forum.gif
Zenit stafs + M42 EOS pārejas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Zenit stafs + M42 EOS pārejas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.07.09 10:49 labots
 citēt
Sakarā ar to, ka zudusi vēlme ņemties ar manuālajiem krievu stikliem, par simboliskām naudām atdodu sekojošas mantas:

M42/EOS pārejas:
- ar AF konfirmāciju, der stikliem ar lēkājošo diafragmu - 12Ls (saņemts pirms 2 nedēļām no ebay);

Zenīti:
- 12xp (ar TTL), ir problēma ar pārtīšanu - dažreiz 1a kadra vietā notin filmu par 2iem, "iet uz īso" zibene. - 5Ls;
- B, viss strādā - 5Ls;

Zibspuldzes:
- Vivitar 16A AUTO - 5Ls;
- Lādētājs BPF-1 - 0Ls;

Nesix aka Edgars
nesix@apollo.lv

P.S. Nostrīpotie aitēmi ir aizrunaati.
Publicēts: 03.07.09 10:53
 citēt
nikon pāreju nav? :)
Publicēts: 03.07.09 11:08
 citēt
alvils:nikon pāreju nav? :)
uz Canon vienmēr var pāriet, no jebkuras markas..................................[hi]
Publicēts: 03.07.09 11:27
 citēt

man ir un man nevajag, tikai neesmu Rīgā
Publicēts: 03.07.09 18:37
 citēt
ir interese par Jupiter 9.Varam sarunāt iespēju patestēt ar to labo pāreju? Jo nav sajēgas,kā uz Canon būs darboties ar tādu.
Publicēts: 03.07.09 19:05
 citēt
shvaboc:ir interese par Jupiter 9.Varam sarunāt iespēju patestēt ar to labo pāreju? Jo nav sajēgas,kā uz Canon būs darboties ar tādu.

Aizsistu jau šorīt :p
Publicēts: 03.07.09 19:21 labots
 citēt
;( bet ja nu kas,esmu nākamais rindā.
Publicēts: 03.07.09 21:41 labots
 citēt
shvaboc:;( bet ja nu kas,esmu nākamais rindā.

darboshanaas ir dikti vienkaarsha - turi liidz pusei nospiestu sleedza pogu un klausies piikstienu - tad arii asumam vajadzeetu buut. :)

briedim ir taisniiba - vins pirmais aizsita 9o jupiteru par kuru izraadiijaas VISLIELAAKAA interese. man pasham arii tas bija feivoriitais portretu stikls, bet tas bija taalajos 90ajos.
Publicēts: 06.07.09 10:52
 citēt
Vēl ir pieejama zibspuldze - Vivitar 16A AUTO ar centrālo kontaktu, barojas no 2xAA - 5Ls.

Ja nu kādam vajag tad ir pieejams Lādētājs BPF-1 (blok pitanjija), kas no vienas plakanās baterijas (4.5V) māk pielādēt zibeni - 0Ls (samovivoz).

Labojumi sākotnējā sludinājumā ir tādi ka 50mm Industara modelis ir 50-2 nevis 61 kā tas tika maldīgi norādīts agrāk.
galactinus.net...
Publicēts: 06.07.09 10:58
 citēt
miller31:

man ir un man nevajag, tikai neesmu Rīgā

A man itkā vajadzētu, jo ir viens zenīta stikls, tīri smuks, bet ar zenītu čakarēties nav iedevesmas. Bija. Bet pārgāja pēc tam, kad pačakarēju duci dižkadru, jo filmu neizdevās dabūt ārā neizgaismojot.
Publicēts: 06.07.09 11:15
 citēt
nesix:
shvaboc:;( bet ja nu kas,esmu nākamais rindā.

darboshanaas ir dikti vienkaarsha - turi liidz pusei nospiestu sleedza pogu un klausies piikstienu - tad arii asumam vajadzeetu buut. :)

briedim ir taisniiba - vins pirmais aizsita 9o jupiteru par kuru izraadiijaas VISLIELAAKAA interese. man pasham arii tas bija feivoriitais portretu stikls, bet tas bija taalajos 90ajos.
°

tipa ta var noteikt vai ir asums? a tas tikai uz digi? man eos filmenieks, un ar mir 20mm baigi gruti fokuseties. ar 500n šITāDS JOks var sanākt? būtu kruta ja manējais ar tā varētu pkstēt=)
Publicēts: 06.07.09 11:23
 citēt
g4:tipa ta var noteikt vai ir asums? a tas tikai uz digi? man eos filmenieks, un ar mir 20mm baigi gruti fokuseties. ar 500n šITāDS JOks var sanākt? būtu kruta ja manējais ar tā varētu pkstēt=)

esmu lietojis uz 350d. teoreetiski jau tam vajadzeetu straadaat uz jebkuras af kameras.
Publicēts: 06.07.09 11:40
 citēt
ka ta funkcija saucas? tipa beeper vai ka ta? tehnologijas, ibio ir sasniegusas fantastikas robezas!!!!!
Publicēts: 06.07.09 11:55 labots
 citēt
g4:ka ta funkcija saucas? tipa beeper vai ka ta? tehnologijas, ibio ir sasniegusas fantastikas robezas!!!!!

Palasi par AF kā tādu, secināsi, ka AF varētu mērīt ar jebkādu stiklu (pat bez), tik vot tas ierobežots līdz tam, ka kamerai ir jāzin, kad stikls ir klāt, un par to rūpējas tas mazais čipiņš kas ir pārejai klāt...

Man ir viena pāreja ko nopirku, bet kaut kā nestrādā ar EOS 30. Notestēšu uz kāda cita aparāta, un ja strādās, notirgošu...

Saucās tā padarīšana: M42 EOS AF-Confirm
Izskatās šitā:
Publicēts: 06.07.09 11:57
 citēt
ragainais :D negribi uz mana 30D notesteet? ja stradas, nopirkshu.
Publicēts: 06.07.09 21:09 labots
 citēt
Man atkal ir 37A jupiters, pec 50 bildeem krukjot asumu ar roku, acis taka dullas paliek, znachit vajag to AF-corfirm paareju. A 9to pat pa 15ls panjemtu...

PS A mok kaads tirgo to M42 EOS AF-Confirm paareju? Saintereseeja baigi
Publicēts: 07.07.09 11:47
 citēt
No manas neilgas pieredzes Canon 400D + M42 EOS AF-Confirm + Helios-44M-4 2/58 / Jupiter 37A 3.5/135 visai interesanta lietā.
Režīms Av, pīkstiens nav obligāts, skatu meklētājā tā un tā redzi fokusēšanas punktu (sarkanu) un fokusa apstiprinājumu (zaļu), ērtāk fokusēties pēc viena punkta (centrālā) nevis ar visiem, jo pie sliktā apgaismojumā grūtāk trāpīt uz vajadzīgā. Reti kad sanāk nofokusēties uzreiz, parasti pārbrauc pārī, tad atpakaļ un tad jūti, kā objektīvam ir nelielā brīvkustība, bet nav tik trāki. Pēc veselas „darba dienas” apniks fokusēt ar roku un mainīt objektīvus, vairāk der izklaidei vai specifiskiem nolūkiem.

Parasti cilvēks atceras pēdējo, tāpēc pabeigšu ar plusiem: var leti dabūt manuālus objektīvus, izklaidē garantētā, iegūtās bildes sagādā vairāk priekā, nekā tas, kas iegūtās ar kitu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):