forum.gif
Plastmasas pēda zibpuldzei?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Plastmasas pēda zibpuldzei?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.07.09 11:09
 citēt
Kur un pa cik uz sitiena var sapirkt tādas lietas kā zibeņu plastmasas kājiņas? Moš kāds pārdod savu?

Nu tipa šādas? Obligāts nosacījums, lai apakšā ir vītne!

Publicēts: 08.07.09 12:11
 citēt
Ja jau apakšā ir vītne, tad netaisies izmantot pēdu, bet likt uz statīva. Tad varbūt tev der foto.inbox.lv... bez lietussarga un trigera? Varbūt šamais ir ar mieru pārdot arī tādā komplektācijā?
Publicēts: 08.07.09 12:13 labots
 citēt
nuja - man vajag tikai pēdu kā fiksācijas elementu, lai zibeni uzliktu uz galda vai statīva, ne kontakti pēdā, ne trigeris, ne statīvs, ne saulsargs man nav nepieciešams...
A, kas jams ir?
Un diez vai jams pārdos tikai to plastmasas gabalu...
Publicēts: 08.07.09 12:14
 citēt
Publicēts: 08.07.09 12:15
 citēt
nu neliec trigeri un zontu - atstāj tik to lokaamo peedu - es taadus bez trigera un a zonta cokji pa kaadiem 3 eiro gabalaa divgad apakalj iepirku
Publicēts: 08.07.09 12:16 labots
 citēt
Maris - man nevajag triggeri!
Man vajag tieši to plasmasas pēdu. Neko vairāk!
Un Kur ebayā pārdod jau atradu, sākot ar 2,5 līdz 14 lati par plastmasas gabalu (+šippings)
jautājums - pie kā šeit var nopirkt? I-neta bodēs neatradu, kurās bodēs varētu bū atsevišķi?
moš vienkārši kādam zibenis pakļuvis zem tramvaja, bet šī te pēda palikusi dzīva, bet vairs nevajadzīga...
Publicēts: 08.07.09 12:16
 citēt
ui blljin links pagarsh...
Publicēts: 08.07.09 12:17
 citēt
www.fotoveikals.lv... vienīgi cena manuprāt negodīga. tad jau labāk paņemt vadu foto.inbox.lv... tam arī zem gala, kas stiprinās zem zibspuldzes ir vītne - rodās iespēja arī izmantot zibeni kā vadošo un citas fīčas. Nereklamēju konkrēto džeku - droši vien var atrast alternatīvas citur.
Publicēts: 08.07.09 12:19
 citēt
Nikonam tas ir AS-19, droši vien der arī no visām citām blicenēm. Tā ka turpini googlēt.
Publicēts: 08.07.09 12:20 labots
 citēt
Cena, maigi sakot ir "mazliet negodīga" par plastmasas sūdiņu ar vienu iekausētu bleķīti...
Galīgi saspiedušies - Ls 14 par preci, kuras pažizmaksa ir zem santīma... :@
Publicēts: 08.07.09 12:21
 citēt
Pterodaktils:Nikonam tas ir AS-19, droši vien der arī no visām citām blicenēm. Tā ka turpini googlēt.

Nu jā nikona verķim vēl īpatnība (baisais know-how), ka var trijos dažādos vizienos zibens pēdu iestiprināt - šoreiz tas galīgi lieki...
a canona pēdas ir kaut kur dabonamas?
Publicēts: 08.07.09 12:26
 citēt
nu kautkaadus shitaadus tik vel vienkarsak izstukotus ar coķi zontam

cgi.ebay.de...
Publicēts: 08.07.09 12:27
 citēt
gh... pamaniju, ka nosaukums kruts
Publicēts: 08.07.09 12:31
 citēt
palaidniex:Nu jā nikona verķim vēl īpatnība (baisais know-how), ka var trijos dažādos vizienos zibens pēdu iestiprināt

Tā arī nēesmu sapratis to divu lieko caurumu fīču - tipa, ja salūzt galvenais caurums? jo trīs vai pat divas spuldzes uz vienas kājas savietot nav iespējams.
Publicēts: 08.07.09 12:33
 citēt
Pterodaktils:
palaidniex:Nu jā nikona verķim vēl īpatnība (baisais know-how), ka var trijos dažādos vizienos zibens pēdu iestiprināt

Tā arī nēesmu sapratis to divu lieko caurumu fīču - tipa, ja salūzt galvenais caurums? jo trīs vai pat divas spuldzes uz vienas kājas savietot nav iespējams.

