forum.gif
Arhipova fenomens
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Arhipova fenomens
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.07.09 16:13 labots
 citēt
Oskarz:Varbūt tiešām paaudžu konflikts?

apšaubu un ceru, ka, piemēram, Gudris nepārstāv visu savu paaudzi...
Publicēts: 17.07.09 16:14
 citēt
haralds:paldies!, kā mediķis mediķim - psihogenā impotence saucas - ka no bildes dabon, saprotama lieta, rets gadījums!

droši vien atkarīgs no apskatīto bilžu daudzuma :)
Publicēts: 17.07.09 16:36 labots
 citēt
Oskarz:Varbūt tiešām paaudžu konflikts?
kas par glupībām, tāda paaudžu konflikta nav. konflikts ir starp tiem, kuri ar savām smadzenēm domā un tiem, kuri nedomā. nu, tā kā ir gan jaunības plānprātība, gan vecuma plānprātība, (daudziem pirmā nav beigusies, kā otrā jau klāt - tādā gadījumā summējas!:)) un jaunības plānprātība jaunībā, bet vecuma plānprātība uz vecuma galu, tad saliekās, ka konflikts itin kā starp paaudzēm.
daiga35:droši vien atkarīgs no apskatīto bilžu daudzuma :)
jādomā gan!
Publicēts: 17.07.09 17:02
 citēt
lielais fotograafs dabū meitenes, un sakaarto, mazie fotograafi samaksaa un bildee, tas arii viss fenomens................bizness, mazajiem fotograafiem spravka[ mutiska ], ka bijis pie lielaa, un bildes, pie kaadaam nekad netiktu, jo nav beibes ko bildeet. veel liels fotograafs ir Haiduks, kurjsh fotografee cjuraajoshjas beibes sniegaa, un Gudris driiz buus guruu savaa sfeeraa - kjermenis + pooza + zibspuldzes = tukshjums
Publicēts: 17.07.09 17:09
 citēt
gneza:lielais fotograafs dabū meitenes, un sakaarto, mazie fotograafi samaksaa un bildee, tas arii viss fenomens................bizness, mazajiem fotograafiem spravka[ mutiska ], ka bijis pie lielaa, un bildes, pie kaadaam nekad netiktu, jo nav beibes ko bildeet. veel liels fotograafs ir Haiduks, kurjsh fotografee cjuraajoshjas beibes sniegaa, un Gudris driiz buus guruu savaa sfeeraa - kjermenis + pooza + zibspuldzes = tukshjums
juutama saite uz nabu :D
Publicēts: 17.07.09 23:27
 citēt
ienaaca dabasskatu fotograafs GNEZA un pateica .......
lasu un smiinu par shito visu njemshanos ..... runaa un cepaas tie, kas nav bijushi. Lai jums labas izklaides;-pppp;-)
Publicēts: 18.07.09 01:56
 citēt
haralds:
Gudris: ... tipiņi kas māk tikai dirst ... !!!
eto uže najezd - es protu arī mīzt, spricēt pakaļā un slēpot!
Gudris: ... P.S. Lunis kad ieliksi vismaz vienu bildi kur visiem žoklis atkārsies ...
kā mediķis mediķim - ka tik kāds neiliek tādu bildi, ka kas cits atkarās! (vieglākos gadījumos parādība atgriezeniska!):)

Lasīju es te visu, galvu saķēris, bet pēc šiem haralda tekstiem nosmējos līdz asarām...

Par Archipovu, apskatīju viņa bildes... godīgi sakot fenomenu tā arī nesaskatīju. Gan jau vienkārši es no tā neko nesaprotu,.. Man domāt, ka Archipovs paņēma tautu ne ar bilžu ģenialitāti, bet drīzāk ar savu "русскую душу" un ar tikai krieviem raksturīgo attieksmi pret lietām...

Tomēt man ir prieks, ka dansiga dodas uz to pasākumu. Gan jau mēs pēcāk varēsim novērtēt šā pasākuma rezultātus skatot izmaiņas dansigas darbos. Un tas arī paspriedīsim vai 250 Ls izmesti vējā...
Publicēts: 18.07.09 01:58
 citēt
Gabiz, es pie Arhipova jau biju agraak. 250 ls es maxaaju pilniigi par citu pasaakumu .....
Publicēts: 18.07.09 10:36
 citēt
jā, nu neviens, izmetis 250Ls, neatzīsies, ka nebija vērts. cik es te tā esmu ievācis ziņas, tad mistiskais gneza, kurš jau forumā ir pazīmējies, varētu būt daudziem, arī dansigai, diezgan labi pazīstams, un viņš nu galīgi nav dabas fotogrāfs........................
Publicēts: 18.07.09 11:39
 citēt
negativs, nu ko pieseejaaties shiem 250 ls?!!??!?! Tas ir pasaakums, kas katru gadu notiek un es JAU zinaaju uz ko es braucu un ko sagaidiishu. Ja pirmajaa reizee man taa summa kodaas, tad peec tam es nevienu mirkli vairs neshaubiijos.
Par gnezu - es nenodarbojos ar mineeshanu - ko es redzu autora galerijaa, to es redzu ....
Publicēts: 18.07.09 12:05
 citēt
ir jau viss kārtībā, katrs var apmeklēt un un bildēt ko un kā grib, arī izteikties, protams, saprāta robežās. interesanti, ko par autoru var spriest par galerijā ievietotajām bildēm, kāds tur ievieto, tjipa, savas mākslas kalngalus, pats lielās, un aizstāv līdz pēdējam, par tādiem var izdarīt kādus secinājumus, bet citi bildes ieliek piedalīšanās dēļ, nepievēršot ievietotajām bildēm īpašu vērību, bet tas nemazina viņu komentāru svaru, ja tie izteikti pa < ģelu >. ko Tu varēji spriest par Fotodurni kā fotogrāfu, pēc viņa galerijas bildēm, vai par Sundew..................
Publicēts: 18.07.09 12:10
 citēt
negativs, fotodournis un sundew komentee "po delu".... man abu vinju komentaari vienmeer ir patikushies un lielaakoties esmu piekritusi tiem. Bet es veelreiz atkaartoshos - man rodas zinaams viedoklis par cilveekiem, kas, pashi nekad nav redzeejushi reaali dziivee, nav piedaliijushies procesaa - kapitaali kaut ko noliidzina liidz ar zemi ....
Publicēts: 18.07.09 12:28 labots
 citēt
manuprāt, lielākā daļa tomēr izteicās par bildēm, ko redzējuši, nevis par procesu, kurā nav piedalījušies, un tas tomēr liekas diezgan loģiski, ka cilvēks nemaksās naudu, lai piedalītos pasākumā, ko vada kāds, kura redzētie darbi nesaista...
Publicēts: 18.07.09 12:35
 citēt
par bildeem, ko vinjsh liek internetaa, arii jau izteicos un par vinja gaumi. Bet visss - jau sen esmu apsoliijusies neliist shitajaa ciininjaa ar veejdzirnavaam, bet ik pa briidim noraujos .... Tie, kas pie vinja nav bijushi, nav redzeejushi, nav izbaudiijushi ... lai tachu ari paliek pie taa!!!!! MAN no taa sliktaak nepaliek ;-)
Publicēts: 18.07.09 12:37
 citēt
dansiga, relax ;)
Publicēts: 18.07.09 12:39
 citēt
daiga35:manuprāt, lielākā daļa tomēr izteicās par bildēm, ko redzējuši, nevis par procesu, kurā nav piedalījušies, un tas tomēr liekas diezgan loģiski, ka cilvēks nemaksās naudu, lai piedalītos pasākumā, ko vada kāds, kura redzētie darbi nesaista...
tā apmēram varētu būt. mani reizēm besī māxlinieku atcirtieni, domāts vispārīgi, ne reti gadās lasīt komentāros, gan forumā, gan zem kritikai izliktām bildēm - tu jau nefotografē cilvēkus.............., ko tu saproti.............. kā Tev dansiga patika Linkman komentārs zem Tavas bildes, ar meiteni ūdensrozēs?...... viņš taču fotografē ainavas
Publicēts: 18.07.09 12:40
 citēt
daiga, a es to arii daru - pa briidim iemetot te skatu :-)
Publicēts: 18.07.09 12:44
 citēt
negativs, var dazhaadi tos komentaarus uzrakstiit! Linkmana komentaru bija intesanti lasiit - daud zkur es nepiekritu, bet izlasiiju ar intersei!
Un par gnezas komentaaru es iekritu azartaa atkal atbildeet par textu:

"lielais fotograafs dabū meitenes, un sakaarto, mazie fotograafi samaksaa un bildee, tas arii viss fenomens................bizness, mazajiem fotograafiem spravka[ mutiska ], ka bijis pie lielaa, un bildes, pie kaadaam nekad netiktu, jo nav beibes ko bildeet"

Nu kaadas mulkjiibas!!! Vinja sesijaas es ljoti maz fotografeju, es vairaak klausos un skatos (1). Da kaadas probleemas dabuut beibes fotografeet!?!??!!? Man vismaz taadu nav (2).
Publicēts: 18.07.09 16:05
 citēt
Sveeiki lielā fotoblog lielā tauta!
Guļu Stradiņos un gaidu sava motorīša operāciju, kura notiks pēc pāris dienām. Šodien man atnesa BiFri, un iegāju fotoblogā.
Lasu foruma tēma- Arhipova fenoments, un uzreiz ar sevi noslēdzu derības, ka Annirs mani nebūs aizmirsis pieminēt... un ir arī... pat divas reizes liekās - PALDIES Annir, ka atceries. (kad cilvēku apskauž , viņu parasti noliek :)
...Brrr , visvairāk mani pārsteidza gneza izveicība, tikko es <<<kurjsh fotografee cjuraajoshjas beibes sniegaa,>>> t''a šis klāt čurriņas bildēt... MAN KAUNS PAR TEVI gneza.
BET!!! tas tā.
Es laikam būšu viens no tiem blogeriem, kurš visvairāk ir bijis kopa ar Vladimiru (ne reizi neesmu bijis viņa Masterklasē). Pat uz slimnīcu viņš man piezvana un pajautā ,kā klājās. Es esmu redzējis, kāds viņš bijā , kad dzēra... esmu redzējis viņu periodā, kad atmeta, un esmu tagad bieži bijis kopā ar Arhipovu nedzērāju!!! Vispareizāk, kā cilvēks no malas, par viņu raksta SL. Arhipovs strādā!!! vietā kur citi ir bezspēcīgi viņš spēj radit foto. Jā, viņa maniere, stils... katra gaume patikt, vai nepatikt, bet viņš dzīvo no FOTO un fotogrāfē to, ko pērk, un pēc kā ir pieprasījums.
Gadījums no kopizbraukuma.
Bija piesnidzis mežš, saule laidās lejā, sākās vējš... viņs pa mežu klejoja vairāk par stundu un bilbēja priekam... un meitenes mašīnā garlaikojās. Bildi,kur viņš brien pa mežu un bildē, var paskatīt tajā lapā, kur manas <<< cjuraajoshjas beibes sniegaa,>>> gneza (c) redzamas www.photodom.com...

:):):)
tagad kadu ilgu laiku nebūšu, tā kā varat liet man virsū visu žulti, darvu, mēslus (un atkal es ar sevi slēdzu derības, būs 5 gab tādi)
Publicēts: 18.07.09 16:14
 citēt
Apstījos Haiduka linku. Redz, ko Voloģa modelēm liek darīt! Jaunākās vēsmas, tā teikt...
Publicēts: 18.07.09 16:16
 citēt
Tā modeļu lezbošanās tēma jau man ar ir tuva...
Publicēts: 18.07.09 19:40
 citēt
kad cilvēku apskauž , viņu parasti noliek
Publicēts: 18.07.09 20:04
 citēt
ai,,,,,,,,,,,,,,, Haiduk ar Tevi, pilnīgi ar Tevi:)
Publicēts: 18.07.09 20:49
 citēt
Haiduk, veiksmi!
Publicēts: 18.07.09 21:06
 citēt
Vienīgais plenēra žēl!!!
Šogad jābuut grandiozam, Shadows pat elefantu gaļu pasūtījis esot :)
Publicēts: 18.07.09 22:07
 citēt
haiduks, njaa - dzirdeeju par tevi ..... turu iikshkjus, lai vis sbuutu ok....
Publicēts: 20.07.09 12:09
 citēt
Cilvēki ir dažādi. Vieni meklē klinti, kurai pieslieties, jo paši jūtas maziņi. Kad vējš pārstāj pūst, tie iznāk klajumā un, rādot uz klinti, saka: "Tas ir mans draugs un patvērums. Tā klints man ir viss." Bet klints nesaka neko, jo nav pat pamanījusi to viena cilvēka rosību tās pakājē. Tai cits skatpunkts un vajadzības.
Publicēts: 20.07.09 16:16 labots
 citēt
vai "Arhipova fenomens" kā saīsinājums no "Arhipova UN viņa BILŽU fenomens" vai vienkārši "Arhipova fenomens"? laikam jau fenomens, reiz tik biezā kārtā piespamots.
Haiduks:kad cilvēku apskauž , viņu parasti noliek
nezināju, ka ar mani tik ļauni. ka apskaužu, kaut personāli nepazīstos, ~ 5 miljardus pilsoņu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: