forum.gif
Labākā dslr kinokamera Panasonic GH1 + olympus objektīvi darbībā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Labākā dslr kinokamera Panasonic GH1 + olympus objektīvi darbībā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.07.09 16:57
 citēt
Portreti:
Maris:te]

oi tie veči sildās no lielākiem projektiem - šitais klips un arī tilta gaismošana bij pilnīgi tīri pasākumi

Grūti iedomāties, kādu apsvērumu dēļ tāda reklāma jārullē lokālajā televīzijā, starp Fairy un Pampers!
iemesls ir ljoti vienkaarshs - reklaamas laiks tiek paardots par baazes cenu un atlaide tiek atdotas kjepaas.
Publicēts: 16.07.09 11:02 labots
 citēt
Maris:
Portreti:e]

Naudiņu notīrīt, sadalīt.

oi tie veči sildās no lielākiem projektiem - šitais klips un arī tilta gaismošana bij pilnīgi tīri pasākumi

es domāju nafig šiem reklāma sabiedriskajā tv - to korporatīvo jau vajag - viņi tak regulāri brauc uz biezeņu saietiem savu transportu piedāvāt - tur prezentācijās ta arī rullē to klipu i pēctam rāda bezgalīgas tabulas ar kravu caurlaidību u.t.t. tāpēc jau klipā dominē prečinieki - ritīgi grūts uzdevums bij noturēt tik ilgi skatītāja uzmanību rādot prečiniekus :)

mana versija ir vienkāršāka. Viņiem ( lielajiem, svarīgajiem ) skatītāji tik bieži teica, ka klips labs, līdz gluži pašsaprotami izkristalizējās doma parādīt daili tautai ar'.
Tā kā klips tiešām ir labs, atlika sameklēt lētākos raidlaikus
Publicēts: 18.07.09 16:42
 citēt
Video no fočika vēl ilgi nebūs lietojams dēļ rolling shutter www.youtube.com...
Publicēts: 18.07.09 17:17
 citēt
Mja tiesjam tas LDZ ir superigas ATTĒLA kulturas paraugs , gan montazja gan kadri SMUKI :)
Publicēts: 18.07.09 17:20
 citēt
Gudris:puika aizmirsa ieslēgt attēla stabilizāciju :)

Es par attēla VIĻŅOŠANOS kratoties, ne jau par to, ka kratās!
Publicēts: 18.07.09 17:33
 citēt
Gudris:kas ir rolling shuter ?

Gūgle!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: