forum.gif
Dāvanu kartes izdruka ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Dāvanu kartes izdruka ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.07.09 17:46
 citēt
DDC
Publicēts: 09.07.09 17:50
 citēt
Uz papīra - vienpusēja vai divpusēja zem lata maksā. Nekad nēesam drukājuši dāvanu kartes pa vienai. Ja pasūta, tad simtu vismaz. Ar numuriem, bez numuriem… Bet drukā kaut pa vienai DDC jeb digitālās drukas centrs, tāpat visos copy pro un arī pats uz printera var izdrukāt.
Publicēts: 09.07.09 18:11
 citēt
Uz normāli bieza - vismaz 200g papīra, pilnās krāsās. Pačolē mājas lapu.
Publicēts: 09.07.09 18:39
 citēt
Kā lai es to zinu? Domāju, ka uzreiz, ja nav ko darīt, vai pēc divām dienām, ja nu kāds pasūtījis 12 000 dāvanu kartes uz sūda jūrmalas ballīti.
Publicēts: 09.07.09 18:42
 citēt
Man ar to kantori tik daudz sakara, ka pasūtu tur kaut ko, ne vairāk. Sory, ka kaut kā asi uzbraucu, bet darīju ko varēju. Ir taču telefonmeitenes šamajiem. Vai arī tev limits beidzies? Varbūt pat skypē var sameklēt viņus.
Publicēts: 09.07.09 19:04
 citēt
:) Nestrādāju vis! Reklamēju sadarbības partnerus. Bet šamie tiešām strādā godam. Un cenas zemākas par copy pro.
Publicēts: 09.07.09 23:25
 citēt
eps vai pdf, kā jebkuram. Burti pārvērsti līnijās etc.
Publicēts: 10.07.09 00:01
 citēt
Standarta prasības. Ja vēlies - sūti man izčekosu pirms tam.
Publicēts: 10.07.09 00:07
 citēt
Uzšopo pats un uztaisi JPG, lai jebkurā bilzdarbnīcā uztaisa , liec kaut rāmī , kaut konvertē :), vai aizej pie draugiem , kam darba ir krāsainais lāzerprinteris, mēs darba pasi sev uz lāzernieka taisām , super sanāk.
Publicēts: 10.07.09 00:50
 citēt
Aizej uz Baltijas papīru, izvēlies papīru un drukā pats mājās. Vai DDC.
Publicēts: 10.07.09 10:00
 citēt
Gudris:
arturso:Aizej uz Baltijas papīru, izvēlies papīru un drukā pats mājās. Vai DDC.

mājās ir tikai melnbalts Canon lāzerprinteris....šaubos vai sanāks laba kvalitaate !

Pajem vismaz 200g reljefainu papiir ar kautkādu nokrāsu un būs gana labi...
Publicēts: 10.07.09 10:24
 citēt
Aizsūti caur e-pastu www.ddc.lv... un brauc pakaļ. Vienīgi 72dpi būs pašvaki, ja kaut kāda detalizācija bildei vajadzīga. Gan jau kāda skranda reljefaina papīra ar būs kaut kur nomētājusies šamajiem. Aiznes kādu končiņu drukātājam un palīdzēs tev par rubli. Apmierināti būs visi.
Publicēts: 10.07.09 10:51
 citēt
tādu nrj nezinu - laikam saprotu iemeslu. Copy pro varētu būt ap pusotru latu - ddc ap astoņdesmit saņiem
Publicēts: 10.07.09 11:28
 citēt
Nu nav mirstamā vaina - ne jau 12 Ls
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):