forum.gif
Hei! Kādam ir platfilmu KIJEVA, strādājoša?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Hei! Kādam ir platfilmu KIJEVA, strādājoša?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.09 22:28 labots
 citēt
Meklēju strādājošu, darbam gatavu platfilmai (120) paredzēto KIEV kameru. Varētu būt KIEV 6C, vai KIEV 88, skatoties, kas ir piedāvājams! Tālāk vienosimies.
Publicēts: 13.07.09 22:30
 citēt
Vai arī Bronica, bet pa tik lētu naudu, kā es to vēlētos, man neviens Broniku neies tirgot :D
Publicēts: 13.07.09 22:41 labots
 citēt
VAI mainu pret ĻUBITEL 166B un tādā garā
Publicēts: 13.07.09 22:42
 citēt
120mm - ?
Publicēts: 13.07.09 22:44
 citēt
negatIvs:120mm - ?

Nu ja. Vai tad viņa nebija 120-niece?
Publicēts: 13.07.09 22:56
 citēt
nu jau nu jau 120mm sagribējās, 120 viņa saucās, bet tie nav minimetri!
minimetri ir ja nemaldos 65mm tai filmai!

un Kievs tak nav košers :D

labāk atrodi kautkur kādu nacistu laika Linhofu! savējais diemžēl nepardodās! Tiek lietots!
Publicēts: 13.07.09 23:01
 citēt
Nu man te ieteica mesties pameklēt Pentacon Six.
Publicēts: 13.07.09 23:07
 citēt
120 skaitās filmas formāts, reāli kadrs 6X6cm, bija, atdevu, zinu kur var dabūt, ja neko neatrod, tad.........................bet ejoša kaut ko arī maksās, mainīt pret Ļubiteļ ........................
Publicēts: 13.07.09 23:09
 citēt
Zinu, zinu, ka nav adekvāti. Nu, man teica 50,-100,-, bet nu sorī vairāk par 50,- par Kijevu? Nu nezinu.

Man teica, lai uz Lāčplēša apskatos. Bet vispār man 50,- šitam priekam tgd par traku.
Publicēts: 13.07.09 23:09
 citēt
aizej uz Latgalīti, Kievs tur būs toch!
un Pentacon Six vari pasūtīt no ebay pa kādi 200 dolāri ir tur komplektiņi, Linhofs gan tik lēti tur nebūs! bez divarpus štukām amerikāņu naudiņu nav nemaz ko skatīties! :)
Publicēts: 13.07.09 23:11
 citēt
Da labi, tādu kruto man nevajag, naf... man viņu. Latgalītē? Bet tur jau tādas pa galam? Vienīgais tad sanāk puslīdz pa lēto + labošana, bet izdevīgāk nav uzreiz paņemt tādu, darbam gatavu?
Publicēts: 13.07.09 23:16
 citēt
nu es pats gan tur neesmu skatijos, bet cik ir daži teikusi tad tur viskautko var atrast, nu protams Mint condition tur tev nebūs bet galvenais uz vietas pārbaudi vai viss puslīdz strādā un ņem!
Publicēts: 13.07.09 23:16
 citēt
Platfilmas kijeva nav fotoaparāts,ja gribi fotografēt,tad pērc fotoaparātu.
Publicēts: 13.07.09 23:20
 citēt
Nu paklau, visiem nav naudas Hasselbladam.
Publicēts: 13.07.09 23:21
 citēt
LMR:Da labi, tādu kruto man nevajag, naf... man viņu. Latgalītē? Bet tur jau tādas pa galam? Vienīgais tad sanāk puslīdz pa lēto + labošana, bet izdevīgāk nav uzreiz paņemt tādu, darbam gatavu?
ne jau krutumā sāls, Tev vajag reālu kasti ar slēdzi, dažus objektīvus, un galvenais , lai VISS STRĀDĀ. nav jēga izmest 50 Ls par nestrādājošu komplektu, ja var nopirkt pa 100-150Ls ejošu, tas nebūs digitālais, Tev vajag 100% mehanisko garantiju, jo uz ekspozīciju, jau aizies 10-20% brāķa.....................
Publicēts: 13.07.09 23:51
 citēt
60uz5komats6:Platfilmas kijeva nav fotoaparāts,ja gribi fotografēt,tad pērc fotoaparātu.

ieej altphotos un apraudies ko cali uz kiev taisa. ar savu uberaparatu vari iet papipet uz balkona=DDD
Publicēts: 14.07.09 00:31 labots
 citēt
būtībā, pārzinot procesu, var bildēt ar ļoti sliktu tehniku, bet ļoti sliktas tehnikas iegāde nenodrošina šo ''varēšanas faktu'' - to nodrošina zināšanas kuru esamību izslēdz topika autora teksti

ieteiktu topika autoram iegādāties Yashica 124 vai Agfa Isolette III - lētas 6x6 kameras kuras atšķirībā no Kijev ''darbojas''

''darbošanās'' fakts gan arī neko nenodrošina, jo pilnīgi manuālas kameras ''darbināšana'' arī prasa zināšanas, kaut arī ievērojami mazāk kā gļukojošās padomju tehnikas darbināšana

savukārt prasme darbināt kameru nenodrošina bildes dabūšanu ja nav idejas kā ''būvēt'' kadru

tāda muļķigi skanoša, bet patiesa faktu ķēdīte
Publicēts: 14.07.09 00:38
 citēt
Maris:būtībā, pārzinot procesu, var bildēt ar ļoti sliktu tehniku, bet ļoti sliktas tehnikas iegāde nenodrošina šo ''varēšanas faktu'' - to nodrošina zināšanas kuru esamību izslēdz topika autora teksti

ieteiktu topika autoram iegādāties Yashica 124 vai Agfa Isolette III - lētas 6x6 kameras kuras atšķirībā no Kijev ''darbojas''

''darbošanās'' fakts gan arī neko nenodrošina, jo pilnīgi manuālas kameras ''darbināšana'' arī prasa zināšanas, kaut arī ievērojami mazāk kā gļukojošās padomju tehnikas darbināšana

savukārt prasme darbināt kameru nenodrošina bildes dabūšanu ja nav idejas kā ''būvēt'' kadru

tāda muļķigi skanoša, bet patiesa faktu ķēdīte
finālā, kā teica kāds latviešu foto mākslinieks, ja no 10 filmiņām iznāk viens izstādes kadrs, tad tas jau ir labi.....saruna notika nepiespiestā, neoficiālā gaisotnē.....
Publicēts: 14.07.09 00:40
 citēt
+Maris, yashica bija un pat daljeji patika. vienigi TLR nav prieksh manis.
bet vispar, jaskatas bronja. sqa un 40mm objektiivinjsh... mjau... mosh atkal japastalko ebajs buus...
Publicēts: 14.07.09 00:42
 citēt
Ja pietiek ar 6x4,5 tad var palūrēt attiecīgo Pentax 645,nu vai arī Pentax 67,kas gan ir paliela eksotika.
Publicēts: 14.07.09 00:44
 citēt
10 filmiņas uz 6x9 ir 80kadri, uz 6x6 120kadri, uz 35mm 370kadri - toties miskaste, visai šai plejādei, vismaz reāla ne ciparu folderis RecycleBin :D
Publicēts: 14.07.09 00:50 labots
 citēt
Maris:10 filmiņas uz 6x9 ir 80kadri, uz 6x6 120kadri, uz 35mm 370kadri - toties miskaste, visai šai plejādei, vismaz reāla ne ciparu folderis RecycleBin :D
man bija tā izdevība savām acīm redzēt n-tās kastes ar materiālu, un diezgan labi zinot viņa publicētos darbus, nācās secināt , ka daudz neko viņš muldējis nav.........
Publicēts: 14.07.09 01:04
 citēt
viss ir subjektīvs ... izstāda bildes kuras, no savas kartes, browserī ieraugot salauztu ''Delete'' taustiņu ... reiz aizjūrā nopirku baigi biezu H.C.B. grāmatu kura arī šķiet būtu labāka ja to paplāninātu

viss laikam no atlases atkarīgs - ne velti saka, ka nebūtu starptautisko godalgu ja Āķis nekomplektētu sūtāmo materiālu, bet puiši būtu sūtījuši bildes freestaylā
Publicēts: 14.07.09 07:18
 citēt
shvaboc:Ja pietiek ar 6x4,5 tad var palūrēt attiecīgo Pentax 645,nu vai arī Pentax 67,kas gan ir paliela eksotika.

ir taču vēl arī `mamka`
Publicēts: 14.07.09 09:26 labots
 citēt
Ļoti interesanta diskusija. Punkti par Latgalīti kā vietu, kur labi iepirkties un 10-20% ekspozīcijas brāķi prasās vēlreiz pārlasāmi, tik garšīgi bija. :D
Viss pārējais jau arī pateikts. Ja gribi pirkt fotoaparātu, tad pērc. Ja gribi Kiev, tad pērc to Kiev.
Publicēts: 14.07.09 09:58
 citēt
g4:
60uz5komats6:Platfilmas kijeva nav fotoaparāts,ja gribi fotografēt,tad pērc fotoaparātu.

ieej altphotos un apraudies ko cali uz kiev taisa. ar savu uberaparatu vari iet papipet uz balkona=DDD

Lai iegūtu attēlu nav obligāti nepieciešams fotoaparāts,bet lai garantēti iegūtu attēlu gan.Es vēl varu saprast krievu un sevišķi ukraiņu tieksmes pirkt kijevas,nu tur patriotisms un tā ,bet nav iemesla lai kijevas pirktu pārejie pasaules iedzīvotāji,ja nu vienīgi aiz stulbuma,nezināšanas vai bezizejas.Nav nemaz dārgas visādas bronikas tajā vācu ebajā,gadās ka zem 200 eiro aiziet.Latgales tirgū starpcitu palielas cenas tiek prasītas par visādiem fotobrīnumiem,lēto kijevu laiki tur ir pagājuši.Pie lētās kijevas cenas nevajag aizmirst pieskaitīt sačakarēto filmu un to apstrādes cenu.
Publicēts: 14.07.09 10:20
 citēt
Opā, paldies par tik dažādām un vērtīgām informācijām.
Uldi, šovakar aizrakstīšu.
Paldies!
Publicēts: 15.07.09 11:01
 citēt
Publicēts: 17.07.09 19:19
 citēt
60uz5komats6:
g4:te]

Lai iegūtu attēlu nav obligāti nepieciešams fotoaparāts,bet lai garantēti iegūtu attēlu gan.Es vēl varu saprast krievu un sevišķi ukraiņu tieksmes pirkt kijevas,nu tur patriotisms un tā ,bet nav iemesla lai kijevas pirktu pārejie pasaules iedzīvotāji,ja nu vienīgi aiz stulbuma,nezināšanas vai bezizejas.Nav nemaz dārgas visādas bronikas tajā vācu ebajā,gadās ka zem 200 eiro aiziet.Latgales tirgū starpcitu palielas cenas tiek prasītas par visādiem fotobrīnumiem,lēto kijevu laiki tur ir pagājuši.Pie lētās kijevas cenas nevajag aizmirst pieskaitīt sačakarēto filmu un to apstrādes cenu.

ar kiev var bliezt lieliskas bildes. ne sliktakas ka ar broniku. vnk ir cilveki kuriem vienalga ar ko bliezt viniem sanak sedevri. stulbi vini nav tici man. ir stulbi kautko drst par lietam kuras ne nieka nejedz puis. kiev musdienas jau ir ar polu palidzibu uztaisijusi sev vardu. ne pikselpiseju apsrindas, bet fotomaksalas aprindas.
Publicēts: 17.07.09 19:20
 citēt
pats esmu bildejis ar kiev. pieversot uzmanibu freimu kustibai, sekojot lidzi pareizai ekspozicijai viss ir IDEALI
Publicēts: 17.07.09 21:25
 citēt
Tomiņ , nafix tev tik jocīgas kameras vajag? Ko grasies bildēt ar šādu neparocīgu agrēgātu no tā ko NEVAR uzbildēt ar šauro vai Digi? Motivēsi pateikšu kur dabūt:)
Publicēts: 17.07.09 22:42
 citēt
Cienītais g4, ar kijevu lieliskas bildes sanāk tajā gadijumā ,ja tā nostrādā kā nākas.Dirst par lietām no kurām neko nejēdzu man patīk,kā arī patīk dirst par lietām no kurām kaut ko sajēdzu,kijeva ,pat divas man bija pirms kaut kādiem padsmit gadiem un gļučija un nosprāga un tika pašrocīgi pārjaukta,un varu teikt ka tas aparāts pēc konstrukcijas un izpildijuma ir draņķis.Par kijevas slavu fotomākslas aprindās gan neko dzirdējis neesmu,hmm.. interesanti ko nozīmē vārdu salikums "fotomākslas aprindas"?
Publicēts: 17.07.09 23:20
 citēt
ir drankis protams! bet ir kiev kas tikko no fabrikas nestrada un ir kas strada 20 gadus.esmu ar tadiem saskaries. prefekti stradajosi kiev fotoaparati. arsat 80mm 2.8 ir loti jauks stikls. ka jau teicu, uzmanibas un smikalkas mazliet, un var pat justies tiri erti ar kievu. principa no hasela 88 kieva ergonomikas zina neatpaliek ne nieka. pats galvenais ir fiilings kas rodas kad sanak.paslaik ir iespejams iegadaties kiev modificetos variantus. 200-250ls uzlabota, un bus noteikti labaka par haseli. protams lidz mamiyai netikt. nafig maksat par haseli ja var panemt pa leto kautko labaku?
ir cilveki kas loti pavirsi attiecas pret vecajam tehnologijam, toties ar slimigu,naeugligu interesi ir gatavi plerkstet par jaunu superdzidru stiklu. a ir cilveki kas panem savu kiev, vai pinholu un bliez sedevrus. iesaku palukoties arpus fotoblog saita, altphotos.com piem aplukot. tur loti liela dala ir izcili polu makslinieki. kops esmu atklajis so saitu, man fotobloga saista labi ja ko pardot vaoi nopirk. galerijas pat neskatos=) JO NAV NEVIENAA VIENIGA DARBA SEIT KAS AIZKER. sis saits ir kautkada latvijas fotoneveiksminieku majvieta=) pikseldrazeju ka mes ar domubiedriem miili juus saucam=)
Publicēts: 18.07.09 00:10
 citēt
Haaaa haaaaa! :) apgalvojums ka modificēta kijeva ir labāka par hasseli gan ir nedaudz pārdrošs,jo sevišķi stiklu jautājumā :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):