Uzdūros netā interesantam stikliņam, par it kā labu cenu. 200mm, f/2.8, bez IS versija. izskatās, ka šitas discontinued, vai man ir taisnība? pieejamā informācija visai pretrunīga.
nav tas vecs... Vecs ir 200/1.8! un loti dargs. ebay laikam vel atrodams šat tad. manuprāt tur labāk 300/2.8 njem veco. garāks, a 200 njem ar 70-200/2.8 + IS
ui, 70-200 2.8 IS bish par traku maksaa. a no ebaja to 200/2.8 non-IS var par ~550 dabuut. tikai maz vinjsh ir cilvekiem, un netaa shur tur baumas, ka neturpinaas.
par 1.8 versiju zinu, bet nu taa ir bish cita cenu liiga.
versatile:Uzdūros netā interesantam stikliņam, par it kā labu cenu. 200mm, f/2.8, bez IS versija. izskatās, ka šitas discontinued, vai man ir taisnība? pieejamā informācija visai pretrunīga.
Varbūt kādam šāds ir lieks?
Šis cik dzirdēts ir labs. Ja nevajag zoomu un vajag gaišu 200mm, tad noteikti labāks par 70-200. Vienīgi šim nekad nav IS un tas ir melns.
zoomu laikam nevajag. ir doma viena zooma vietaa nopirkt 85/1.8, 135/2 un shito - summa apmeram ta pati, tik gaishaak sanaak. bet mulsina, ka visos arzemju i-veikalos rada ka ir at backorder... un ebajaa ari piedavajums nabadzigs, lai neteiktu vairak
versatile:zoomu laikam nevajag. ir doma viena zooma vietaa nopirkt 85/1.8, 135/2 un shito - summa apmeram ta pati, tik gaishaak sanaak. bet mulsina, ka visos arzemju i-veikalos rada ka ir at backorder... un ebajaa ari piedavajums nabadzigs, lai neteiktu vairak
Neesmu dzirdējis ka neražo, bet ja ņem 135/2, tad 200/2.8 vietā labāk paņemt 1.4tc. Kvalitāte būs gandrīz tāda pati. Turklāt kopš nopirku 135/2, 85/1.8 tiek lietots tikai, ja 135 nelien somā vai jābildē sports un 135 ir par garu. Visādā ziņā 135 ir tāds, ka 85 vairs nemaz negribas
P.S. B&H Photo uz Latviju sūta bez problēmām. Ik pa laikam šo to no viņiem esmu sūtījis. Tik parasti muitā čakars -- nekad nevar zināt: varēs izņemt vietējā pasta nodaļā vai arī vajadzēs braukt uz muitu lidostā
nu, doma bija caur pazinju ASV atsuutiit. 135nieks ir talakos planos, shis ir lai butu kkads tele gals, gan jau ka fikseetu L stiklu pardot vares vienmer. un uz 1,6 kropa 135 ir par garu lai lietotu ikdienaa. 85 toties sanak 136mm, kas ir baigi OK manam vajadzibam, un ir jau nesen ka iepirkts. tagad dilemma starp shito un 10-20 vai 12-24 sigmu
imho ja turās ie fiksiem, tad ir jāsaprot, vai tev tiešām vajag tos 200mm... labāk paciesties un uzreiz ņemt 300/2.8. pieļauju ka krīze kādu stiklu nometīs no debesīm par sviestmaizi - vnk ir jāgaida galvenais nesteigties.
ak34, tas jau kā kuram individuāli, man tieši otrādi - 85/1.8 mīļākais ir, bet 70-200 ar visu stabilizāciju putekļojās
Nu, man vispar plataja gala gribas 12-24, sakuma uz filmas uz digi ar nemaz tik sauri nebutu. Plata gala fiksiem maza izvele un lielas cenas. A garaja kvalitate svarigaka.
ak34: P.S. B&H Photo uz Latviju sūta bez problēmām. Ik pa laikam šo to no viņiem esmu sūtījis. Tik parasti muitā čakars -- nekad nevar zināt: varēs izņemt vietējā pasta nodaļā vai arī vajadzēs braukt uz muitu lidostā
No BH uz muitu jābrauc tikai tajā gadījumā ja piegādes veids izvēlēts Kurjers (DHL, FEDEX , UPS vai kurš tur vēl) bet International mail neādu problēmu nav , samaksā vai nu pastā ja Priority vai arī kurjeram ar čeku ja tas ir Express.
Starp citu ,,, abus objektĪvus esmu ņēmis tieši no BH 135/2 un 200/2.8II.
ar to viss ir ideāli! internetā pat var sekot līdzi kurā pasta nodaļā paciņa konkrētajā dienā/laikā atrodas. piegādā solītajā laikā, nekādas aizķeršanās nav bijušas!
nu tikko ieplaanoju sev atvaljinajumu rudens puse. 400nieks chist vairs nesanaaks. tagad atrak platlenkjis jameklee un jacer, ka paspeshu ari 200nieku nopirkt.