiem aparātiem izskatīties vienādi, tā kā neredzu atšķirību šādai izvēlei, ja vien runā par FOTOGRĀFĒŠANU.
Es runaju par fotografeshanu un nevis kkadai draugu bildem un gimenes loka prikoloties bet gan ari to ka vair savienot ar studijas apgaismojumu un varu izmantot zibspuldzes sinhronozaciju un bildeju tikai RAW,lai varetu chakaraties pecapstradee. Vnk neesmu palasijis vai K200D ir sinhronizaacija,bet D60 man patik izvelnju zinja,bet ierobezoti ar objektiviem un japrek paarejas,bet man ir pareja prieksh nikon.
Portreti:"Vnk neesmu palasijis vai K200D ir sinhronizaacija"
________
Ja tu kaut ko tādu vari uzrakstīt, tad tu esi visai tāls no fotgrāfēšanas, kā izskatās.
Mācos tikai veel,vai tad man butu jabut lietas kursa visu par jaunakajam un veciem modeliem,diez vai neredzu tam jegu.... Vissnotal esmu atzinis Nikon produktus.
Nu ar tiem lielsudiem ir ta ka ir,jauzvelas tomer ekonomiskais variants. Par Canon ir tā,ka nepatik kka,tonju zinjaa un vinju tehniak "atri" domaa :/ Tagad metu acis tam D60 gripam,lai vismaz ilgak tur ta baterij un lbak var panemt rokaa
labāk var paņemt rokā un kāda labierīcība var nākt klāt un ir cerība, ka mazāk zieptraukus Tev bāzīs kadros. bet ilgākai turēšanai rezerves aķis lētāk un vieglāk.
Maris:dīvaini, ka runa par Pentax un Nikon - bazars cilvēkam taču tipiki Canon-istisks
Pentax man patik tonji un krasas un Laba firma ka tadi. Nu par to garantiju ir ta ka ir,dzekam saplisa tikai stikls no kIT D60,tad vish dabuj jaunu kameru ar jaunu stiklu ,vajag macet melot.
ArmandsK:...bet ja runa par 200-to, tad kaut kas tur nav labi, jo aizdomīgi zema cena...
Uz pirxtin AA tipa baterija iet :/,tas mani neapmierina,zema,jo ta ir videjas klases un tada prieksh amatieriem,lets kits,bet double zoom jau dargak ir....Pentax nē,nav ne vainas firmai un vinju razojumiem,labrat nemtu to pashu k20D.
Pentax mana pirmā mīlestība (SuperProgram) un mana lielā mīlestība (6X7). bet mazliet iepakaļus digitālajā laikmetā, man šķiet. ne tik sen arī Nikons un pēc dažiem rādītājiem joprojām.