forum.gif
Arhipova fenomens
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Arhipova fenomens
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.07.09 10:01
 citēt
aitinaa:Gudris- par A. Eglīti nekad neesi dzirdejis?
Andru Eglīšu daudz.
Publicēts: 12.07.09 10:45
 citēt
liela nozīme meiteņu fotografēšanā ir spectērpam, ar ceļu un elkoņu sargiem, un Arhipovam tāds ir. spectērps atstāj nopietna fotogrāfa iespaidu arī uz modelēm, tās vieglāk iekustināt. ja iegādājās spectērpu, var ieekonomēt uz stobru iegādi.
Publicēts: 12.07.09 11:39
 citēt
Paskatījos šīs diskusijas ierosinātāja bildes- manuprāta pie Arhipova nav ko darīt, it īpaši ja par to ir jāmaksā. Te jau viss ir:):) protams kādu jaunu niansi vienmēr var uzzināt- bet pat vai vajag
Publicēts: 12.07.09 11:48
 citēt
spirit:Arhipovs. kā cilvēks vnk besī ārā. vismaz kamēr viņš pats mani nepārliecināja par pretējo. vienīgā mūsu tikšanās atstāja iespaidu un velmi viņu kastrēt.
darbi. gaļa. tukša gaļa. ja sievietes vietā noliek baļķi bilde ir -10.
kā strādā ar modelēm nezinu. bet uz tām viņa tūkstots bildēm varētu kļūt oriģinālāks.
par meistarklasi nemaksātu ne santīma un pat pa brīvu vēl padomātu vai iet.
viedolklis ir ļoti subjektīvs un to nevienam neuzpiežu. man gan liekas, ka lielāka māksla atklāt modeli kāda tā ir, nevis lipināt plastelīnu. un ne glamūrs nē, es domāju tos foršos dvēseļu portretus, kad runā acis, bet bez aksesuāriem - veciem cilvēkiem, bērniem uc simbolisma, lūk tā ir māksla, vismaz tas, ko es gribētu. Arhipovs var iet pagulēt, manās acīs viņa darbiem un viņa darbam nekad nebūs vērtības. bildes neuzrunā, neviena, dažas pat liek saviebties. vsje peace.

Jūtu tevī akumulētu latentu seksuālu agresiju. Negribētu trāpīties pa rokai...:)
Publicēts: 12.07.09 12:02
 citēt
gudri - a tu vari atshkjirt digitaalu bildi no analogas?
Publicēts: 12.07.09 12:07
 citēt
NegatIv, pats galvenais ir iegādāties spenzūru! :D
Publicēts: 12.07.09 12:09
 citēt
spirit - zhetons
Publicēts: 12.07.09 12:13
 citēt
Annir, tieshaam saac apnikt. nekaa personiiga, bet tak nu beid kaa taads tiinis... ;)
Publicēts: 12.07.09 14:43
 citēt
Oho - karsta diskusija :)
Man nepatīk tas kādas redzu sievietes Arhipova bildēs - kaut kā dikti vienkāršota to sūtība. Man tāds stils nepatīk. Acīmredzot, neesmu izaudzis līdz šim līmenim. Bet dikti cenšos. ;)
Piemēram, aipeija bija uz tām mācībām un jāsaka godīgi - Līgas bildes ir LABĀKAS, nekā paša meistarklases skolotāja :)
Bet visādi citādi - visu cieņu - fenomens :D :D :D
Mani pašu vairāk interesē Haiduka fenomens - pirmkārt pašu cilvēks un vispār pietiks cepties :)
Publicēts: 12.07.09 17:27
 citēt
ZG:Oho - karsta diskusija :)
Man nepatīk tas kādas redzu sievietes Arhipova bildēs - kaut kā dikti vienkāršota to sūtība. Man tāds stils nepatīk. Acīmredzot, neesmu izaudzis līdz šim līmenim. Bet dikti cenšos. ;)
Piemēram, aipeija bija uz tām mācībām un jāsaka godīgi - Līgas bildes ir LABĀKAS, nekā paša meistarklases skolotāja :)
Bet visādi citādi - visu cieņu - fenomens :D :D :D
Mani pašu vairāk interesē Haiduka fenomens - pirmkārt pašu cilvēks un vispār pietiks cepties :)
skaidrs - vajadziigs jauns topiks - Haiuka fenomens
Publicēts: 12.07.09 17:44
 citēt
Nu tad jau drīzāk Annirsa fenomens - daudz gudri runā, visu zin, visu prot... bet iznākums kaut kāds paškidrs pagaidām... ;
Publicēts: 12.07.09 17:58
 citēt
Alloxa:Nu tad jau drīzāk Annirsa fenomens - daudz gudri runā, visu zin, visu prot... bet iznākums kaut kāds paškidrs pagaidām... ;
Alloxa - ne Tev veerteet iznaakumu. Es vismaz aizstaavu kaut kaadas moraalas poziicijas. Tu - tikai reflektee...
ps. es jau domaaju ka esi nomiris tur mezhos... pietruuka Tevis
Publicēts: 12.07.09 20:14 labots
 citēt
Annirs: Es vismaz aizstaavu kaut kaadas moraalas poziicijas.

arī krustneši sen sen atpakaļ Latviju izkāva augstāku mērķu vārdā
Publicēts: 12.07.09 20:49
 citēt
bliezis:
Annirs: Es vismaz aizstaavu kaut kaadas moraalas poziicijas.

arī krustneši sen sen atpakaļ Latviju izkāva augstāku mērķu vārdā
miits
Publicēts: 12.07.09 21:06
 citēt
silrak, tu arii taishaaa bazuunee puut ..... ja kas - daudzas modeles ir LATVIETES ;-pppp

nu sajuusminos es par bloga komenteetajajiem karteejo reizi, kas runaa hvz ko, Arhipovu dziivee neredzeejushi .... ek juus .... Man Juus nesaprast... bet tas laikam aiz to, ka manii ri ljooti maz latviehsu asinju .... Es priecaajos par katru cilveeku, kursh akut ko censhaas un dara
Publicēts: 12.07.09 21:18
 citēt
dansiga: runaa hvz ko, Arhipovu dziivee neredzeejushi ....

Vispār topiks ir par BILDĒM, nevis pašu onkuli ja kas...tomēr ticu, ka dzīvē skaists, stalts, gudrs un iznesīgs kā princis, un tev droši vien patīk!
Publicēts: 12.07.09 21:39
 citēt
Portreti, man vinjsh kaa cilveeks pat LJOTI nepatiik!
Publicēts: 12.07.09 21:44
 citēt
Maz ko zinu par viņu, bet šai topikā viņš ir topā :D
Publicēts: 12.07.09 22:16
 citēt
Gudris:Vienu zinu točna...katram kurš bildē vai grib bildēt modeles...Arkhipovs ir ļoti iesakāms skolotājs un aiziet uz viņa meistarklasi par skādi nenāks un ieguldītie līdzekļi atmaksāsies ar uzviju !
tad kāpēc nav rezultātu
Publicēts: 12.07.09 22:24
 citēt
Gudris:Vienu zinu točna...katram kurš bildē vai grib bildēt modeles...Arkhipovs ir ļoti iesakāms skolotājs un aiziet uz viņa meistarklasi par skādi nenāks un ieguldītie līdzekļi atmaksāsies ar uzviju !

Kā izpaudīsies tā "uzvija"? Ka meičas ieteiks plikpupu meistaru arī citām virinātiesgribētājām? Un tad nāks citi pupi...pupi...pupi...rudzu laukā!:) Un cepures!!!
Publicēts: 12.07.09 22:34
 citēt
Gudri, Mono utt. - par LV slavenībām un tieši par photodom.com - īstā vieta ar kuru salīdzināt :)
Latviešiem un krieviem ir dažādas mentalitātes - tas attiecas arī uz foto (stili, krāsas, tie paši cilvēku skaistuma etaloni) - iespējams, ka tāpēc tava AMAZONE tur nerullēja :(
Pamēģini ielikt kādā mājas lapā .... nu piem. Vācijā, Lietuvā hoķ Turcijā - kur nedaudz savādāka uztvere. Photodomā es arī nepatiku :( Turkiem un fričiem gan iet pie sirds manas bildes :D
Publicēts: 12.07.09 23:08
 citēt
silrak, man nav ne maazaakaas veelmes paluuret uz plikaam meichaam ... tu tiehsaam to nevari saprast!!??!?! UN.... gala rezultaats nav processss ..... . MANI intersee tieshi processs, no kura daudz ko var guut , peec tam veidojot pavisam savadaakas bildes ..... Un tas ko vinjsh liek inetaa - veel ne tuvu nav tas, kas vinjam ir ( to jau raxtiiju) .... U Nveelreiz saku - es neaizstaavu vinju .. .bet laikam gan sevi - kaapeec man tomeer ir interesanti paskatiities kaa vinjsh straadaa, tai pashaa laikaa muukot prom, ja vinjsh sesijas laikaa tuvojas man un meegjina runat tieshi ar mani....
Publicēts: 12.07.09 23:14
 citēt
Dan, varbuut vinsh grib sarunaat Tevi par modeli? :D
Publicēts: 12.07.09 23:17
 citēt
Annirs, kaapec taa domaa? aaa - nee nee .. vinjam patiik procesa laikaa runaat ar kaadu konkreti, skatoties aciis .... es to taa biju domajausi .... ta vinjsh man pieveershas, ta citam ...
Publicēts: 12.07.09 23:22
 citēt
ashito neredzeeji beigas :D ???
Publicēts: 12.07.09 23:29
 citēt
voina huinja, glavnoje manjovri.
Publicēts: 12.07.09 23:30
 citēt
annirs, heh ..... a "shito" meedz but dazhadas noziimes;-ppp;-))))

silrak, ja runaajam par kavabangu - maza atshkjiriba no arhipova ... tikai par vinju nez kaapec necepas
Publicēts: 12.07.09 23:54
 citēt
varbūt šis mākslinieks ir tuvredzīgs un tāpē jāņem tauste talkā?
Publicēts: 13.07.09 03:09
 citēt
lasīju , lasīju, piekusu ....
var patikt vai nepatik, tas viena lieta ..... cita lieta ir tas vai tu savu bildi vari pārdot .... nu redz te nonākam pie tā, ka Arhipovs ir viens no 100 pasaulē pirktākajiem kailfoto māksliniekiem ....
un jāskolojas pie pēc iespējas vairākiem skolotājiem, lai varētu atrast savu neatkārtojamo stilu ....
arī lasīt mēs sākam ar Ābeci un tik pēc tam mums aiziet Šekspīrs, Dante vai Hemingvejs .....
tā kā arī sveša cilvēka (Arhipova) nostādītas modeles ir vērts nofotogrāfēt, tādā ceļā mācoties vismaz kaut ko .... :)
Publicēts: 13.07.09 11:22
 citēt
Gudris:Karlisk domaaji shito ? :D

Hmm, esmu atpalicis no dzīves un nezinu pat kas ir Kavabanga :D
BET ja viņš savā saitā liek šit(ādas) bildes - tad vai nu:
1- Apskauž Arhipovu un grib tam atspēlēties to šādi parādot
2- Puisim (Kavabangam) ar gaumi ir tā kā ir (meitenes ar šādām acīm it kā parasti jau ta ka nerāda citiem) :)

Bet paša Arhipova seja izteiksme ir interesanta, psihes speciālistiem būtu ko sacīt :D :D :D
Labi. Man pietiek. Punkts. Peace!
Publicēts: 13.07.09 11:32 labots
 citēt
Nabaga Viesturs L. Tagad daži domās, ka viņam nav gaumes. :D

Publicēts: 13.07.09 11:36
 citēt
Kawabanga, viņš arī Viesturs Links... fotogrāfiem jau nu šo to par leģendām būtu bijis jādzird...
Iemesli šādu bilžu publikācijām gan var būt dažādi...
Publicēts: 13.07.09 11:40
 citēt
man nekādu īpašo domu par A kungu nav. Darbus esmu redzējis maz, tehniski kvalitatīvi, meičas smukas, bildes ar. Cits jautājums - vai šāds skaistums ir ģeniāls. Manuprāt ne. Kvalitatīva amatniecība, tā gribētos to saukt.
Publicēts: 13.07.09 12:04
 citēt
Re, kurš nav redzējis Kawabangu (nemāku ielikt bildi šeit):
www.deviantart.com...
Publicēts: 13.07.09 12:21
 citēt
Publicēts: 13.07.09 13:45
 citēt
Njā, liquify tūlis fotošopā onkam ļoti iet pie sirds, var redzēt!:) Nez, ko šamais sev vēl ir ar šopu palielinājis?
Publicēts: 13.07.09 14:22
 citēt
:D :D :D
Nē nu Viesturu LInku gan zinu - pat esmu dzīvē reālajā sazaticis :D
Nezināju ka viņš ir kavabanga :D
PS. Vienalga - pie kājas ko es domāju par A kungu,
bet šādu A kunga un modeles bildi es neliktu :D Dēļ meitenes briesmīgi skaistajām acīm :)
Publicēts: 13.07.09 15:18
 citēt
ZG::D :D :D
Nē nu Viesturu LInku gan zinu - pat esmu dzīvē reālajā sazaticis :D
Nezināju ka viņš ir kavabanga :D
PS. Vienalga - pie kājas ko es domāju par A kungu,
bet šādu A kunga un modeles bildi es neliktu :D Dēļ meitenes briesmīgi skaistajām acīm :)

patiesībā tā bilde ļoti izteiksmīgi runā. Tādu nelikt būtu grēks....
Publicēts: 16.07.09 16:10
 citēt
Nedomāju ka Arhipovs ir 100 pārdotāko fotogrāfu topā... Cik skatīju netā R.Vulim pat daudz vairāk izdotu un pārdotu fotoalbūmu nekā Arhipovam...

LV Arhipova fenomenu vairo daži viņa fanātiskie sekotāji, kā arī šādas diskusijas... Nez vai tas ir apdomāts PR triks?

Kas attiecas uz bildēm katram sava gaume. Un ja cilvēkiem viņš patīk utt lai tak brauc uz plenēriem utt. Tik nevajag uzbāzties pārējai foto sabiedrībai ar "mesijas" atrašanu. :)
Publicēts: 16.07.09 16:28
 citēt
ja pierakstaas uz kursiem pie lielaa fotograafa, tad var arii modeles kaartot, un vai par to jaamaksaa atsevishkji.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: