SL:Tiešām Annir - nevajag. Nebojā sev omu šeit esot un mēģinot pārliecināt tautu par pretējo.
tauta - tas ir arhipova apbriinotaaji? es zinu kaadus 4-5... Haiduks, Tu un Gudris... Paareejie saka ka ir interesanti to redzeet. es biju padomju armijaa, bija interesanti to redzeet, bet nesaku ka tas ir kruta
Annirs:]kundziit, vajag nostabilizeet nervu sisteeemu, tad katraa tekstaa nebuus jaameklee uzbrauciens. iztulkoshu - taas bildes, kur informatiivi fiksets kaa modele kautkur savaa iedomaataa pozaa goraas, jau blogaa nekad iipashi netiek apspriestas, taas nogrimst pashas no sevis
Annirs, nuuu ... es esmu izbaudiijusi .... un viennoziimiigi saku, ka reti kura vinja bidle man patiik, ko redz internetaa, BET ..... kad apskatijos vinja graamatu ....... AAAAA .... uuu ... UHHH!!!!! BET - tas kaa vinjsh reaali stradaa ar modeleem - ir ir un veelreiz - IR jaaredz|!! (neesmu nekada jaunaa un bixees nechuraaju, bet saku - ka jaredz!!)da ko man tevi parliecinaat - dziivo vien ar savu nostaaju!!!! neredzot, neizbaudot - mieriigi var kritizeet!!!!
Annirs, nu mana paarraskstiishanaas jau blogaa iegaajusi kaa ... khm khm ))) ja kaadu vardu nesaproti - samaini tachu burtinjus vietaam ;_) Man laikam labaa puslode nedradzueejas ar kreiso ;-((((
SL - a kas Tev traucee abriinot? apbriina ir dzilji intiims process, paarsvaraa intraverts. Nepatika nav intiima, jo vulgaarais nevar buut intiims, liidz ar to daudz kolektiivaaka un skaljaaka... ps. Tev kaads rublis atlec no vinja par kaisliigu aizstaaveeshanu? a man atlec - virtuaalji dveeseles rublji par noliegshanu, jo uzskatu, ka tas nav pareizi, visa taa miesas industrija nav pareiza attieciibaa pret cilveeka dveeseli un garu. aamen.
pirmo reizi vairaaku gadu garumaa dzirdu kaut ko no Tevis praatiigu.
Gudri - a meitenju daudzums ir raadiitaajs??? Kaa raadiitaajs? Paskaies kaadus adult job agjentuuru datu baazes - miljoniem alkstoshu sievieshu - slavas, naudas, vieglas dziives, bembju un shampja. tuksha un notralinaata dziive
Annirs:te]pirmo reizi vairaaku gadu garumaa dzirdu kaut ko no Tevis praatiigu.
Tas labi, ka tik ļoti seko man. Portreti Nr.2
ar to starpiibu ka es visaam nesaku "cik smukinj" es taadu liriku piedraazhu Tev iipashi nesekoju, bet esmu ieveerojis, ka Tev nekad nav neviena laba vaarda pie dveeseles
Gudris:Annir vienaa gudraa grāmataa lasīju ka cilveeki noliedz to ko grib bet nevar(kaut kaadu iemeslu deelj)...es jau sen esmu pamaniijis ka Tev dikti gribas bet nevari :p
ar to starpiibu ka es visaam nesaku "cik smukinj" es taadu liriku piedraazhu Tev iipashi nesekoju, bet esmu ieveerojis, ka Tev nekad nav neviena laba vaarda pie dveeseles
ou, tiešām? Šī tēma tagad pāries par mani? Varbūt man pasacīt, ko es esmu ievērojusi sakarā ar Tevi? Es domāju, ka labāk nesāksim. Sēdi biksēs un iedomājies, ka manis nav
ai garlaicigi ar jums - ļurkājaties tik viens par otru pa bildēm tā ar nerunājot - vot i nav jābrīnās, ka fenomens slēpjas sabiedriskajās attiecībās un reproducēšanās fīlingā ne bildēs
Fenonems slepjas aiz banalas skaudibas... Ka tik tev albuma paradas bildes ar skaistam meitenem, tad uzreiz uzrodas annirveidigie un sak tev macit ka bildet un stastit pa makslu Es nerunaju par Arhipovu, bet pa Anniru...
kaut kaa juus jaucat skaistas meitenes /vulgaritaati / maakslu /skaudiibu... nez ko taa skaistaa SL nestaajas rindaa pie tiem, ai da bildes tik liidziigas ka ne atshkjirt
SL - paskaties ojaara vai agra bildes - kaa vinji paraada sievietes skaistumu un saliidzini ar to popkornu ko man gribi iebarot un vinju liidzskreejeeju
ritikoff:vot es ari domaju ko man var pastastit tads ka annirs kuram albuma visas bildes 90% viena modele...? sieva laikam, netaljauj citas tantes knipset ko?!
kaut vai to, ka nav forshi, ja kadraa aiz muguras tieshi ir huinja. bet to Tev savaa iedomaatajaa "briiviibaa" ka visas Tavas - vienkaarshi nesaprast - jo tas tak tik ahuuuni kruta - bildeet plikas beibes
Jā, viņu bildes man arī tīk Un (PAT) daudzkārtēji labus vārdus komentāros pie viņu bildēm esmu atstājusi.
Un nepārproti - es neko Tev necenšos iebarot. Es jau pašā sākumā teicu, ka tas ir mans pers. viedoklis. Esmu satikusi Arhipovu dzīvē (ne darbā), un kā cilvēks es neteiktu, ka man viņš simpatizē. Bet iespējams tas laiks bij pārāk mazs, lai viņu līdz galam izprastu. Iepazītu viņa īsto ES. Anyway, man nemaz nav tik būtiski viņu iepazīt. Man patīk atsevišķi viņa darbi un ar to pietiek. Patīk pamielot acis, thats all.
Man ir pilnīgi vienalga, kurš tur čurā karstu vai aukstu, kurš viņu nopeļ, kuram neitrāla attiesme un so on. Man viedoklis ir tāds. Un es NOTEIKTI to necenšos kādam iebarot. Ir tikai viena nianse - ja nepatīk, tad neesi tur kas tev sagādā neērtību dzīvē. (Tas tā vispārēji, ne kādam konkrēti)
Annirs, zini tev mazvertibas kompleksins un tas ari ir viss! Nevar but dusmigam uz visiem, zini un ja es tavai makslai neatstaju komentus ka tu, tas nenozime ka man nav ko teikt vai ka man no tevim kkads respekts butu! Es isteniba vairak cienu tadus ka Arhipovs, neka tadus ka tu un vel paris individi... Kuri runasanas pec, lai it ka sevi paradit gudraku gatavi piepljutit jebkuru postu ar savu verbalo caureju.... Briziem aizveries un padoma ar ko tu labak par parejem, bildetrajs ar n-to pieredzi, un kas, iznemot ka sievu laikam nevari ne ar vienu meiteni runat, jo savas sauras dzivites del vienkasri aizmirsi ka to darit!?! Nu un ka man kkas pec tavam doma nesanak, pec manam domam tu esi cilveks kas lai pieverst uzmanibu sev gatavs runat par visu, bet briziem vajag ari pienemt to ka kads aug atrak neka jus vecie pirdeli kuriem jaunatne neliek mieru ar skaistam meitenem bildes! Nu vai ta nav ta? Apnika skatities bildes kas paredzetas ka tu jau teici saurai auditorijai? Ok, bet zini, paskaties uz savam, kami tie vajadzigi? 10 cilvelkiem vecuma ap 50-60 gadiem, kas kko saprot no tavas makslas? Sac dzivot realitate, nevis sava maza valsti ar lielo zogu kuru tu uzcel, bus vieglak!
...VOLDEMORT-piekrītu........pašā sākumā diskusijai tika uzdots konkrēts jautājums......cilvēks vienkārši gribēja uzzināt no kolēģiem...iet vai neiet uz šiem kursiem...es arī uzdevu šo jautājumu sev ...un tad citiem fotogrāfiem-tiesa vēstulēs, jo sapratu, ka diskusiju ap A labāk šeit neuzsākt...viss izvērstos tieši tā, kā te lasām......
Nav nekāds fenomens. Ļoti skaidri nostādīts foto kursu bizness- ļoti liela "fotogrāfu" masa iet kursos pie viņa (ar pi*pi pa priekšu), jo cer ieraudzīt tos plikos čičus plenēros. Un varbūt pat iemācīties, kā pašiem tikt pie tādu bildēšanas vai tuvākas apskates caur objektīvu.
Parasti uz kursiem iet 60-80 % sieviešu, bet pie viņa 95% ir vīrieši.
Par pašiem kailfoto- bildējot tādos apjomos plikas tantes, pa starpai tiešām taču arī kādai labai bildei jāsanāk! Tomēr iedzīt tanti rudzos vai rapšos, uzlikt galvā lielu cepuri un palūgt, lai parāda sisjkas, lielu prasmi nevajag! Žanriski ļoti šauri, es teiktu tāds plikpupu dokumentālisms.
Fani? Viņa fanus šeit var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem. Vairums no viņiem par fotogrāfijas saturisko pusi neinteresējas vispār, viņus interesē tikai vizuālā puse meiteņu bildēs, kura iedarbojas uz to zemapziņas daļu, kas atbild par libido.
Pareizi Juri.Ja mani kāds iemācītu divus tauriņus mīlas dejā nofotogrāfēt,tad apdomātu par tādiem kursiem vai meistarklasi.Viss pārējais ir tikai slinkuma un nepacietības aizvietotājs par kuru prasa naudu,lieliski apzinoties,ka tiks atdarināti sižeti,jo domāt jau nemāca. Anna-Marija arī vairāk tendēta uz bagāto krievijas onkuļu libido un šnabja padzeršanu.
ekoists, nu to ko dara atbrauceeji pleneera (gan ne visi)... taa vinju dariishana .... dazhs pabs latviets arii nav bijis labaaks. BET - tur ir dazhaadas meistarklases, tur ir lekcijas, tur ir "Aukstaa dusha", peec kuras dazhs labs baidas vairs fotoaparaatu njemt rokaas utttt ....... Kad ta tu biji uz anna-maria?
Apmācībās katram savas prioritātes! Man interesanti būtu Razumovski un Titjaevu paklausīt. Interesanti ka viņiem meistaklases sanāk pat lētāk par Arhipova klasēm. Un pēc darbiem spriežot es teiktu ka Razumovska darbs ar modelēm pārspļauj Arhipovu 100x , Tijaeva tehniskais piegājiens 100x . Laikam sākumā tāpēc bij uzdots jautājums - kur tas fenomens kad ir krietni labāki meistari kas prasa tik pat vai pat mazāk par Arhipovu ? Paradox!? Nē! Ir pieprasījums - būs piedāvājums! Katrs izvēlās viņam piemērotāko.