hey, jautājums var šķiesti nevietā, bet gribētu uzināti cik prātīgi ir pirkti šādu modeli lietoti piemēram kādā no Latvijas sludinājumu portāliem? un cik droši ir pirkti digitālās kameras eBay, jo tur cenas ir stipri pievilcīgākas.
tieši par Canon EOS 450D jautāju ar standarta KIT. varbūt kādam ir pieredze ar to un kāds var ierakstīt vēl šeit neizlasāmu viedokli par 450D.
Canon EOS 450D 以全新設計的斜肩式機身(與EOS 1系列相似),在外形設計上 EOS 450D 延續了小型化的特點,機身輕巧、減少負擔。另外,搭載各項最新的攝影科技及功能,除了具有1220萬有效畫素之外,舉凡自動 ISO、亮度自動優化. Te vēl drusku Bet ja godīgi tad labāk kādu 350 vai 400 un ar nestandarta kitu.
īsti nesapratu kas bija domāts ar to ķīnisko komentāru, bet par to kad tomēr labāk nepirkti lietotu, jo nav man ne mazākas nojausmas kā varētu pārbaudīti to kameru pēc ''Portreti'' minetajiem kritērijiem. par to eBay pirkšanu arī šaubīgi -ja reiz sakat kad šis mīl garantijās dažkārt padzīvoties, bet varbūt tas aiz neuzmanīgas lietošanas? un ar starptautiskajām garantijām negribētos ņemties. standarta kits man aizies kād laiku, jo takš jāpgust pamazām viss -tālak jau arī doma paņemti Lensu nopietnāku. negribu sasteigti, jo līdzekļi arī ir tādi kad jaiekļaujas tajos. un cik saprotu no vāktās informācijs tad Canon EOS 450D ir optimāls līmenis -vidējais ceļš gan cenu ziņā, gan arī nākotnes uzlabošanā. tā tas varētu būti?
eeelmars:Pārbauda elementāri taisot testa bildes, Par picu un skābu alu kāds fotoguru palīdzēs... Kamerai neviens neko neuzlabo, tik stiklus piepērk, tu svarīgi izvēlēties brendu.
ar to uzlabošanu es arī domāju stiklu piepirkšanu. un tu domā kad Canon 450D + kit nav no labākajiem brendiem budžetā līdz 435 LVL ?
eeelmars:Pārbauda elementāri taisot testa bildes, Par picu un skābu alu kāds fotoguru palīdzēs... Kamerai neviens neko neuzlabo, tik stiklus piepērk, tu svarīgi izvēlēties brendu.
ar to uzlabošanu es arī domāju stiklu piepirkšanu. un tu domā kad Canon 450D + kit nav no labākajiem brendiem budžetā līdz 435 LVL ?
ļoti laba kamera, nekāda vaina. pirku internetveikalā pa 380, bez objektīva pirms nepilna gada. pārdzīvojusi gan tuksnešus, gan ūdeņus, gan lielu karstumu gan lielu aukstumu, gan manu neveiklību. tikai pret zemi vēl neesmu metis. tā, ka var riskēt uz lietotu
Tēvs sūta dēlu uz veikalu nopirkt fotokameru. Dēls pēc stundas pārnāk mājās, tēvs prasa: "Nu, fotokameru nopirki?", dēls galīgi sašļucis teju teju turēdams asaras atšņukst: "nē. man iesmērēja olympus".
No faktu krājuma par Kenu Rokvellu: "Before Nikon or Canon releases a camera they go to Ken and they ask him to test them, the best cameras get a Nikon sticker and the less good get a Canon sticker. Once Ken tested a camera, he said I cant even put Canon on this one. That's how Olympus was born"
Vagonka:īsti nesapratu kas bija domāts ar to ķīnisko komentāru, bet par to kad tomēr labāk nepirkti lietotu, jo nav man ne mazākas nojausmas kā varētu pārbaudīti to kameru pēc ''Portreti'' minetajiem kritērijiem.
Esi sieviete, vai???
Google: (30 sekundes, pirmie rezultāti lapas augšġalā no piedāvātajiem...)
Lietoju 450, jau krietnu laiciņu, līdz šim nav bijis iemesls sūdzēties, ja neskaita reizes, kad uzkabina virsū prātīgu optiku, par provi 50 f/1.8, vai 70-200 f/4 - tad gan skumji paliek par aparātu, bet ar kitenieku un iesākumam bus okejjj. Katrā gadījumā, par cenu, ko minēja eeelmars (430 + 4GB karte), jaņņņemmmm.
nu nezinu gruuuti ieteikt ,jo man veel nav bijusi spogulene,bet doma nakotnee iegaadaties...ariii veel uz CANON 450d vai arii CANON 40d ..skatos visos interneta veikalos,ka cenas kriit CANON 40d
jā viedokļi patīkami, bet no laptop.lv neatbild neviens uz e-pastu bet ja skatās uz Nikon D80 un Canon 450D tad kuram ir vairāk fīčas iekšā? saprotu lasot te pa forumu kad D80 ir klasi augstaks aparāts par Canon 450D. vai tomēr viss efekts slēpjas lensa un fotogrāfa ,bet tad tikai seko body ko iesācējam nevajag krutu īpaši.
fotoaparātam (principā JEBKURAM!) vispār ir tikai 3 (vai 4, kā nu uz to skatās) fīčas - noslēgta telpa ar gaismjutīgu materiālu, sprauga, pa kuru lien iekšā gaisma, un štrunts, kas tai gaismai neļauj tikt iekšā kad nevajag. Katrai no fīčām ir viens parametrs - kastei izmērs, materiālam jutīgums, spraugai diametrs, štruntam - periods, uz kuru viņš ļauj gaismai tikt iekšā. Variējot ar dažādām šo, īpaši pēdējo 3, parametru kombinācijām parasti iespējams panākt vēlamo rezultātu.
Viss pārējais ir tehnikas pišana un smagi sekundārs.
Klau, a kāda jēga no vairāk fīčām, ja īsti nezini, kuras tev vajag un kuras ir pilnīgi liekas? Ja īsti nav skaidrības, labāk nopirkt lētāku mazo spogulenes body, kamēr sapratne izveidojas, kas trūkst un ko vajag un šajā gadījumā es personīgi šajā kategorijā sliektos vairāk par labu 400, nevis 450d, jo kad būsi sapratis, kas Tev īsti vajadzīgs, nebūs jākož pirkstos, ka salīdzinoši daudz naudas esi ielicis eksperimentā. Bet tas ir dziļi subjektīvi.
Nikon vs Canon.. tas nu gan ir gaumes jautājums. Un kā jau minēja agrāk - objektīvu arsenāla jautājums.
eeelmars:Es domāju, ka jāizvēlas sev TĪKAMAIS brends. Pats sāku ar Canon 300D. Kā viela pārdomām - ja nu draugam/kaimiņam ir piem. Canons ar daudz stikliem... un iespēju šos iznomāt.?
es ar sāku ar 300to, foršs aparāts bija un ir čoms, kam arī Canons, ļoti noderīga štelle ir aprunāties/pamainīties