Ta es saprotu izņemot mani neviens šito neapmeklē? Jā bloga "Zieptrauk profiem" tas noteikt nav aktuāli
10.07.2009 .21:00 Jūras svētku ieskaņas pasākums – interaktīvs mūzikas un mākslas pasākums “Jūrziņš”. Pirmā un vienreizējā lomogrāfijas fotomākslas akcija pilsētā, festivāla 2ANNAS kolekcijā esošo filmu demonstrēšana. Muzicē „Satellites LV”; Kārlis Kazāks ar grupu; „Maripossa” un „Das Sonntags Legion”. Ieeja Ls 2,00
..aber Luni..tak zvejnieksvētki ir arī Liepājā......un nepavisam ne sliktāki kā Ventspilī......pietam man vēl maksas darbiņš paspīdēja šai pasākumā......un manas nimfas ar jāpieskata, lai jautrie zvejniekdēli viņas nenočiepj skates laikā......brauc labāk uz vēju pilsētu....
_aipeija_:..aber Luni..tak zvejnieksvētki ir arī Liepājā......un nepavisam ne sliktāki kā Ventspilī......pietam man vēl maksas darbiņš paspīdēja šai pasākumā......un manas nimfas ar jāpieskata, lai jautrie zvejniekdēli viņas nenočiepj skates laikā......brauc labāk uz vēju pilsētu....
Es labbprāt BET man soreiz "Pienakums" pret biznessu un atslega vel slepjas sjiama " Pirmā un vienreizējā lomogrāfijas fotomākslas akcija pilsētā, festivāla 2ANNAS kolekcijā esošo filmu demonstrēšana" Nu vēl jau es 30km mājās braukšu ar felleri domāju ka ap pusnakti
Jūras svētki visur vienādi, jo cilvēki tie paši. Šajā ziņā, kaut vai Roņu salā tie notiek. Bet ziepjutrauki nepiesakās, jo sākuma laiks tāds, kurā viņu aparātiņu zibspuldzes jauda vairs neierakstās. Pie tam vēl lietū un vējā.
10.00. stadionā SACENSĪBAS VOLEJBOLĀ, BASKETBOLA 3 PUNKTU METIENOS; 10.30. stadionā pie tiesnešu mājas SACENSĪBAS ŠAUTRIŅU MEŠANĀ; 11.00. stadionā pie tiesnešu mājas ALUS ĀTRDZERŠANAS SACENSĪBAS; 12.00. Auniņparkā SVĒTKU ATKLĀŠANAS KONCERTS 13.00. stadionā pie tiesnešu mājas BĒRNI AICINĀTI SACENSTIES RITEŅBRAUKŠANAS VEIKLĪBAS BRAUCIENOS; 13.00. stadionā ZĀBAKA MEŠANAS SACENSĪBAS; 14.00. stadionā pie tiesnešu mājas ARBŪZU ĒŠANAS SACENSĪBAS; 16.00. Auniņparkā "GABALIŅŠ NO SIRDS" KONCERTĒ SANTA ZAPACKA UN HARIJS OZOLS; ieeja: Ls 2.- 19.00. Auniņparkā LIENES ŠOMASES KONCERTS "VĀRDOS NEPATEIKTAIS" ; Koncerta biļetes iepriekšpārdošanā pagasta padomes kasē: Ls 2.00, pasākuma dienā Ls 3,00 Pensionāriem un bērniem no 6 - 14 gadu vecumam(uzrādot to apliecinošu dokumentu): Ls 2.00 22.00. Auniņparkā NAKTS BALLE, SPĒLĒ GRUPA "BRĪVDIENA"
No plkst.13.00. - 18.00. kultūras namā Starptautiskās jauniešu nometnes radošo darbu izstāde
alvils:piemēram, iestāstīt īstajam andelētājam(ai), ka viņa pienākums ir grāmatu iekrāvējam uzsaukt aliņu.
vot alus vienīgais ko nedzeru. a kolēģe par grāmatu stāstot mierrrīgi sajauc Zviedriju ar Dāniju, pirms kara ar pēc kara un izsūtīja ar paši aizmuka. bet pārdos čukčam, kuram nav elektrības, ledusskapi un afroafrikānim, kuram nav elektrības, elektrisko sildītāju.
man zvejnieksvētki kā dzīves sastāvdaļa... vislabākais jau zaļumballē, kad dejo, sākot no gandrīz zīdaiņiem līdz deviņdesmit gadīgiem jūras vilkiem... adatai nav kur nokrist.. Ventspilī nepatīk, jo tur viss tik sterils....