forum.gif
Vieta kur var ar auto piebraukt pie jūras un vismaz stundu bildēt bez problēmām ar zaļajiem ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Vieta kur var ar auto piebraukt pie jūras un vismaz stundu bildēt bez problēmām ar zaļajiem ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.09 16:16
 citēt
palaidniex, daudz kur pie jūras var piebrakt neizbraukājot kāpu zonu. Tā ka par šo lietu nevajadzētu satraukties. Cita lieta ir traucēšana citiem atpūsties, kas no mana viedokļa nav mazāk slikti. Tā praktiskā vajadzība piebraukt pie jūras ir diezgan minimāla.

Gudrim: re kur darītājs nevis runātājs. Vietējais zvejnieks tas noteikti nav. Apdzinu šo pa ceļam uz Kolku. Kaut kur bija atradis iebraukšanu pludmalē:

Vēl viens darītājs. Šis noteikti kāpas neizbraukāja, jo iela beidzas tieši pludmalē:

Nu un te ir kā nevajag darīt, pat ja ir "džips"
Publicēts: 13.07.09 16:18
 citēt
Ne nu ........ ,tapēc jau esam kur esam ,tas aizliegts,šitas aizliegts ,tikai ? kam tas ir aizliegts Augšām taču nē ,aizliegumu tikai darbojās parastiem ļautiņiem,patīk tas kādam vai nē! Domāju ka nevienmēr burts burtā jāpilda visi aizliegumi, saprāta robežās var arī pārkāpt !
Publicēts: 13.07.09 16:19 labots
 citēt
Gudris:Agumenti kāpēc nevar braukt gar jūras malu ??? ARGUMENTI Tev ir ???
Nu bļe... Likums ir likums - likumam nav vajadziigi argumenti! Tu stulbs esi??? Likumi ir valsts pamats. To masveida neieveeroshana grauj valsts pamatus. Tu man vari pateikt kaadi ir argumenti nezagt un neizvarot?
Publicēts: 13.07.09 16:20
 citēt
Annirs:
Gudris:Agumenti kāpēc nevar braukt gar jūras malu ??? ARGUMENTI Tev ir ???
Nu bļe... Likums ir likums - likumam nav vajadziigi argumenti! Tu stulbs esi??? Likumi ir valsts pamats. To masveida neieveeroshana grauj valsts pamatus. Tu man vari pateikt kaadi ir argumenti nezagt un neizvarot?

Bet Latvijā tak likumi attiecās tikai uz parasto tautu vai tad tā nav?
Publicēts: 13.07.09 16:22
 citēt
Gudris:Paldies ak34...izskatās būs jābrauc uz kolkas pusi...tur visnormālākās piebraukšanas iespējas izskatās....Annir kad izbraukšu došu tev ziņu lai vari mani saķert un piekaut :D
da nekaushu Tevi, bet uzsuutiishu Tev viirus peleekos vadmalas svaarkos peec pilnas programmas. Un zini, kas ir pats diivainaakais? Bez jebkaadiem sirdsapzinjas paarmetumiem! Tieshi tajaa galaa buushu shajaa viikendaa.
Publicēts: 13.07.09 16:22 labots
 citēt
Gudris:www.youtube.com... jums par prieku :D

Gudri,. brauc ar visu to bezjumta lamatu uz to vietu, kur tika šitais filmēc, varēsi sabildēt, uzfilmēt video, pludmalē vēl kārtīgi izfotogrāfēt to zaķi, norakt un pēcāk izrakt to dranduļetu, vēlreiz izfotografēt to zaķi utt...

Šeit tas nav atļauts!

Šeit tas ir likumpārkāpums, ja tas nav saskaņots!

Un es uzskatu, ka tas ir labi, ka tas ir likumpārkāpums un ka par to saņem sodu, citādi biezajos gados mums visa piekraste tiktu iznīcināta, jo katrs piektais bija uzkrājis lieku simtu un tāpēc uzskatīja ka ir nevis lietas ko aizliedz likums, bet ka tas ir vienkāršs paaugstinātas maksas pakalpojums, ko sniedz valsc...
Publicēts: 13.07.09 16:23
 citēt
NorciX:
Annirs:e]Nu bļe... Likums ir likums - likumam nav vajadziigi argumenti! Tu stulbs esi??? Likumi ir valsts pamats. To masveida neieveeroshana grauj valsts pamatus. Tu man vari pateikt kaadi ir argumenti nezagt un neizvarot?

Bet Latvijā tak likumi attiecās tikai uz parasto tautu vai tad tā nav?
jaa. Bet Tu zini kas dariitos juuras malaa ja cilveeki aktiivi neiestaatos pret to vai citu "dariitaaju"? Labi, daudzi izspruuk, bet nu pilniiga vareno visatljautiiba tomeer ne vienmeer iziet cauri.
Publicēts: 13.07.09 16:24
 citēt
Gudris:
Annirs:e]Nu bļe... Likums ir likums - likumam nav vajadziigi argumenti! Tu stulbs esi??? Likumi ir valsts pamats. To masveida neieveeroshana grauj valsts pamatus. Tu man vari pateikt kaadi ir argumenti nezagt un neizvarot?

Annir Tu esi debīls vai izliecies...visiem likumiem apakšā ir kaut kādi argumenti kāpēc tāds likums vispār pieņemts...bet ir arī izņēmumi un debīli likumi kurus vēlāk nākas atcelt jo saprot ka ir stulbi....tā kā tikko atcēla ES līko gurķu likumu :p

Gudrīt, šis kā reizi ir labs likums!
Nav ko ikkatrai mašīnai rādīies pludmalē! Nav un punkts!
Publicēts: 13.07.09 16:25
 citēt
Gudris:

Annir Tu esi debīls vai izliecies...visiem likumiem apakšā ir kaut kādi argumenti kāpēc tāds likums vispār pieņemts...bet ir arī izņēmumi un debīli likumi kurus vēlāk nākas atcelt jo saprot ka ir stulbi....tā kā tikko atcēla ES līko gurķu likumu :p
par liikajiem gurkjiem un kaapeec bija taads likums, es domaaju, Tev vaadzeetu padiskuteet ar bijusho zemkopiibas ministru.
Publicēts: 13.07.09 16:30 labots
 citēt
Nezinu, kā var tikt klāt, bet Bolderājas pludmalē manīju auto pēdas un bija arī saules zīmējuši. Droši vien bija pamanījušies apbraukt apkārt barjerai.

Kas attiecas par zaļajiem - emm, nu jāriskē kaut kā :D 5os no rīta varbūt ka šie nebūs.
Publicēts: 13.07.09 16:30
 citēt
Annir, īstenībā jau mums ir pārāk daudz dažādu aizliegumu. Laikam mantojums no PSRS. Daudz kur tas pamatojums ir no pirksta izzīsts. Un likuma esamība nebūt nenozīmē, ka tas ir jāievēro. Tā ka tos piesaukt kā pamatojumu nav īsti jēgas. Man ar zaļie pēdējā laikā dažas bildēšanas vietas ir padarījušas "legāli nepieejamas". Kaut kāda jēga jau tanī ir, bet nez kāpēc mūsu kaimiņi skandināvi, kurus daudziem patīk piesaukt, šādi nedara.

P.S. Gudra vietā vienkārši atrastu tukšu pludmali ar normālu piebraucamo ceļu (negribas tak jauno kabrio norakt smiltīs) un no rīta aizbrauktu sabildēt meiču. Piecos no rīta būs diezgan tukšs. Un netais'tu topiku internetā, jo legāli neviens neiedos saskaņojumu iebraukt pludmalē plikas meičas kabrioletā bildēšanai, Kāpēc publiski reklamēt savus planojamos likumpārkāpumus?
Publicēts: 13.07.09 16:32
 citēt
A meiteni ar kabrioletu nevar pierunāt uz smuku sesiju pie Latgales feinajiem ezeriem, ja viņai slapjumu vajag? :) vai viņa pasūtījusi tieši bildes pie jūras ar saulrieta gaismā mirdzošu kabrioletu uz sava fona? Grūti būs Latvijā atrast piebraucamu vietu, pat ar visu saskaņošanu, kur saule lec NO jūras (ja doma par agrā rīta bildēšanu, kamēr maz ļaužu) Bet, kad riet, uz 100 m ir vidēji 2 saulrieta vērotāji, vasaras sezonā jau nu noteikti, gar visu krasta līniju... Avārijas kontracepcija - bildes slēgtā pagalmā uz neitrāla fona, ko pēcāki noklonē no`. ja smiltis un ūdeni vajg` - Bolderājas karjers agrā rīta stundā. Smuki. I priedes apkārt kā pie jūrs :)
Publicēts: 13.07.09 16:35
 citēt
Piekrītu - ir daudzi likumi, kas ir diskutabli, bet aļaujot vienā vietā iebraukt/braukt pa pludmali daudzi uzskatīs par visatļautību un sāks braukt ne tikai pa smliltīm, bet pa kāām pa piejūra spļavām utt...
Pie mums cilvēki tādi, ka vajadzīgi šādi likumi.
Tas ir jautājums par iedzīvotāju kultūru...
Ja rietumos stāvi stūķī uz bāņa, pa pirmo joslu neviens nespraucās garām, pie mums - svēta lieta
TUr pat nav jāraksta likums, ka nedrīkst apbraukt sastrēgumu pa šo papildjoslu un visi stāv, jo pastāv likums - nedrīkst apsteigt pa labo pusu, pie mums pat likums, kas aizliedz braukt pa šo joslu dažiem nozīmē iespēju apsteigt citus palēninot sastrēgumā stāvošo kustības ātrumu...

Kamēr sabiedrība iemācīsies cienīt citus un to vides bagātību pēc šādiem likumiem diemžēl ir nepieciešamība...
Publicēts: 13.07.09 16:36
 citēt
a kas tas pa likumu ka ar auto nevar braukt pie juuras? ja ir celsh un nav kjiegjelja...???
Publicēts: 13.07.09 16:40 labots
 citēt
waldis:a kas tas pa likumu ka ar auto nevar braukt pie juuras? ja ir celsh un nav kjiegjelja...???

Ir likums par kāpu zonu, un likums aizliedz braukt arī pa neasfaltētu, negrantētu ceļu, ja tas atrodas kāpu zonā un nav attiecīgas atļaujas...
Publicēts: 13.07.09 16:43
 citēt
waldis:a kas tas pa likumu ka ar auto nevar braukt pie juuras? ja ir celsh un nav kjiegjelja...???
valdi - vienu taadu celju nosauc luudzu. likums - kaapu aizsargjoslas likums
 citēt
Atliek tikai viena iespēja - ''D'' dienas variants - desants no jūras puses no kādas baržas, bet, tikko blondīne, fogrāfs un kabrio ir krastā, tā nekavējoties atšaut visus, un miers.
 citēt
Gudris:es jau neteikšu kad kur un cikos ;) kabrio nr aizsmērēshu un neviens Annirs neko nepierādīs pēc tam ;)
nebaidies - Tevi nokjers fotografeeshanas briidii...
Publicēts: 13.07.09 16:46
 citēt
likumu prioritaati zini?
Publicēts: 13.07.09 16:49
 citēt
Gudris:36.pants punkts 6 aizliegts:

6) ar mehāniskajiem transportlīdzekļiem pārvietoties ārpus vispārējās lietošanas, uzņēmumu un māju ceļiem, pludmalē, meža un lauksaimniecības zemēs, ja tas nav saistīts ar šo teritoriju apsaimniekošanu vai uzraudzību;

Skat. pat pantu atradis, kas viņam pat bez kāpu aizsargjoslas aizsardzības likuma neļauj izpildīties...
Publicēts: 13.07.09 16:53
 citēt
nu kaapeec tik bargi - meegjinaas pavilkt zem apsimniekoshanas... :D :D :D
Publicēts: 13.07.09 16:54 labots
 citēt
Annirs:nu kaapeec tik bargi - meegjinaas pavilkt zem apsimniekoshanas... :D :D :D

Ar fotoaparātu mēģinās teritoriju uzraudzīt... :D
Publicēts: 13.07.09 17:02 labots
 citēt
Attiecībā uz gurķiem. Tie bija standarti, nevis likums: faolex.fao.org...

Standarti tiek grozīti 26 produktiem ar šo: eur-lex.europa.eu...

Piemēro katra valsts pēc ieskatiem. Zinātāji saka, ka, piemēram, Spānijā šie standarti nekad nav bijusi dogma. Mazā valstī, kurā daba ir salīdzinoši neskarta, tā ir jāglabā kā dārgums. Puriniet savus pūdeļus un fotografējiet savus neapdrošinātos lūžņus pie šķūnīša, sanāks tas pats.

Tie, kas visskaļāk nesaprot publiskos ierobežojumus dažiem kvadrātkilometriem zemes, visagresīvāk mēģina uzbrukt situācijās, kurās tiek pārkāpti 5cm pāri viņu privātai robežai. Patiesībā te nav nekā, par ko diskutēt. Jo vai tad Gudrim būtu laiks lasīt pētījumus, kuros konstatē benzīna dzinēja radīto piesārņojumu un kaitējumu dabai. Vieglāk ir iekviekties, ka likums stagnē un ka visi sūkā. Gudris Rīgā uz ielas nečurā, tāpēc eitrofikācija rodas visu citu dēļ.
Publicēts: 13.07.09 17:02 labots
 citēt
palaidniex, likumus neievēro tāpēc, ka to ir par daudz. Un, protams, tāpēc, ka ik uz soļa redzam piemērus, kā daļa sabiedrības savām interesēm pakārto citus. Ja Zatlera eskorts var mani nodzīt no ceļa un likt apstāties, kamēr šis pabrauc garām, tad man maz uztrauc kas ir rakstīts CSN vai kādā citā likumā.

Šādus piemērus var diezgan daudz sameklēt. Viena lieta, ja par pārkāpumu saņem sodu un samaksā sodanaudu (kukuli) - tad neatkarīgi no naudas daudzuma kontā, cilvēkam ir zināma mācība. Cita lieta, ka pie mums ir paliels bars cilvēku, kuri šādus sodus nemaksā - ja es apbraukšu sastrēgumu pa ceļa malu, tad zinu, ka riskēju ar XX Ls, ja to izdarīs, piemēram, policists, tad viss ar ko viņš riskē ir pazaudētas 2 minūtes sarunā ar amata brāļiem (šeit un turpmāk gan negribu vispārināt, jo noteikti ir gidīgi policisti). Un šādi tas ir daudzās jomās. Piemēram, prātīgi cilvēki zin, ka visdrošāk, ķert zivis ar tīklu vai elektrību ir jautrā kompānijā ar draugiem, ja līdzi ir paķerts vietējais vides inspektors un pagasta policits.
Publicēts: 13.07.09 17:03 labots
 citēt
atgādinājāt, kā mani ceļa milicis paņēma pie pakaļu par iešanu pie sarkano. a tur poga spiežama. 3 km uz katru 1/2-i tukšs.
uz trešo vai 4.-to reizi milicis saprata manau domu. (a doma tāda - nospiedīšu pogu, līdz tam, ka ieslēgs zaļo, gaidīšu minūti vai 2. pa to laiku piebrauks kāds auto. un stāvēs vēl 30 s pēc tam, kad būšu sen pārgājis pār šoseju. nafig?)
a milicis aiz sava - noteikumi tomēr jāievēro!
Publicēts: 13.07.09 17:12
 citēt
ak34:palaidniex, likumus neievēro tāpēc, ka to ir par daudz. Un, protams, tāpēc, ka ik uz soļa redzam piemērus, kā daļa sabiedrības savām interesēm pakārto citus. Ja Zatlera eskorts var mani nodzīt no ceļa un likt apstāties, kamēr šis pabrauc garām, tad man maz uztrauc kas ir rakstīts CSN vai kādā citā likumā.

Šādus piemērus var diezgan daudz sameklēt. Viena lieta, ja par pārkāpumu saņem sodu un samaksā sodanaudu (kukuli) - tad neatkarīgi no naudas daudzuma kontā, cilvēkam ir zināma mācība. Cita lieta, ka pie mums ir paliels bars cilvēku, kuri šādus sodus nemaksā - ja es apbraukšu sastrēgumu pa ceļa malu, tad zinu, ka riskēju ar XX Ls, ja to izdarīs, piemēram, policists, tad viss ar ko viņš riskē ir pazaudētas 2 minūtes sarunā ar amata brāļiem (šeit un turpmāk gan negribu vispārināt, jo noteikti ir gidīgi policisti). Un šādi tas ir daudzās jomās. Piemēram, prātīgi cilvēki zin, ka visdrošāk, ķert zivis ar tīklu vai elektrību ir jautrā kompānijā ar draugiem, ja līdzi ir paķerts vietējais vides inspektors un pagasta policits.

Zaldim Vatleram, kā valstrs amatpersonai Nr.1 ir savas privilēģijas, gribi vai nē- tas likumā ierakstīts

bet par to, ka kāds ir vienlīdzīgāks par pārējiem - ta ir otra bijušo padomijas valstiņu īpatnība. Čomu, kundes un gali - stāv pāri likumam.
Sabiedrība vēl nav izaugusi līdz līmenim, ka milicim, pat privātā masīnā ārpus dienesta bez ieslēgtām bākugunīm negribēsies apbraukt sastrēgumu pa nomali...
Publicēts: 13.07.09 17:12
 citēt
sleedzam teemu :D
Publicēts: 13.07.09 17:21
 citēt
Tas vāģis pludmales smiltīs tak izskatīsies stubi, pat ja nebūs paspējis norakties. Kad iedāvinās jahtu, tad arī sabildēsies uz jūras fona, tas būs dabiskāk un skaistāk.
Publicēts: 13.07.09 17:23
 citēt
ozols:Tas vāģis pludmales smiltīs tak izskatīsies stubi, pat ja nebūs paspējis norakties. Kad iedāvinās jahtu, tad arī sabildēsies uz jūras fona, tas būs dabiskāk un skaistāk.

Vai arī jāpiebrauc ar auto pie eliņa kādā jahtklubā, tur arī auto izskatīsies vairāk savā vietā, ij fons interesantāks...
Publicēts: 13.07.09 17:51
 citēt
palaidniex, neesmu sapratis kāpēc pie mums prezidentam, kas pēc būtības ir PR amats un kura pienākumos ietilpst tikai smuki izskatīties un griezt lentītes, ir šādas privilēģijas. pareizāk sakot sapratis esmu , bet pamatojuma tam nav nekāda -- tie ir pārpalikumi vēl no bijušās PSRS. Drošībniekiem gribas būt krutiem. Prezidentam gribas būt krutam utt. Katram savs lauciņš ir jākopj.

Un kamēr šāda sistēma pastāvēs, nav nemazāko cerību, ka kaut kas šajā jomā mainīsies. Piemēram, līdz ar to, ja man tiešām kaut kur ir jāsteidzas, piemetu galvā cik man varētu izmaksāt saruna ar CP, izvērtēju ieguvumus un zaudējumus un tad arī attiecīgi braucu.

Tas pats attiecas uz bildēšanas vietu izvēli. Vienīgi atšķirībā no Gudra nerakstīšu par to internetā un publiski nerunāšu. Izvēloties vietu putnu vai dzīvnieku bildēšanai kritērijs ir vai nevajadzīgi un vairāk kā normāli ikdienā tos netraucēšu. Tāpēc pie ligzdām, kad var vecākus atraut no perēšanas vai sīko barošanas nebildēšu arī, ja tajā vietā drīkst to darīt.
Publicēts: 13.07.09 17:52 labots
 citēt
opisj:Piemēro katra valsts pēc ieskatiem. Zinātāji saka, ka, piemēram, Spānijā šie standarti nekad nav bijusi dogma.

Spānijā karaļu ģimene gribēja ar iznīcinātājiem uzspridzināt tankeri Prestige, lika dzīt to tālāk prom no saviem krastiem un beigās visi spāņi kasīja no pludmalēm nost naftas gabaliņus tā vietā, lai pēc sākotnējā lūguma atļautu tam tankerim ienākt šaurā, mazā slēgtā līcītī, kur novērst sūci. Nē, nedrīkstēja atļaut, ka kaut kāds sūda tankeris piesārņo karaliskās Spānijas līcīti!

Spānija ir labi futbolisti un droši vien arī vīni, un karaļpāris arī izskatās labi, bet nevajag karstās Dienvidu valstis uztvert kā labu piemēru pilnīgi savādāk domājošai Latvijai.
Publicēts: 13.07.09 18:08
 citēt
ak34:palaidniex, neesmu sapratis kāpēc pie mums... blah, blah, blah...

