forum.gif
par IP adresēm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / par IP adresēm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.07.09 01:40
 citēt
var tā būt, ka ir divas vienādas IP adreses pasaulē? Iegāju vienā torentu saitā, gribēju reģistrēties (to es saku čukstus), tu man pasaka, ka nevari, jo tāda IP adrese jau piereģistrēta.. :(
Publicēts: 04.07.09 01:47
 citēt
var, ja tev ir dinamiskaa IP adrese
Publicēts: 04.07.09 01:49 labots
 citēt
Vai arī esi zem viena rūtera. Teiksim, man mājās 4 kompji, viens rūteris, visiem "vienādi" ip :)
..bet man ir reāla ip adrese, kas nemainās...
Publicēts: 04.07.09 02:14
 citēt
vai arī tu izmanto kādu no rīgas daudzajiem kaktu kantoriem, kur uz 200 klientiem ir viena ārējā IP adrese
Publicēts: 04.07.09 13:30
 citēt
Vai arī tev ir Lattelecom, kuram pēc noklusējuma ir dinamiskās adreses - šodien adrese ir tev izslēdzi ārā datoru un rīt tā pati IP adrese ir Toļikam. Un tev ir Sašas adrese, kas jau ir reģistrējies kādā no torentu vai cita veida saitiem un izveidojās tevis aprakstītā situācija.

Tā nebūt nav kaktu kantoru problēma. Kaktu kantoros parasti iedod statisku - reālu IP adresi, kura nemainās, kamēr tu no viņiem neatsakies.
Publicēts: 04.07.09 13:42
 citēt
Peeteriitis:Vai arī tev ir Lattelecom, kuram pēc noklusējuma ir dinamiskās adreses - šodien adrese ir tev izslēdzi ārā datoru un rīt tā pati IP adrese ir Toļikam. Un tev ir Sašas adrese, kas jau ir reģistrējies kādā no torentu vai cita veida saitiem un izveidojās tevis aprakstītā situācija.

Tā nebūt nav kaktu kantoru problēma. Kaktu kantoros parasti iedod statisku - reālu IP adresi, kura nemainās, kamēr tu no viņiem neatsakies.

mazie Rīgas rajonu provaideri bieži iedod privāto IP adresi un publiskā ir viena 1/2 mikrorajonam. LTC dinamiskās adreses visas ir pubiskās un mainās diezgan reti. Ja dators internetam ir piesēgts caur NAT maršrutētāju, kā tam būtu jabūt, tad tā saglabājas neatkarīi no tā izs;edz to datoru vai nē.
Publicēts: 04.07.09 16:48
 citēt
kur problēma - proxy serveris un miers mājās, maini savu IP hoķ 5 reizes dienā ;)
Publicēts: 05.07.09 01:15
 citēt
tas ir Bites mobilais internets. Un neko es nemainīšu vismaz 2 gadus, kamēr nebeigsies līgums ar šiem ..
Publicēts: 05.07.09 12:58
 citēt
kurš tev liek kko mainīt - dabūn kādu Latvijas proxy adresi (daudz cipariņi) vai arī ārzemju ārtu proxy. Ivadi tos pareizā vietā un viss strādā - IP būs nomainīts. Kur nepieciešams ievadīt nestāstīšu - šis ir foto forums, ne krakeru :)
Publicēts: 05.07.09 13:19
 citēt
Lutums:kurš tev liek kko mainīt - dabūn kādu Latvijas proxy adresi (daudz cipariņi) vai arī ārzemju ārtu proxy. Ivadi tos pareizā vietā un viss strādā - IP būs nomainīts. Kur nepieciešams ievadīt nestāstīšu - šis ir foto forums, ne krakeru :)

paldies, norealizēšu ar kāda spečoka palīdzību. Pašam tumša bilde
Publicēts: 05.07.09 15:38
 citēt
tev jau nevajag tos failus pumpēt caur proxy (kas būs lēni), tev vajag tikai reģistrēties... bet nu jā, šitādas lietas skaļi te nedrīkst. a to visādi durņi rodās...
Publicēts: 05.07.09 15:44
 citēt
Starp citu daudziem LV bordeļiem un eskortservisa kantoru WEBiem pieja no LV IP ir slegta , ieej caur kadu UK proxsi un skaties brinies CENAS ZEMAS beibes krutas , pat netalas skolas paris skolotajas atklaju piedavajuma :):)
Publicēts: 05.07.09 15:54
 citēt
Luni, kur tu šādas lapas atrodi? :)
Publicēts: 05.07.09 17:44
 citēt
ak34:Luni, kur tu šādas lapas atrodi? :)

Es vinjas ne atrodu , es reizem palidzu vinjas tasīt :):) Pa reizei gribas uzmest aci KAS SANACIS tad nu meklē meklē NEFIGA ,beigas uzzini adresi EJ a tur NEKA NAV nav tadas adreses :) Beigas kautkā ienāca galvā manas paša vecās zamaškas par IP filtru kad bloķeju LV zonu un TĀ arī bija :):) Istenībā šis joks ar proxsi bij šiem nepatīkams parsteigums kad pateicu ka apskatijoss un Oooo Oooo labi pecapstradats bildes priexsj weba , sakuma sjie domaja ka es no sava BXL bet kautka izmuldējos par Proxsi dzeki priecigi neissktijas kautgan tas bija pirms ~2 gadi pasja UK frendu buma laikaa.
Publicēts: 06.07.09 09:12
 citēt
Lunis: Es vinjas ne atrodu , es reizem palidzu vinjas tasīt

Tad tāpēc tu tik bieži uzsver privāto foto kolekciju nozīmi un pārākumu pār publiski demonstrētām bildēm. Tagad skaidrīte.
Publicēts: 06.07.09 09:27
 citēt
Lunis, nu tad padalies beidzot ar sava darba augljiem :)))) un viss godigi un taa ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):