forum.gif
Kāzu foto apstrāde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāzu foto apstrāde
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.09 20:46 labots
 citēt
Meklēju cilvēku, kurš par nelielām naudiņām mācētu skaisti un mākslinieciski (ar efektiem) apstrādāt pāris kāzu foto...
Publicēts: 13.07.09 20:55
 citēt
ko tu uzskati par efektiem?
Publicēts: 13.07.09 20:57
 citēt
Nu ne gluži līgavas atstāšanu bez zobiem vai ragu uzlikšanu....
Publicēts: 13.07.09 20:58
 citēt
bet ko gluži?
Publicēts: 13.07.09 21:02
 citēt
varu uzlikt melnbaltu efektu un izpludināt fonu.... :)
Publicēts: 13.07.09 21:03 labots
 citēt
krāsu korekcija jau īsti nav nekādi efekti! :)
vai tu domā visādus tur kāzuveidīgos rāmīšus`n`shit?

es piesakos pie sejas ādās gludināšnas un pumpu noņemšanas!
Publicēts: 13.07.09 21:07
 citēt
nē, pumpas pati māku gludināt ;D ... man vairāk interesētu bildes pataisīt par "odziņu".. kaut kā tā-

farm4.static.flickr.com...
Publicēts: 13.07.09 21:17
 citēt
Nu, protams, variācijas varētu būt dažādas, bet mani interesētu kaut kas vairāk par krāsu korekciju un sejas gludināšanu... Bet arī nekas baigi ekstrēms... kaut gan - kas zin... Ceru - doma skaidra - vajadzētu pāris foršu māksliniecisku kāzu foto....
Publicēts: 13.07.09 21:31
 citēt
Nav ne mazākas nojausmas, cik kas tāds varētu maksāt... varētu aptuvenu tāmi? - tad pateikšu - cik gatava maksāt...
Publicēts: 13.07.09 21:37
 citēt
atceries vienu, ja draņķīgi uzbildēts, tad tur jau daudz neko nedabuusi. Ja lieliski uzbildeets, tad jebkursh efekts izskatiisies ljoti labi
Publicēts: 13.07.09 21:39
 citēt
pāris foršas, mākslinieciskas bildes vajadzēja vienkārši nofotografēt , tad veikt korekcijas, kuras kā nopratu Tu vari, un viss mierīgi...........
Publicēts: 13.07.09 21:50
 citēt
Jūs īsti neizpratāt manas vēlmes! Man ir lieliski kāzu foto, bet pāris bildes tomēr gribas dabūt ar savādākiem efektiem. Bet paldies par padomu!
Publicēts: 13.07.09 21:54
 citēt
parādi labāk tās bildes un tad apteiksim cenu ko tur var izdarīt un ko nē.
Publicēts: 13.07.09 21:55
 citēt
christe:Jūs īsti neizpratāt manas vēlmes! Man ir lieliski kāzu foto, bet pāris bildes tomēr gribas dabūt ar savādākiem efektiem. Bet paldies par padomu!
pēc gadiem uz bildi raudzīsies savādāk, tjipa, cik jauni mēs bijām, pašreiz aktuālie efekti būs, labākajā gadījumā, smieklīgi, svarīgi, lai bildē ir pareizie mirkļi, noskaņa
Publicēts: 13.07.09 21:56
 citēt
nu gudris jau visu sadariis pa diviemlatiem!
Publicēts: 13.07.09 23:29
 citēt
Gudris:un ja kas tad vajag RAW...ja ir tikai JPG tad nekādu kvalitāte negaranteeju :/

sūdīg strādā ja no jpg nevar izspiest :/
Publicēts: 13.07.09 23:56
 citēt
christe:Meklēju cilvēku, kurš par nelielām naudiņām mācētu skaisti un mākslinieciski (ar efektiem) apstrādāt pāris kāzu foto...

nopērc sev kādu fotošop actions komplektu un taisi to pati.
Bet, ja apstrādāt individuāli, tas maksās dārgāk nekā tu ņem par kāzām.
Publicēts: 14.07.09 10:11 labots
 citēt
pasūtītājs pats nevar nodefinēt vēlmes, cenu arī ne. Slikts piedāvājums
Ja bildes ideālas, kā raksti, tad nevajag jāt tās ar stulbiem efektiem.
Laba bilde runā pati, tai sminķa nevajag
Ja ir sūdīgas, efekti neglābs
Publicēts: 14.07.09 10:40
 citēt
tas vien liecina ka cilveeks ir ekonomeejis uz kaazu fotograafu un tagad veel nezin ko grib un pa kapeikaam grib no suuda konfekti pataisiit. BRAVO ! jauns veids kaa ekonomeet kriizes laikā !
Publicēts: 14.07.09 10:42
 citēt
Gudris:
lkz:]

sūdīg strādā ja no jpg nevar izspiest :/

nu a Tu pamēģini no šitāda jpg

dabūt šitādu bildi :)
NU MEERENI SADIRSTA BILDE
Publicēts: 14.07.09 11:12
 citēt
Gudris tak zem vienas bildes teica, ka šamais nebildējot meiteni, ja neesot uzlikts kārtīgs meikaps - jo tad ir jāgludina sejas āda - a kas tad TE ir darīts? M?
Publicēts: 14.07.09 11:48
 citēt
"Izdari man labi, tikai es nezinu, ko tieši es gribu!"
Publicēts: 14.07.09 11:50
 citēt
ja jpg viss čikeniekā, nav tik traki, ka nevar. tikai nedrīkst 100X seivēt un klōzēt.
Publicēts: 14.07.09 11:53 labots
 citēt
Annirs:NU MEERENI SADIRSTA BILDE

:D:D:D

nu man nav jaameegjina, Gudri, nu neko baigi paarliecinosho jau neparaadi
ar to piemeeru, jebkursh, kuram ir sajeega kaa pakrukjiit kraasu leveljus,
paliidzinaat aadu, tikt valjaa no pumpaam, maisinjiem (lielaako dalju praktiski tavaa
vietaa dara plugins :) ) un digitaali piegaismot bildee attieciigaas vietas,
var izdariit ko taadu. nav jau taa, ka no galiigas meeslbildes buutu Tu izvilcis
paaraako shedevru. redz arii meikap aartists no Tevis sanaak tiiri ok
Publicēts: 14.07.09 11:59 labots
 citēt
Gudris:lkz tā otrā bilde ir taisīta no RAW....no jpg 1. piemēra tādu nevar uztaisīt !

nu es buushu pagodinaats ja pastaastiisi man kaapeec no
JPG nevareetu uztaisiit ko taadu(piem.nr2)? un ko tieshi
nevar uztaisiit taa..nu taa, tiiri ar piemeeriem..
par cik straadaaju gan ar laitruumu gan zjopu, neredzu neko
taadu, ko nevareetu izdariit shopaa, kas tagad ir panaakts,
( kaa Tu saki - panaakams tikai...) rawaa..
Publicēts: 14.07.09 12:09
 citēt
lGudris
kz tā otrā bilde ir taisīta no RAW....no jpg 1. piemēra tādu nevar uztaisīt !

foršs tu džeks un bildes ar tev smukas, da vot dogmas apstrādē tik jālikvidē
Publicēts: 14.07.09 12:17 labots
 citēt
neviens jau neapstrīd, ka raw ir apstrādei pateicīgāks formāts. Ļaudis saka, ka TAVĀ bildē nav izdarīts nekas tāds, ko nevarētu piečinīt jpgam.
Sadzirdēji ?
Publicēts: 14.07.09 12:19
 citēt
Gudris:
NilsS:neviens jau neapstrīd, ka raw ir apstrādei pateicīgāks formāts. Ļaudis saka, ka TAVĀ bildē nav izdarīts nekas tāds, ko nevarētu piečinīt jpgam.
Sadzirdēji ?

Nu lai tie ļaudis paņem to jpg un uztaisa ko līdzīgu nevis gudri dirš kko bezjēgā !

būtu taustāms labums no tā - izdarītu
Publicēts: 14.07.09 12:20
 citēt
Gudris:Es zinu kas tajā bildē ir darīts un zinu ka no jpg to nevar izdarīt nekādi ! :)
Tu zini, a mēs redzam, ko redzam.
Publicēts: 14.07.09 12:22 labots
 citēt
haralds:
Gudris:Es zinu kas tajā bildē ir darīts un zinu ka no jpg to nevar izdarīt nekādi ! :)
Tu zini, a mēs redzam, ko redzam.

diemžēl, neko pārdabisko raw spēku inspirētu neredzam
Publicēts: 14.07.09 12:27
 citēt
pilniigas muljkjiibas, man nebuutu nekaadas starpiibas dabuut taadu rezultaatu, kaa, Gudri, tavaa bildee arii no jpg. ja paarzini labi shopu, tad zini, ka jebkuru efektu var panaakt daudz dazhaados veidos. gruutaak no jpg panaakt labu rezultaatu, ja bilde ir paargaismota vai tieshi preteeji par maz izgaismota.
Publicēts: 14.07.09 12:28
 citēt
panjemat to Gudra .JPG atverat laitruumaa, poga auto tone un 2sek laikaa jau buus puse darba un ja 640pix bildei veel nebuutu chakars aadu liidzinaat, tad buutu 90% taads pats rezultaats, kaa vinjam no RAWa
PS. pamēģināju
Publicēts: 14.07.09 12:32
 citēt
miller31:panjemat to Gudra .JPG atverat laitruumaa, poga auto tone un 2sek laikaa jau buus puse darba un ja 640pix bildei veel nebuutu chakars aadu liidzinaat, tad buutu 90% taads pats rezultaats, kaa vinjam no RAWa
PS. pamēģināju

bāc !:( Nu beidzat čakarēt gudra štelles ! Čals beibzēm rastolko ūberoMegaRawŠopingu, Viņas uzreiz atkūst........tālākais tehnikas jautājums
Publicēts: 14.07.09 12:34
 citēt
lol gudri.. biju par tevi bishku labakaas domaas :D ta tipa skaitas nenormali kruta apstrade? ok.. principiali nebildeju rawaa un ja balstamies uz tadiem piemeriem ka tev, piedod atvaino.. bez visiem raviem apstradaju bildes bez problemam.
ja es tev iedoshu filmas kameru .. ko gudri darisi? tur neko nevar pagrozit un uzstadit.. tikai F un ekspoziciju.. jamak bildet tas i vis!
bet apstrade.. nu nesmidini.. piekritu aniram, sadirsi bildi un vis.
Publicēts: 14.07.09 12:39 labots
 citēt
lasot te Gudra gudriibas, shkjiet ka baigos raamjos dziivo. Gudri, ja ir lietas kuras nemaaki un neizmanto, tad nenoziimee, ka tas uzreiz ir suuds. Tev, kaa toposham fotostaaram, vajadzeetu vismaz ieklausiitos tajos, kuri to fotoattiistiibas celja posmu, kuraa tagad esi tu, sen jav ir izgaajushi un kuriem redzeslenkjis ir krietni plashaaks par taveejo. savaadaak nekas vairaak par pliko meitenju bileetaaju fotoblog.lv nebuusi!
Publicēts: 14.07.09 12:41
 citēt
Kurš izņemot Haiduku ir vinju dzīvē saticis? Atzīstās! Es neticu, ka ārpus fotobloga foruma viņš ir tāds pats muļķītis
Publicēts: 14.07.09 12:42
 citēt
pamēģināsim sarunāties konstruktīvāk. KAS un KUR ir TAS, ko NEKĀ savādāk nevarēja ?
Publicēts: 14.07.09 12:47
 citēt
mmmmmnnja. Nu skaidrs. Man apnika
Publicēts: 14.07.09 12:50
 citēt
Gudris:visi tādi fotošop speci :D ... es tik un tā zinu ka nevar tādu dabūt caur jpg !

tas vnk liecina, ka pietiekoshi labi nepaarzini savas foto apstraades programmas. nevajag buut tik loti paarliecinaatam par to, ko nezini.
1. bildee ir stauraton uzgriezts
2. aizkloneeti aadas defekti
3. pareguleets kontrasts

thats it. kuru no soljiem nevar izdariit jpegam?
Publicēts: 14.07.09 12:54 labots
 citēt
Māka nenoeksponēt parastu point-and-shoot kadru par -2 EV patiešām ir apbrīnojama un izdiskutējama vismaz 3 lappusēs. Bet, iespējams, tas tādēļ, ka zaķiem, ieraugot īpaši gudra fotogrāfa un advancētas kameras kombināciju, acis sāk spīdēt ar Ansela lielākās zonas spilgtumu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas