forum.gif
Pārdod: Sigma 30/1.4, SMC M 28/2.8, u.c. Pentax.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdod: Sigma 30/1.4, SMC M 28/2.8, u.c. Pentax.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.07.09 00:01 labots
 citēt
Sigma 30/1.4. 140 Ls
VIss komplekts (kaste, vāki, maks, papīri) + UV. Labā stāvoklī. Viss, kā Kens Rokvels apraksta.

+2x 1Gb Sanyo SD atmiņas karte 3 Ls.

Tad vēl kāds 1..2 Pentax->M42 adapteris, komplektā kādiem dārgākajiem dzelžiem, vai par simbolisku naudu, ja paliks vieni.

SMC Pentax M 28mm f/2.8 24 Ls.

Chinon CE-4. 20 Ls.
Publicēts: 09.07.09 00:40
 citēt
sb-24 varetu panemt. kur tu atrodies?
Publicēts: 09.07.09 00:43
 citēt
Par sb pagaidām jau ir interesenti. Ja nepaņems došu ziņu...
Publicēts: 09.07.09 00:45
 citēt
ja nu kas,atrodas tas viss Rīgā.Toch zinu :D
Publicēts: 09.07.09 00:45
 citēt
jaa vieniigais, kas intereseeja sb-24, bet laikam par veelu jau
Publicēts: 09.07.09 00:48
 citēt
tik daudz strobistu saradies?
Publicēts: 09.07.09 03:17
 citēt
shvaboc:tik daudz strobistu saradies?

forsha shtele
Publicēts: 09.07.09 10:25
 citēt
litijs:
Pentax sistēma ir radīta fotogrāfiem. Diemžēl man kameru vairāk nākas izmantot saimnieciskiem un citādiem nolūkiem, kur šāda FOTOkamera ne-vienmēr ir labi pielāgojama.

es shijaa tekstaa gan taa iisti neiebraucu, kaa shii kamera traucee uznjemt saimnieciska rakstura bildes?
Publicēts: 09.07.09 10:26
 citēt
interesee S 30 1.4, ja paardod atsevishkji - atraksti PM
Publicēts: 09.07.09 11:01
 citēt
interesanti,kādiem SAIMNIECISKIEM UN CITIEM mērķiem ,ja ne bildēšanai ta kameru izmantoji? ko dauzīji? ;)
Publicēts: 09.07.09 11:06
 citēt
zaķu lovīšanai
Publicēts: 09.07.09 19:23 labots
 citēt
Citiem mērķiem bija domāts kā netaisīt fotomākslu, pie dabas, studijā utml bet bildēt sadzīvi. Tas nozīmētu dažādus priekšmetus pārdošanai, notikumu bildes, izmantot kā skeneri (nobildēt kādu kladi, vai grāmatas lappusi), iegrāmatot DIY procesus, uzņemt naksnīgas debesu bildes (par astrofotogrāfēšanu to vēl nevarētu nosaukt) un piefiksēt interesantas parādības.
To visu varēju arī ar advancētu ziepi, bet esmu pārāk izlepis un patīk no rokas šaut ar iso800 bez papildus gaismām, kā arī iespēja mainīt objektīvus. Btw cerams, ka kanona augstie iso spēs kompensēt stabilizācijas trūkumu.

Atjauninājums par pašu sludekli:

Tātad takā man vajadzētu, lai kamera būtu ejoša (kaut, lai nobildētu šos pašus pričindaļus kādam interesentam), sadalīju pričindaļus divās grupās. Tos kurus var dabūt atsevišķi uzreiz un to kurus kopā ar kameru, vai pēc tam kad kāds savācis kameru:

Atsevišķi:

Sigma 70-300 APO. 45 Ls
Kosmētiski un optiski labā stāvoklī.. varētu būt pat papīri, ir kaste un oriģinālā somiņa, vāciņi. Tehniski garajā galā klibo autofokuss (mēdz sākt lēkāt šurpu turpu, bet lielākoties strādā precīzi un normāli.. tāpēc arī cena)

Nikon SB-24 zibspuldze, pus-manuālā 23 Ls.
Pa 2 Ls komplektā varu piemest otru detaļās. (Sacepti lādētāja traņi/trafs, pārējais ok). Pārdots!

4x Panasonic 2400 mAh AA akumulatori. 3 Ls.

Sigma 30/1.4. 145 Ls
VIss komplekts (kaste, vāki, maks, papīri) + UV. Labā stāvoklī. Viss, kā Kens Rokvels apraksta.

DA 70/2.4 Ltd, hood, caps. 150 Ls Mazliet apskrupis, stikli kārtībā, strādā ideāli. Super objektīvs.

2x 1Gb Sandisk SD atmiņas kartes, abas 3 Ls.

Tad vēl kāds 1..2 Pentax->M42 adapteris, komplektā kādiem dārgākajiem dzelžiem, vai par simbolisku naudu, ja paliks vieni.

Ar kameru, vai pēc tās pārdošanas:

k200d. Papīri, kaste, garantija. 220 Ls
Viss strādā, pilnā komplektācijā, kamera arī vizuāli ideālā stāvoklī.
Garantija līdz nākamā gada sākumam (~februāris..marts).

Kit DA 18-55 I. 60 Ls

2Gb Sandisk Extreme II SD atmiņas karte. 7 Ls.
(Ja būšu savācis $ 40D).

4x Sanyo eneloop 2100mAh AA. 5 Ls

P.S.

Var kaulēties. Man ir svarīgi, lai sanāk kamerai vietā. Tāpēc, jo vairāk kāds paņem, jo par mazāku kopsummu varu piedāvāt.
Ja es piemēram, pārdodu pliku k200d pa 200 Ls un man te pus gadu noput 5 objektīvi pa 400 Ls, tas nekam neder. Toties visu kopā pa 400 pārdod jau varētu domāt.
Publicēts: 11.07.09 20:27 labots
 citēt
Sigma 70-300 Pārdots.

Aizmirsu pieminēt:

SMC Pentax M 28mm f/2.8. 27 Ls
Chinon CE-4 + Bačas. 20 Ls

Minimālās intereses dēļ par pārējiem piedāvātajiem aksesuāriem, kas noved pie nespējas veiksmīgi kaononizēties, kamera un tās darbībai nepieciešamie elementi vairs netiek pārdoti.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):