Saistībā ar to, ka laika ir palicis bildēšanai maz un šo stiklu vispār neizmantoju, neskatoties uz to, ka stāvoklis ir ideāls - stikls nav ne sists ne skrapēts + tam visu laiku ir bijis virsū filtrs (B+W UV Haze f-pro 67mm), kas nāk komplektā.
Objektīvam tiešām nav ne vainas, bet neredzu vajadzību tam stāvēt stūrī un krāt putekļus Es pat savu 40D vairsr nelietoju, tā vietā pārgāju uz 350D - vieglāks un kvalitāte atbilstoša šī brīža vajadzībām. Interesanti pa cik šobrīd var nopirkt 350D...
Peeteriitis:Ja nemaldos par šo asāks bija 70-200 4L IS.
Objektīvam tiešām nav ne vainas, bet neredzu vajadzību tam stāvēt stūrī un krāt putekļus Es pat savu 40D vairsr nelietoju, tā vietā pārgāju uz 350D - vieglāks un kvalitāte atbilstoša šī brīža vajadzībām. Interesanti pa cik šobrīd var nopirkt 350D...
Nu pat vareetu Tev piedaavaat savu 350D mainiit pret 40D ar bik piemaksu no manas puses, buus 2 vieglaakas ar atbilstoshu kvalitaati vai arii vareesi juuzeet kaa back kameru, ja nu kas, zin kaa. Man kaa reiz sagribeejaas ko lielaaku, smagaaku, neertaak liidzi vazaajamu Ko saki?