Laikam jau ideja tāda, ka tur bija kaut kādas senākas Nikon zibenes, kurām pēda bija vienā sānā, nu lūk tad tās labāk stāvēja, ja iesprauda sānu ligzdā...
Publicēts: 08.07.09 12:33 labots
 citēt
Gudris:lielajaa elkoraa vai tad nav ?

Būs jāpiebrauc, bet tur laikam prasīs par to simtiem latu... Ouch!
Publicēts: 08.07.09 12:34
 citēt
Ja nu tev tas pasākums vienreizējs - varu aizdot i vadu i pēdu. nav tur nekā tāda, ko sabendēt iespējams.
Publicēts: 08.07.09 12:35
 citēt
Maris:nu kautkaadus shitaadus tik vel vienkarsak izstukotus ar coķi zontam

[url=http://cgi.ebay.de/Hama-Blitzneiger_W0QQitemZ300327855280QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Foto_Camcorder_Foto_Camcorderzubeh%C3%B6r_PM?hash=item45ecef64b0&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

Man]http://cgi.ebay.de/Hama-Blitzneiger_W0QQitemZ300327855280QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Foto_Camcorder_Foto_Camcorderzubeh%C3%B6r_PM?hash=item45ecef64b0&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

Man[/url] visa tā locīkla jau ir...
Man vajag tieši šādu izstrādājumu kā bildē! :(
Pēdu ar vītni apakšā...
Nikonam vismaz art-numbers ir a Canonam pat tā nav - ja gribās sagūglēt tad vēl jāsajūk prātā, kā nu kurais jamo ir noapsaukājis...
Publicēts: 08.07.09 12:36 labots
 citēt
Pterodaktils:Ja nu tev tas pasākums vienreizējs - varu aizdot i vadu i pēdu. nav tur nekā tāda, ko sabendēt iespējams.

Man vajag - NASAFFSEM!
Izrādās, ka ir tur sabendējams...
Vai ta nezini seno Merfija likumu - ja vienu lietu pietiekami ilgi groza rokās iegūst vismaz divas lietas... :D
Publicēts: 08.07.09 12:39
 citēt
Pameklē labāk komisijas bodē eļumeņa izstrādājumu priekš arhaiskajām blicenēm. Vai kādu smenu, kurai apakšā ir vītne un augšā stiprinājums blicenei - toč lētāk sanāks.
Publicēts: 08.07.09 12:40
 citēt
Vai uztaisi ar zāģīša un superlīmes palīdzību no neejoša SMENA šo stiprinājumu pats.
Publicēts: 08.07.09 12:40 labots
 citēt
Nē manām abām smenām bija karstā pēda...
un vēl ir plauktā no tīkla darbināma arhajiska leišu blice Sauļeite-5 vai kāviņtur (vairs nefunkciklierē, jo kodģors laikam miris) un tai nekā tāda nau...
Publicēts: 08.07.09 12:42
 citēt
varu piedāvāt neejošu Zenit-B,sanāks kruc stiprinājums.
Publicēts: 08.07.09 12:44
 citēt
Pterodaktils:Vai uztaisi ar zāģīša un superlīmes palīdzību no neejoša SMENA šo stiprinājumu pats.

esošo mēģināju jau čiņīt ar zuperlīmi - sanāca - SLIKTI! :D
Publicēts: 08.07.09 12:49
 citēt
Bet ideja pašam iepatikās - smenā varētu ielikt papildus bačas blicenei, trigeri un izskatītos arī par rubli statīvs ar SMENU uz kuras SB X00. Ar urbi vēl caurumu lietussargam uztaisīt un no objektīva pilotgaismu palaist. Starp citu - kā ļaudis iztiek bez pilotgaismas lietojot blicenes? Nav taču iespējams nostādīt fokusu tai blicenei. Lieto kabatas lukturīšus?
Publicēts: 08.07.09 12:50
 citēt
zipenju korpusi līmējas ar dihloretānu - sanāk labi

mok arī pēdas...
Publicēts: 08.07.09 12:51
 citēt
Gudris:www.salidzini.lv... varbuut shitiem arii uz vietas ir

2 no 3 nav uz vietas, viens paziņoja, ka pašlaik atbildēt nevar serveris nokāries... :D
Publicēts: 08.07.09 12:52
 citēt
Maris:zipenju korpusi līmējas ar dihloretānu - sanāk labi

mok arī pēdas...

mok arī, tik tad mazliet tas dichloretāns kaut kur jādabū - maza, maza rasas pile - diez, kur var?
par šito biju pavisam piemirsis, sen, tik sen to nebiju lietojis...
Publicēts: 08.07.09 12:56
 citēt
Maris:zipenju korpusi līmējas ar dihloretānu - sanāk labi

mok arī pēdas...

USĀ pardod kanalizācijas cauruļu līmi uz dihloretāna bāzes - tīrs dihloretāns orgstiklu un citus plastikāta paveidus nelīmē - pa priekšu jāizšķīdina tās pašas plastmasas skaidas viņā. Varbūt tādu līmi arī pie mums var iepirkt santehnikas veikalos. Bet zelta likums - līmi izmēģināt uz mazāk redzamām vietām pirms līmēšanas.
Publicēts: 08.07.09 12:59
 citēt
Dihloretāns iegādājams Latgalītē, ja tāda vēl pastāv.
Publicēts: 08.07.09 13:06
 citēt
Ša samēģinās ar citām, modernākām līmēm
Sazvanīju te senus kollegas, jamiem esot pieejama modernākā līpošā ķīmija šajā sakarā...
Jāizmēģina būs...
Tā teikt - nesanāks - jautājums atkal tiks aktualizēc... :D
Publicēts: 08.07.09 14:02
 citēt
izklausās, ka pārāk stipri esi gribējis pievilkt to pēdu pie statīva un ir atlūzusi tā vītne apakšā, ne?
Publicēts: 08.07.09 15:29
 citēt
[url=www.kviller.lv]www.kviller.lv[/url]

tur i dihloretans tīrā veidā kā arī dihloretana bazes līmes COSMOFEN PLUS dažadu jaukumu - domatas orgstikla/orgstikla, orgstikla/pvc un pvc/pvc lipināšanai

līp baisi - tajā vietā vairs vaļā nedabūt

es a šitām līmēm no mella pvc reizēm būvēju palielas kameras :)
Publicēts: 08.07.09 16:28 labots
 citēt
zviedzha:izklausās, ka pārāk stipri esi gribējis pievilkt to pēdu pie statīva un ir atlūzusi tā vītne apakšā, ne?

Vairāku "īpaši veiksmīgu" apstākļu sakritība... :(

Maris:www.kviller.lv

tur i dihloretans tīrā veidā kā arī dihloretana bazes līmes COSMOFEN PLUS dažadu jaukumu - domatas orgstikla/orgstikla, orgstikla/pvc un pvc/pvc lipināšanai

līp baisi - tajā vietā vairs vaļā nedabūt

es a šitām līmēm no mella pvc reizēm būvēju palielas kameras :)

Un tātād - tas izrādās ir PoliAcetāts, viņam nulle emociju uz dichloretānu.
Ar šādiem tādiem citiem baisiem lipekļiem tiek mēģināts salāpīt, skatīsies, kas būš pēc vairākām stundām, kad jābūt sacietējušam... ;)
Publicēts: 08.07.09 20:24
 citēt
Publicēts: 10.07.09 10:08 labots
 citēt
emzurka:https://www.fotopreces.lv/index.php?menu=2&prod=123&lang=0

Bez cenas un bez pieejamības...
Nikona pēda šķiet vispievilcīgākā, jo, cik atceros, tai bleķa vītne atšķirtībā no Canona, kam viss trauslā plasmasā...
Publicēts: 10.07.09 19:50
 citēt
Man viena tāda nikona AS-19 tā kā būtu lieka.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):