forum.gif
vajag padomu par failu atjaunošanu!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vajag padomu par failu atjaunošanu!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.09 23:42
 citēt
Esmu izmēģinājis vairākas programmas, bet man neizdodas. Man jāatgūst no kartes bildes kuras bildētas pirsms pāris mēnešiem. Pa virsu ir kādas trīs reizes uzbildēts un divreiz formatizēts. Man ir CF un XD kartes. nezinu kura īstā. Man izdodas atgūt pēdējās 500 bildes bet vairāk nekādi. Vai varat ieteikt kādu niknu programmu??
Publicēts: 13.07.09 23:56
 citēt
Publicēts: 14.07.09 00:48
 citēt
Ir tāda programma Data Rescue II - lietoju uz Mac. Nekas gan toreiz neizdevās, bet arī vajadzības vairs neradās.
Publicēts: 14.07.09 00:57
 citēt
Gudris:Nu parasti visiem datu nesējiem ir dubultā atmiņa...

mhm... Negribi pastaastiit? par to dubulo atminu? jeb vienkarshi palasiit par failsistemam un to kaa tiek glabaati dati, pirms kartejas stulbiibas stastit?
Publicēts: 14.07.09 10:03
 citēt
Vienīgi gadijumā ja pa virsu ne rezi nav piebildēta pilna karte,varētu cerēt kādas pāris bildes atgūt.Bet ši ir joma kur Mērfija likumi izpaužas visai spilgti :)
Publicēts: 14.07.09 12:40
 citēt
60/5.6 - ceriibas mazas. failus razbrasivajut kaa pagadaas. ja jau cilveks pamanaas atrast 500 bildes tad ir 2 secinajumi - a) proga straadaa b) nekas ipashi derigaks uz kartes nav palicis.
Publicēts: 14.07.09 13:03
 citēt
Aha te jau arī izpaužas Mērfija kunga likums,var atgūt 500 nevajadzīgas bildes,bet 2 vajadzīgās nē.
Publicēts: 14.07.09 14:00
 citēt
jā. flaš nav hdd :) Lai atgtu informāciju, tai kur ir jābūt. Kaut vai trokšņu fonā. Bet kristāli nedomāju, ka atstāj ko tādu.
ja nav noslēpums, ar ko tos 500 atjaunoji?
Publicēts: 14.07.09 21:02
 citēt
Recover my files tā suc to progu varu kādam pēģināt aizsūtīt uz epastu ja vajag u ja izdodas:>
Publicēts: 20.07.09 11:48
 citēt
Papētīju to recovery. Pārliecība, ka formatētu flašu atjaunot nevar, tikai pieauga. Bet proga gan tīri cītīgi ņemas.
Publicēts: 20.07.09 17:15
 citēt
60uz5komats6:Vienīgi gadijumā ja pa virsu ne rezi nav piebildēta pilna karte,varētu cerēt kādas pāris bildes atgūt.Bet ši ir joma kur Mērfija likumi izpaužas visai spilgti :)
tā man a šķiet.
Publicēts: 20.07.09 20:46
 citēt
versatile:
Gudris:Nu parasti visiem datu nesējiem ir dubultā atmiņa...

mhm... Negribi pastaastiit? par to dubulo atminu? jeb vienkarshi palasiit par failsistemam un to kaa tiek glabaati dati, pirms kartejas stulbiibas stastit?

vovo mani ar interesē šis jaunais termins dubultatmiņa-bekatmiņa :D nez kā šis to izskaidrotu, kā olympus atmiņas karšu priekšrocību vai :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):