Nu tā ir pieņemts, tā ir jebkuras valsts prezidentam un/vai premjeram... Tomēr valsts galva...
Mūsējais tik palūdz piestāt ceļā malā, lietuvā pie pārbrauktuves vilciens stājās lai palaistu prezidenta eskortu... :D
Neko nepadarīsi tāda dzīve. Ja ir jāpārkāpj, rēķinies ar sodu...
un par pārkāpumu, kuru grasies veikt nevajag bazūnēt arī tiesa...
Publicēts: 13.07.09 18:13
 citēt
ak34:palaidniex, likumus neievēro tāpēc, ka to ir par daudz. Un, protams, tāpēc, ka ik uz soļa redzam piemērus, kā daļa sabiedrības savām interesēm pakārto citus. Ja Zatlera eskorts var mani nodzīt no ceļa un likt apstāties, kamēr šis pabrauc garām, tad man maz uztrauc kas ir rakstīts CSN vai kādā citā likumā.

Aff, mūžīgais temats - aizsūtīju prezidentam jautājumu par to, kāpēc gan viņi tā dara.

Arī jūs varat uzjautāt prezidentam: www.president.lv...
Publicēts: 13.07.09 18:17
 citēt
palaidniex:
ak34:palaidniex, neesmu sapratis kāpēc pie mums... blah, blah, blah...

Nu tā ir pieņemts, tā ir jebkuras valsts prezidentam un/vai premjeram... Tomēr valsts galva...
Mūsējais tik palūdz piestāt ceļā malā, lietuvā pie pārbrauktuves vilciens stājās lai palaistu prezidenta eskortu... :D
Neko nepadarīsi tāda dzīve. Ja ir jāpārkāpj, rēķinies ar sodu...
un par pārkāpumu, kuru grasies veikt nevajag bazūnēt arī tiesa...

Lietuvu piesaukt šajā gadījumā ir aptuveni tā pat kā Azerbaidžānu. Tur arī prezidentam liels gods tiek izrādīts. Nedomāju, ka, piemēram, Somijā šitā kādu dzen no ceļa nost, lai prezidents varētu pabraukt garām ar 160 km/h vai vairāk, lai arī ātrāk par 110 tas nemaz nedrīkst braukt (pēc tiem pašiem CSN). Aizbrauc uz Maskavu -- tur uz lielajām ielām ir vidējā josla īpašajam valdības transportam. Ar prakse, ko vajag pārņemt, lai cieņu prezidentam izrādītu?
Publicēts: 13.07.09 19:14
 citēt
Somijā dzen gan nost no ceļa, tāpat kā pie mums. Un čehijā arī. Personiskā pieredze... ;)
Publicēts: 13.07.09 19:18
 citēt
Tu gribi redzēt pliku veceni uz mašīnas pie jūras, vai tādu bildi uztaisīt? Ja bildi, neredzu problēmas- fotošops un gatavs!
Publicēts: 13.07.09 19:43
 citēt
Ir ļoti daudz vietu, kur var piebraukt 50-100 m no jūras, tā, lai jūra ir fonā. Jeb tev vajag taisni pie paša ūdens?
Publicēts: 13.07.09 20:01
 citēt
Gudri. Neklausies tak visās pārgudrībās :) Divas vasaras pie jūras nodzīvoju. Darbs bija tāds. Vienīgi tev tas autiņš baigi acīs leks. Gribās uzreiz ko noslaukt :D Melnsilā varu sarunāt džeku. Domāju pa aliņiem dažiem tiksi cauri. Iespējams viņš parādītu kur piebraukt. Man gan viņš pats Piebalgas uzlika :D Aiz Liepājas bija smuki, bet neatceros kur :) Tak Latvija jau no vienas piekrastes vien sastāv. Ielej sulu un vizinies :D
Drošāk jau sākumā apzvanīt un sarunāt. Ir džeki arī sakarīgi. Ne jau saulītes zīmēt taisies :)
Publicēts: 13.07.09 20:05
 citēt
gudri - taadas bildes deelj kaa ieposteeji otrajaa lapaa nav veerts braukt paarkaapt likumu. shopaa taisa taadas bildes labaak.
Publicēts: 13.07.09 20:28
 citēt
Ir vieta kur brivi var pie Juras bez maksam , bez kadam atlaujam ! Jura 150 metri , dziedosas smilktis ! Dzivo kaut gadu , nevienam nekadas dallas ! No rita saule izlien no juras , vakara iebrien atpakal ! Info personigi .... Vel piebilde oficiala parkinga vieta priks karavaniem , vispar dari ko gribi ! Tautas tur pamaz ....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas