forum.gif
Arhipova fenomens
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Arhipova fenomens
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.07.09 21:51
 citēt
Visiem sveiks! Te es.

Kautkur izlasiju ka šim kungam rīt ir planots seminars-meistarklase Rigā. Par autoru es daudzdaudz gadus atpakaļ esmu lasijis žurnalā foto&video. Vakar viņa persona un daiļrade mani ieintereseja un es ispetiju viņa sasniegumus.
Diezgan neordinārs cilvēks ;) Ambiciozs un nestandarts.
Vai man patīk vinja daiļrade? Drizāk nepatīk nevis patīk. Protams daži kadri ir ļoti smuki, bet tur es redzu vairāk ļoti skaistu kailu ķermeni - tapēc man tas viss likās skaists. Bet ja apstrageties no modeles es tur neesmu ieraudzījis nekādas dziļas idejas vai interesantus paņemienus vai nestandartu tehniku.
Bet ņemot verā ka galvenais ir tas, kādu iespaidu fotogrāfija kopumā atstaj uz skatītaja, daudz viņa bildes ir ļoti foršas - ja mākt atrast skaistu sieviete un estetiski nostavēt viņu provokativā pozā - tā arī ir māksla.
Man interesē vai man vienīgajam ir tāds viedoklis un iespaids? Jo palasot izskatās ka viņam te ir dadz fanu ;) ;) ;)
Publicēts: 10.07.09 22:03
 citēt
mani intersee redzeet jebkuru neordinaaru civleeku darbaaa .... no katra var smelties kaadu atzinju
Publicēts: 10.07.09 22:13
 citēt
Gudris tētim atkal māca kauties? :D :D
Publicēts: 10.07.09 22:20
 citēt
Gudris:

P.S. es Tev ar iesaku aiziet pie viņa uz meistarklasi...Tavi kailfoto vizuāli ir baigi smuki...bet ļoti pietrūkst seksīgums(rozīnīte) !!!

Piekritu ka daudz ko var no viņa pamacities bet manuprāt ta cena ir neadekvāti auksta. Es par meistarklasi pie Lashapela varētu samaksat jebkadu summu nedomajot ne par ko, bet Arhipvs prasa padaudz.

Pilnīgi taisnība par to ka man trūkst seksīguma bildēs - bet specifika ir tāda ka es fotografeju to ko klienti grib nevis ko es gribu - un ar to ir daudz niansu un sarežgijumu.
Publicēts: 10.07.09 22:28 labots
 citēt
nuuu - man pirmd-treshdien buus daargaaks pleneers par Arhipovu .... tepat Latvijaa;-)
Publicēts: 10.07.09 22:59
 citēt
pilniigs kraps tas arhipovs
Publicēts: 10.07.09 23:06
 citēt
zo:pilniigs kraps tas arhipovs

es to tik skaļi nepateicu, bet man arī ir tāda sajūta ;)
Publicēts: 10.07.09 23:09
 citēt
Gudris, tas ir anna-maria pleners .... 3 dienas - 250 ls;-) netalu no Salacgriivas (viens no lekltoriem buus kavabanga) ;-)
Publicēts: 10.07.09 23:21
 citēt
Gudris, tas ir to veerts.... :-)
Publicēts: 10.07.09 23:22
 citēt
Gribētos Sokolova šopingu;)
Publicēts: 10.07.09 23:29
 citēt
Cik zinu, tad diez vai var sarunāt.
Savus noslēpumus negrib atklāt ;)
Publicēts: 10.07.09 23:31
 citēt
alora:Gribētos Sokolova šopingu;)

kad būšu kruts un slavens ka Arhipovs tad ar taisīšu meistarklasi - bet pašlaik viss ko es zinu ir labi aprakstīts fotoshop helpā
Publicēts: 10.07.09 23:45
 citēt
Gudris:

kad būšu kruts un slavens ka Arhipovs tad ar taisīšu meistarklasi - bet pašlaik viss ko es zinu ir labi aprakstīts fotoshop helpā

nevaig jau buut tik kautriigam...Zavadskis jau sen kursus pasniedz ;)

flag emu v ruki
Publicēts: 10.07.09 23:47
 citēt
gudris ar mums kursus pasniedz... turklaat bezmaksas, nafig pie taa arhipova jaaiet...
es ar jau leenaam veezeejos kaadai kailsesijai, tik gaidu ka gudris modeles piesuutiis, a to visas man iet ar liikumu :(
Publicēts: 11.07.09 00:05
 citēt
čiu riu! es ar tiko no Jurmalas!

Yo!

visiem bučas! vasara !

varbut padalās visi kam ir ko padalīt par to kur vel kads kreps a?

čo? a?
Publicēts: 11.07.09 00:07
 citēt
taa Tava "muizhinja" ir juurmalaa?
Publicēts: 11.07.09 00:09
 citēt
wtf ''muizhinja''?
Publicēts: 11.07.09 00:10
 citēt
pats zini, to. kuru visu laiku reklamee
Publicēts: 11.07.09 00:11
 citēt
SOKOLOVS:
alora:Gribētos Sokolova šopingu;)

Kurš to noteiks? : )
Publicēts: 11.07.09 00:12
 citēt
tur jau taa lieta, ka tas krutums te taads pashnoteikts un pashreklameets. piilju diikja krutums
Publicēts: 11.07.09 00:15
 citēt
Annirs:pats zini, to. kuru visu laiku reklamee

diemžēl nav ne jausmas

nu po - eņīwei tēma ir par krepiem un ''Yo'' nenobīdamies
Publicēts: 11.07.09 00:16
 citēt
Kā jau Gudris minēja - viņš no modeles iztaisa, to ko viņš grib, nevis modele. Un cik daudz darba viņš ir ieguldījis -tas skatāms viņa bildēs.
Šķiet, ka pat no krokodīla viņš uztaisītu ģeniālu bildi.
Un lūk, to var nosaukt par kārtīgu fotogrāfa darbu.
Tik tā -mans pers. viedoklis.
Neuzņemos klausīt visādus ironizētājus.
Publicēts: 11.07.09 00:18
 citēt
iisto krutumu var notikt peec xxxx gadiem, kad autors jau miris ..... liidz tam viss ir ljooti subjektiivi
Publicēts: 11.07.09 00:21
 citēt
SL:Kā jau Gudris minēja - viņš no modeles iztaisa, to ko viņš grib, nevis modele. Un cik daudz darba viņš ir ieguldījis -tas skatāms viņa bildēs.
Šķiet, ka pat no krokodīla viņš uztaisītu ģeniālu bildi.
Un lūk, to var nosaukt par kārtīgu fotogrāfa darbu.
Tik tā -mans pers. viedoklis.
Neuzņemos klausīt visādus ironizētājus.

šis kungs nebildē, bet dokumentē modeles un veiksmīgākajos kadros nenodara viņām īpaši pāri - bildi viņš neveido - tikai nodod tālāk bildes informatīvo daļu - informatīvo daļu viņš papildina ar aksesuāriem - mocis, vecis, suns, platmale i.t.d.
Publicēts: 11.07.09 00:23
 citēt
dansiga:iisto krutumu var notikt peec xxxx gadiem, kad autors jau miris ..... liidz tam viss ir ljooti subjektiivi

bullshits

tas tautas aspekts - jebkurā jomā kolēgas krutumu atšķir tai pašā sekundē, kad uzmet aci bildei
Publicēts: 11.07.09 00:25
 citēt
Maris, par Arhipovu tu nupat pateici mulkjiibas - vinjsh nedokumentee nu nemaz - vinjsh ljooti daud stradaa ar modeli ....
Publicēts: 11.07.09 00:26
 citēt
SL:Kā jau Gudris minēja - viņš no modeles iztaisa, to ko viņš grib, nevis modele.
to otro gadiijumu mees vispaar neapsppriezham
Publicēts: 11.07.09 00:26
 citēt
dansiga:Maris, par Arhipovu tu nupat pateici mulkjiibas - vinjsh nedokumentee nu nemaz - vinjsh ljooti daud stradaa ar modeli ....
aga - kaa galdnieks ar cirvi
Publicēts: 11.07.09 00:29
 citēt
Annirs, tu esi bijis? es piedaliijies? esi izbaudiijis to!?!??!
Publicēts: 11.07.09 00:32
 citēt
videofilmu redzeeju. no taa visa naak taads shkjebiigs "intelekts"
bet nu redz, dazhi vecie un jaunie churaa karstu... nauda ripo... laikam jaaienjem nostaaja ka po...
Publicēts: 11.07.09 00:33
 citēt
dansiga:Maris, par Arhipovu tu nupat pateici mulkjiibas - vinjsh nedokumentee nu nemaz - vinjsh ljooti daud stradaa ar modeli ....

Varbūt, pateica,... jo bij jāraksta- "dokumentē savas izdarības ap modeli".
Publicēts: 11.07.09 00:35
 citēt
Annirs, nuuu ... es esmu izbaudiijusi .... un viennoziimiigi saku, ka reti kura vinja bidle man patiik, ko redz internetaa, BET ..... kad apskatijos vinja graamatu ....... AAAAA .... uuu ... UHHH!!!!! BET - tas kaa vinjsh reaali stradaa ar modeleem - ir ir un veelreiz - IR jaaredz|!! (neesmu nekada jaunaa un bixees nechuraaju, bet saku - ka jaredz!!)da ko man tevi parliecinaat - dziivo vien ar savu nostaaju!!!! neredzot, neizbaudot - mieriigi var kritizeet!!!!
Publicēts: 11.07.09 00:37
 citēt
Annirs:
SL:Kā jau Gudris minēja - viņš no modeles iztaisa, to ko viņš grib, nevis modele.
to otro gadiijumu mees vispaar neapsppriezham

Ļauj man apspriest ko es vēlos.
Publicēts: 11.07.09 00:38
 citēt

einuei - kur ta to var redzet?

reku augstak ir divas sausi informativas bildes - /kundze lec/ un /kundze zeme ar suni/ - tad parādi kādu veidoto bildi
Publicēts: 11.07.09 00:38
 citēt
nu Dansiga... daudzi saka - vajag aizbraukt uz Amsterdamu zaaali izbaidiit...

laikam nevajgag. saproti?
Publicēts: 11.07.09 00:40
 citēt
SL:
Annirs:uote] to otro gadiijumu mees vispaar neapsppriezham

Ļauj man apspriest ko es vēlos.
kundziit, vajag nostabilizeet nervu sisteeemu, tad katraa tekstaa nebuus jaameklee uzbrauciens.
iztulkoshu - taas bildes, kur informatiivi fiksets kaa modele kautkur savaa iedomaataa pozaa goraas, jau blogaa nekad iipashi netiek apspriestas, taas nogrimst pashas no sevis
Publicēts: 11.07.09 00:40
 citēt
Annirs, vari nedarii to , bet man ljooti nepatiik, kad tik kategorsiki spriezh par lietaam, ko pats nav izbaudiijis!!!!!

Maris, tu lasiiji ko raxtiiju par vinja bidlee Anniram!?!??! (nedusmini mani - pamodiisies lauva!!!!)
Publicēts: 11.07.09 00:41
 citēt
Tiešām Annir - nevajag.
Nebojā sev omu šeit esot un mēģinot pārliecināt tautu par pretējo.
Publicēts: 11.07.09 00:42
 citēt
Gudris:

laikam nevajgag. saproti?

Saprotu...bet tad nevaig pukstēt topikos kuros būtība neintresē :p
kaapeec neinteresee? es tik gaidu ka man modeles suutiisi, kazi izdodas man to Tavu guru paarsist, vai vismaz Tevi...
Publicēts: 11.07.09 00:42
 citēt
Annirs:
SL: Ļauj man apspriest ko es vēlos.
kundziit, vajag nostabilizeet nervu sisteeemu, tad katraa tekstaa nebuus jaameklee uzbrauciens.
iztulkoshu - taas bildes, kur informatiivi fiksets kaa modele kautkur savaa iedomaataa pozaa goraas, jau blogaa nekad iipashi netiek apspriestas, taas nogrimst pashas no sevis

Nākamreiz nerunā caur puķītēm.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >