forum.gif
labākais printeris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / labākais printeris
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.09 11:27
 citēt
ta ka seit apgrozas loti daudz ap druku saistito cilveku, varbut ieteiksiet kadu loti kvalitativu printeri tiesi uz izdruku?
Interese druka uz kodoskopa plevem (melnbalta), lai butu iesp. maks. kvalitate - nav sviiku, nav burbulju, laba izkirspeja.
Iesp. kads konkrets brends izceljas?
Publicēts: 13.07.09 11:54
 citēt
Ja ir šādas kvalitātes prasības,tad varbūt uz imidžsetera varētu,tas gan ir atkarīgs no... .
Publicēts: 13.07.09 12:03
 citēt
imidžseter ? nesmu nekur tadu redzejis/zinajis, bet pec wiki izskatas, ka atrodams tikai ieks tipografijam.. man vajag majas - gribu uzzimet shemu/plati, izdrukat un izkodinat (tur vajadzigi loti sauri celini ar loti labu kvalitati)
Publicēts: 13.07.09 12:38
 citēt
A ko tālāk darīsi ar kodoskopa plēvēm? Ja taisīsi sietu, tad uz kaļkas var iegūt labāku rezultātu. Lazerpulveris labāk līp klāt un izgaismot arī var gana labi. Lai pulveris kļūtu vēl necaurspīdīgāks, to nedaudz nosmidzina ar matu laku. Vai arī tādu nelielu filmas gabalu vari pasūtīt gandrīz jebkurā mazākā tipogrāfijā. Lielās tipogrāfijas drukas formas taisa pa tiešo uz platēm.
Publicēts: 13.07.09 13:43
 citēt
Tavā gadījumā, labākais variants color lāzernieks monohroma režīmā (klāj biezu slāni, pulveris labi piecepas materiālam)... Mb lāzernieks, it sevišķi tagadējie ap 6ols izdruka uz plēves būs caurspīdīga, un lāzernieka pečka neuzceps tik labi pulveri uz plēves, birs nost. pats savā laikā strādāju tipenē, un ņēmos ar tehniskajām filmām, bet...cik apjautājos, tagad visi lielās repro/kontakt kameras sen likvidējuši., Kā jau Pterodaktils teica lielās tipenes pa taisno uz formas drukā, un mazās tipenes ar drucina uz plēvēm kaļkām. nu iepējams, kāds no vecajiem fotomāksliniekiem, kas ar izohēlijām ņēmies vel noglabājis kadu teh filmas gabalu:)
Publicēts: 13.07.09 13:49
 citēt
Ko var niekoties...
Uzzīmē kompī uz aizsūti uz Almiko, uztaisīs ātri un eleganti, Taviem eksperimetiem pietiks atliektiem galiem.
0,2 mm celiņš/atstarpe garantēti, ko vēl?
Publicēts: 13.07.09 15:33
 citēt
testiem tas ir pārāk dārgi... Almiko un citus es domāju. it īpaši ja nav ārliecināts, vai vispār kas strādās.
Color lazernieks laikam piķo daudz.

Jā, lētie/parastie m/b lāzernieki drukā `grey` modē, uz papira jau protams izskatās `full black`, bet ja spīdina cauri - pelēks.
Pamēģināju pat uz papira transparent škidrumu - tas pats vien ir... tāds pelēcīgs grauds - nav vienmērīgi pelēks/melns. Atkārtota izdruka protams nav iespējama dēļ nežēlīgām nobīdēm :(
Publicēts: 13.07.09 16:56
 citēt
Pterodaktils:A ko tālāk darīsi ar kodoskopa plēvēm? Ja taisīsi sietu ...
emulsija jāklāj uz tekstolīta, ja nevaig 100-iem un 1000-šiem plates, toties precīzas. par kaļku negribētu piekrist.
Publicēts: 13.07.09 17:28
 citēt
Mandalay:testiem tas ir pārāk dārgi... Almiko un citus es domāju. it īpaši ja nav ārliecināts, vai vispār kas strādās.

Jā, lētie/parastie m/b lāzernieki drukā `grey` modē, uz papira jau protams izskatās `full black`, bet ja spīdina cauri - pelēks.
Pamēģināju pat uz papira transparent škidrumu - tas pats vien ir... tāds pelēcīgs grauds - nav vienmērīgi pelēks/melns. Atkārtota izdruka protams nav iespējama dēļ nežēlīgām nobīdēm :(

Nez kur vēl var atrast un cik maksā uz imidžsettera izdrukāt kādu filmiņu, Tev tak lielas nevajag, platīte maziņa uz A4 kādām čuķ ne 4 platēm jāsaiet ka nograb, toties precīzi, kvalitatīvi un melns kā elle, kur vaig melnu
Publicēts: 13.07.09 19:12
 citēt
Aptuveni Ls 20 kvadrātdecimetrs trīsslāņu plate normālā amatieru kvalitātē ar visiem urbumiem, metalizāciju, maskām.
Kur vairs lētāk?
Ā. pie Tadeuša lētāk (Takora saucas)
Jāparedz blakus universāls lodlaukumiņu laukums iespējamajām korekcijām.
Un viss.
Cik izmaksās čkaris ar printeriem, plēvēm, kodināšanu... manuprāt daudz vairāk.
Publicēts: 13.07.09 20:28
 citēt
Brīdinu ! Naudas viltošana - baigais "sroks" ar konfiskāciju... :)
Publicēts: 13.07.09 21:12
 citēt
Tapēc jau savulaik piedāvāju izšņikāt ar ploteri - nekas nav jāgaismo - pielipini izploterēto līmplēvi un kodini. Ja nav baigā steiga - izdrukās arī filmas, piesviedīs kādā galā, ja nav speciāli tevis dēļ jādzen filma un jātīsta.
Publicēts: 13.07.09 21:15
 citēt
palaidniex:
Mandalay:testiem tas ir pārāk dārgi... Almiko un citus es domāju. it īpaši ja nav ārliecināts, vai vispār kas strādās.

Nez kur vēl var atrast un cik maksā uz imidžsettera izdrukāt kādu filmiņu, Tev tak lielas nevajag, platīte maziņa uz A4 kādām čuķ ne 4 platēm jāsaiet ka nograb, toties precīzi, kvalitatīvi un melns kā elle, kur vaig melnu

Man pirms pusgada piedāvāja 50x70 par Ls5,bet tas arī ir mazākais izmērs,kas bija pieejams.
Publicēts: 14.07.09 15:16
 citēt
mjā, testejos ar izrukam uz parstas a4 lapas un fotorezistu. it ka ok.

tagad skatos pie reizes fotoprinteri - ir letais epson r285. bet dazos interneta veikalos ir ari tads P50, kur vispar nekur nav atrodams, kas tas par zveru? salidzini.lv uzradas vienai puse p50, otrai pusei veikalu r285... moš tas ir tas pats?

kadas atsauksmes par leto galu Epsoniem? Man tas deres ari A4 platem zimejumus parnest.
Publicēts: 14.07.09 21:20
 citēt
"Tad es Tev varu piedāvāt priekš printera nepārtraukto tintes padeves sistēmu, un uz druku ietaupīsi līdz pat 80 % . Tikai izdomā kādu printeri ( es ieteiktu Epson, ja a4 tad r285) un tam tāda sistēma ar tintēm (6x100ml) maksā ap 50 Ls (35 Ls sistēma 15 Ls tintes), viena krāsa pa 100 ml, bet kārtridža ir tikai kaut kādi 30 ml. Tākā ir starpība."

Šādu vēstuli saņēmu pirms kāda laika. Ja intrese ir varu iedot kontaktus.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):