Kautkur izlasiju ka šim kungam rīt ir planots seminars-meistarklase Rigā. Par autoru es daudzdaudz gadus atpakaļ esmu lasijis žurnalā foto&video. Vakar viņa persona un daiļrade mani ieintereseja un es ispetiju viņa sasniegumus. Diezgan neordinārs cilvēks Ambiciozs un nestandarts. Vai man patīk vinja daiļrade? Drizāk nepatīk nevis patīk. Protams daži kadri ir ļoti smuki, bet tur es redzu vairāk ļoti skaistu kailu ķermeni - tapēc man tas viss likās skaists. Bet ja apstrageties no modeles es tur neesmu ieraudzījis nekādas dziļas idejas vai interesantus paņemienus vai nestandartu tehniku. Bet ņemot verā ka galvenais ir tas, kādu iespaidu fotogrāfija kopumā atstaj uz skatītaja, daudz viņa bildes ir ļoti foršas - ja mākt atrast skaistu sieviete un estetiski nostavēt viņu provokativā pozā - tā arī ir māksla. Man interesē vai man vienīgajam ir tāds viedoklis un iespaids? Jo palasot izskatās ka viņam te ir dadz fanu
P.S. es Tev ar iesaku aiziet pie viņa uz meistarklasi...Tavi kailfoto vizuāli ir baigi smuki...bet ļoti pietrūkst seksīgums(rozīnīte) !!!
Piekritu ka daudz ko var no viņa pamacities bet manuprāt ta cena ir neadekvāti auksta. Es par meistarklasi pie Lashapela varētu samaksat jebkadu summu nedomajot ne par ko, bet Arhipvs prasa padaudz.
Pilnīgi taisnība par to ka man trūkst seksīguma bildēs - bet specifika ir tāda ka es fotografeju to ko klienti grib nevis ko es gribu - un ar to ir daudz niansu un sarežgijumu.
gudris ar mums kursus pasniedz... turklaat bezmaksas, nafig pie taa arhipova jaaiet... es ar jau leenaam veezeejos kaadai kailsesijai, tik gaidu ka gudris modeles piesuutiis, a to visas man iet ar liikumu
Kā jau Gudris minēja - viņš no modeles iztaisa, to ko viņš grib, nevis modele. Un cik daudz darba viņš ir ieguldījis -tas skatāms viņa bildēs. Šķiet, ka pat no krokodīla viņš uztaisītu ģeniālu bildi. Un lūk, to var nosaukt par kārtīgu fotogrāfa darbu. Tik tā -mans pers. viedoklis. Neuzņemos klausīt visādus ironizētājus.
SL:Kā jau Gudris minēja - viņš no modeles iztaisa, to ko viņš grib, nevis modele. Un cik daudz darba viņš ir ieguldījis -tas skatāms viņa bildēs. Šķiet, ka pat no krokodīla viņš uztaisītu ģeniālu bildi. Un lūk, to var nosaukt par kārtīgu fotogrāfa darbu. Tik tā -mans pers. viedoklis. Neuzņemos klausīt visādus ironizētājus.
šis kungs nebildē, bet dokumentē modeles un veiksmīgākajos kadros nenodara viņām īpaši pāri - bildi viņš neveido - tikai nodod tālāk bildes informatīvo daļu - informatīvo daļu viņš papildina ar aksesuāriem - mocis, vecis, suns, platmale i.t.d.
videofilmu redzeeju. no taa visa naak taads shkjebiigs "intelekts" bet nu redz, dazhi vecie un jaunie churaa karstu... nauda ripo... laikam jaaienjem nostaaja ka po...
Annirs, nuuu ... es esmu izbaudiijusi .... un viennoziimiigi saku, ka reti kura vinja bidle man patiik, ko redz internetaa, BET ..... kad apskatijos vinja graamatu ....... AAAAA .... uuu ... UHHH!!!!! BET - tas kaa vinjsh reaali stradaa ar modeleem - ir ir un veelreiz - IR jaaredz|!! (neesmu nekada jaunaa un bixees nechuraaju, bet saku - ka jaredz!!)da ko man tevi parliecinaat - dziivo vien ar savu nostaaju!!!! neredzot, neizbaudot - mieriigi var kritizeet!!!!
Annirs:uote] to otro gadiijumu mees vispaar neapsppriezham
Ļauj man apspriest ko es vēlos.
kundziit, vajag nostabilizeet nervu sisteeemu, tad katraa tekstaa nebuus jaameklee uzbrauciens. iztulkoshu - taas bildes, kur informatiivi fiksets kaa modele kautkur savaa iedomaataa pozaa goraas, jau blogaa nekad iipashi netiek apspriestas, taas nogrimst pashas no sevis
kundziit, vajag nostabilizeet nervu sisteeemu, tad katraa tekstaa nebuus jaameklee uzbrauciens. iztulkoshu - taas bildes, kur informatiivi fiksets kaa modele kautkur savaa iedomaataa pozaa goraas, jau blogaa nekad iipashi netiek apspriestas, taas nogrimst pashas no sevis